söndag 12 april 2015

Danska drottningen talar klarspråk. Generaldirektör Sjöberg talar ett annat språk. Sverige - blivande kalifat?Danska drottningen: Invandrare ska veta vad som gäller:

Flyktingar och invandrare är välkomna till Danmark – men det måste också krävas av dem att de förstår var de har hamnat. Det kristallklara budskapet levereras av ingen mindre än drottning Margrethe.
 
Den 16 april fyller den omåttligt populära danska drottningen Margrethe 75 år. I anledning av dagen publicerar dagstidningen Berlingske i dag, söndag, en intervju där regenten gör ett avsteg från sin praxis att inte blanda sig i politiska frågor. Men här är hon mycket tydlig med sin inställning till vilka förväntningar Danmark ska ha på de människor som kommer till landet – flyktingar eller invandrare, skriver nyhetsbyrån Ritzau.

…För det är vårt land det kommer till. Vi är ett gammalt land som gärna tar hand om folk som behöver tas om hand, men vi vill också gärna se att de förstår vart de har kommit. Det tror jag är mycket väsentligt, säger hon.. Samtiden


Här har vi en person som gör sig dummare för var dag som går och för detta har han förmodligen bra betalt.
Kolla tönten

Vi behöver få hit upp emot 100 000 nya invandrare per år, säger Arbetsförmedlingens generaldirektör Mikael Sjöberg till tidningen och lägger till att om invandringen minskar så minskar även de framtida intäkterna”. Läs mer

Margot Wallström en fara för demokratin

 Bildresultat för Margot Wallström
Maken till utrikespolitiskt okunnig utrikesminister har vi förmodligen inte haft under modern tid. Margot Wallström har slagit nytt rekord i grenen ”reta upp så många länder du kan på så kort tid som möjligt”. Wallström uttalade sig om ett lands rättssystem, och utmanade därmed hela det islamska samhället.

Landet hon kritiserade är Saudiarabien, vilket får konsekvenser för svenska företag och dess anställda.

…En effekt av det är att redan ingångna avtal om leverans av till exempel sjukvårdsutrustning inte kan skickas till Saudiarabien, är förlust för de svenska företagen och möjligtvis ökad arbetslöshet i Sverige.”

Det Wallström har gjort kan liknas vid att stoppa in en pinne i getingboet och röra om rejält, men i det här fallet är getingarna många, starka och en del av dem har redan krupit in under tröjan. Det bor ett antal personer i vårt land som är islamistiska fundamentalister, hur många de är vet ingen. Om de får order om att bestraffa Sverige för Wallströms attack på islam (vilket länderna som ingår i OIC anser det vara) kan det som skett i Paris och Köpenhamn ske här med. De som tror att det inte kan ske i Sverige, är aningslösa och naiva.

…Skillnaden mellan vår sekulariserade samhällskultur och islams diktatoriska ideologi exemplifieras bra med en jämförelse:
…Islams ideologer och ledare har gång på gång visat hur de vill skrämma oss till underkastelse, nu har Wallström gett den ideologins fundamentalister anledning att utöva väpnad terrorism i vårt land.
För Sveriges bästa borde Wallström avgå frivilligt.”Dispatch

Fråga: Hur får en politiker vara?
Svar: Hur dum som helst, kanske ännu dummare.

Olika syn på invandringens betydelse för vår framtid.
City 10 april 2015
 Sohrab Farai:
- Med mindre invandring hotas får framtida välfärd där allt fler pensionärer ska försörjas...........Bäste Sohrab Fadai,
Med anledning av ditt uttalande, undrar jag följande:
 • Vilken omfattning ska denna invandring ha och hur mycket behöver den öka för varje generation, eftersom andelen äldre/pensionärer rimligtvis måste öka den också genom invandringen?
 • Gäller din hypotes om invandring som “räddning” för vår hotade framtid all typ av invandring. D v s såväl den asyl- anhörig-invandring vi har nu och har haft sedan ett par-tre decennier, som invandring av välutbildad och kulturellt/religiöst närstående populationer som ju lättare integreras i det svenska samhället..?
Mvh-
//Kenneth Sandberg 


4 kommentarer:

 1. Danska Drottningen kan kosta på sig att vara en aning frispråkig ibland pga att danskarna älskar sin Drottning och sin Monarki näst intill över allt annat. I Sverige är det en helt annan sak, skulle vårt Kungahus bara tänka i samma banor så skulle det bli ett ramaskri av guds nåde på både politiker inom 7Klövern och deras 87procentare. Det blir med största sannolikhet inte många reaktioner av Svenska folket på AFstolpskottets uttalande gällande invandringen till landet framöver. Men man kan inte förvänta sig något annat när landets sk Svenska befolkning består av räddhågsna blåögda naiva personer utan ryggrad och jävlar anamma. Med tanke på vad som händer inom SD så tycks nu det sista hopp av ljus för landet och framtiden att släckas. Jag kommer from nu att ställa mitt hopp till Gustav Kasselstrand i första hand.

  SvaraRadera
 2. Det finns etniska svenskar som har både ryggrad och jävlar anamma men att göra något åt situationen det kan inte en ensam person göra som inte får hjälp någonstans ifrån.
  Hade åtminstånne de 13% som röstade med SD gått samman hade vi kunnat gjort mycket men ni är alldeles för fega för att ens protestera utanför Rosenbad eller demonstrera.Jag vill att alla skärper till sig och ser till att DÖ och den rödgröna röran avsätts omedelbart!Täk på era barn och barnbarn hur ska de kunna leva och exister ihop med analfabeter från hela världen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för de orden.Jag förstår inte hur det kommer sig att inte fler svenskar fått upp ögonen på vad som händer i Sverige. Alla sitter väl och tittar på svensk TV och blir indoktrinerade och orkar inte tänka själva. I och för sig tycker jag nog att svensk TV är bra underhållning men inte får man reda på sanningen om
   vad som kommer att hända om vi fortsätter med den politik som tillämpas idag. Den dagen svenska folket kanske vaknar kommer det nog vara för sent.
   Skrämmande när man tänker på vad som kommer inom en snar framtid.
   För övrigt retar det mig - som har framtiden bakom mig - att en person kallar sig Alice Bah - för mig för det tankarna på den gamla goda tiden då min idol hette
   Alice Babs.
   Men vi Sverigevänner för inte ge upp hoppet.

   Radera
  2. Vad kan ca 800000 SD väljare göra på egen hand när man är spridda över hela Sverige?Jag personligen har varesig tid, vilja eller ekonomi så det räcker till att fara land och rike runt och protestera. Platsen som Svensken har som sitt favoritställe att vädra vad han tycker och känner om politiska beslut bla är hemma vid köksbordet eller i fikarummet på arbetsplatsen. Svensken är sen länge känd för sina knutna nävar i byxfickan protester. Jag blir inte förvånad när dagen har kommit att Svenskar ligger på knä med en bödel bakom sig i väntan på att bli halshuggen eller få halsen avskuren att han eller hon förstår vad som håller på att ske. Han eller hon tror förmodligen att det är ett skämt man upplever. Tyvärr är Svensken sååå naiv och godtrogen.

   Radera