söndag 19 april 2015

De nya Moderaterna måste lyssna på väljarna. Be till Allah eller drunkna, krav till kristna flyktingarFr. Snaphanen

“Marschen mot detta okontrollerbara tillstånd” (det finns en inledning på danska men den var svår att översätta för en amatör)
”Mitt parti måste lyssna på väljarna - Brännpunkt
Tredje spiken i min moderatkista är nuvarande asylinvandring, med en accepterad stor volyminströmning av människor som tillåts slänga sina pass och identitetsbevis. Därtill en total oförmåga att fastställa en volym som landet klarar av integrationshumant, ekonomiskt och socialt. De svåra problem på vitala områden som ideligen framkommer i medierna, är baserade på en inkommande volym om 10 000–15 000 personer för tiotalet år sedan. Denna storlek är för övrigt densamma som i dag gäller för Kanada och Australien med flera humana länder.

När väl Fredrik Reinfeldt med sin tio gånger större volym lämnat, visar det sig ändå att partiet är helt oförmöget att inse att eftersom inget gjorts, eller nämnvärt kommer att kunna göras, vad gäller bostäder, skolor och arbeten de närmaste tre-fyra åren, så kommer så gott som samtliga problem att förvärras. Detta är inte rätt mot någon, allra minst invandrarna. Jag vill kalla denna medvetna, destruktiva låt-gå-politik för invandrarfientlig i dess rätta mening. Hur kan ni fullfölja en tiofaldig ökning utan att ha de absolut nödvändiga plattformarna redo?

Ni, de politiker som nu leder marschen mot detta okontrollerbara tillstånd, är antingen helt förblindade för sakliga förhållanden eller rent religiösa i er tro att det goda samhället per automatik infinner sig bara för att ni önskar så. Hur är det möjligt att moderater stöder detta scenario?”SvD

Fr. Snaphanen:

Be till Allah eller drunkna, beordrade muslimer kristna


Den gummibåt som hade omkring 100 afrikanska migranter på väg över Medelhavet hade börjat tömmas, när en ung kristen nigerian började be för sitt liv. Muslimerna ombord insisterade på att "här ber vi bara till Allah", enligt ett vittne, och beordrade honom att sluta. Hans vägran, och den desperata kamp som följde, lämnade 12 kristna drunknade efter att de kastades överbord av de muslimska flyktingarna. "Vad slags depraverat barbari är detta? Fasansfulla mord på havet - men Islamapologeterna vill inte att jag ska rapportera detta. En taleskvinna för FN "Jag har aldrig tidigare sett sådan grymhetsom detta”. 

”Extremismens mångkulturella rötter
Kontroversielle Theodore Dalrymple, som undersökte mentaliteten hos den brittiska underklassen i Life at the Bottom, har ofta beskrivit psykologi som en modern religion, eller pseudoreligion

Det medicinska etablissemanget är den modiga nya prästklassen, medan den oroliga terapipatienten ersätter den ångerfulle syndaren. Om så, måste Dalrymple vara en kättare av första rang. Den 24 mars släppte Encounter Books hans senaste, Admirable Evasions: How Psychology Undermines Morality (Ung. Beundransvärda undanflykter: Hur Psykologi undergräver moral), där han hävdar att psykologin har gjort mer för att hindra människans självförståelse än att föra den framåt. Dessutom har respekt för psykologi lett till en kultur av självbesatthet och en minskning av personligt ansvar. Snaphanen Av Theodor Dalrymple kan du läsa mer här:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar