tisdag 21 april 2015

DÖ:s politiker är svenska folkets fiender. Skandal: Samarbete mellan människosmugglare och EU-myndigheter
 Skandal: EU: s myndigheter konspirerar(samverkar)s med nordafrikanska människosmugglare


Australien reducerade drunknade illegala invandrare till noll

Fr. Snaphanen (i övers.fr. danska):
”Debatten om tragedin i Medelhavet är hyckleri.När man hör Cecilia Wikström (FP), Maria Ferm (MP) och Margrethe Auken, ska man väl tro att det är en övning som kräver en IQ på 120, för att förhindra "båtflyktingar" från att drunkna. Det gör det inte alls. Man slutar helt enkelt upp med att locka dem över havet, som dessa kvinnor är förespråkare för. Det är bara i politiken som något så enkelt kan vara komplicerat.

De menar att det är Europas fel att Medelhavet är "världens största kyrkogård", som Wikström säger med patos i rösten. I och för sig har de rätt: det är just deras fel att afrikaner utan asyl eftersom lockas i döden genom löften om en framtid i Europa. Kvinnorna kunde inte vara mer rätt, det är deras fel. De är en del av problemet, men genierna har inte upptäckt det.

Det som händer i Medelhavet - och ännu högre grad kommer att ske under de närmaste åren, om det tillåts fortsätta - är en invasion av våra egna länder. Det borde ha slutat för länge sedan. Att det finns politiker som tycker det är okej att vi invaderas av illegala, visar hur störda dessa politiker är och att de är våra fiender. Europa måste lägga en sjöblockad och skicka hem alla "båtflyktingar". Även om vi ville, kan vi ändå inte rymma Afrikas befolkningsexplosion på en halv miljard  människor till år 2050.

När man hör amatörerna Wikström och Ferm, förstår man plötsligt bättre varför Sverige har kunnat köras i sank på bara en generation. Demokrati är förmodligen det minst dåliga statsskicket, men det är ändå mycket farligt med dårarna, det ger makt. Ja, jag var precis på väg att säga medelålders, sentimentala kvinnor vars barn har flugit ur boet och saknar några andra som är beroende av deras kärlek, men det gjorde jag inte. Studera den dramatiska Wikström som leker politiker. Hon är 49 men ser betydligt äldre ut bakom sminket. Det kostar på att lida med Afrikas miljarder även om man får en miljon i lön i  Bryssel. Snaphanen, Den korteAvis, Avpixlat

Fr. Snaphanen:
Sverige är en tidsinställd bomb
Vi lever i förstörarnas och krigsskaparnas tid.
”Riva sönder har sin tid,
    och sy ihop har sin tid.
Tiga har sin tid,
    och tala har sin tid.
Älska har sin tid,
    och hata har sin tid.
Krig har sin tid,
    och fred har sin tid.”

Dessa svenska politiker drar spår av död och förstörelse efter sig, men spåren är ingenting jämfört med vad som kommer att komma. "När de goda regerar, orsakar de mest ondska", sade Ulrik Høy för en tid sedan. Godheten har redan betalats med många svenska liv. När människor dör i ett stort antal på grund av förd politik  är det inte roligt längre, jfr den politiska teatern efter Krudttøndeterrorn.. Ingen ser det, förutom de politiker vars fel det är. Fr. Snaphanen

Läs:


5 kommentarer:

 1. Varje gång jag hör landsförrädarrinnan Wikström är jag nära sammanbrott. Hur i h-e tänker människan?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ser man hur fanskapet ser ut så förstår man att hon har slutat tänka (om hon nu någon gång har haft den förmågan) för hon står med ett ben i graven. Man kan med stor glädje säga att hon har framtiden bakom sig. När hon tar det andra klivet har i varje fall hon inga möjligheter att ställa till mer jävulskap för landet och folket.

   Radera
 2. När man hör på dessa tok-kärringar skäms jag över att vara kvinna!

  Heima

  SvaraRadera
 3. Ja, man skäms ta mig dalen över att vara svensk med en sådan bunke inkompetenta och verklighetsfrämmande politiker och ledare, som dessutom tror att de skulle kunna lura andra länders ledare till att följa Sveriges skrämmande massinvandringsexempel.
  Tack och lov för att det finns sådana som Finland i vår närhet och Australien på andra sidan, som har ledare som företräder gott omdöme och som verkligen tar ansvar för sitt land och sin befolkning, vilket man absolut inte kan säga att de svenska gör. Inte för att jag tror att dessa länder, eller några andra skulle vilja ta hand om oss svenskar den dagen vi inte kan stanna kvar i vårt eget land.
  Inte bra dessa två kvinnors sätt att handla och skamlöst resonera är helt enkelt oerhört, men gäller för så gott som hela det politiskt korrekta etablissemanget - ingen nämnd och ingen glömd! De är lika stora lands- och folkförrädare hela högen.
  Man tar sig för pannan! Vad kan vi göra innan det är alldeles för sent? Måste det till ett inbördeskrig för att dessa sopor till svenskar ska vakna, men då sticker de väl med svansen mellan benen, precis som Reinfeldt och Borg gjorde - lämnade det sjunkande skeppet medan tid var innan det var för sent.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det räcker med att jag ser på mina egna syskon arbetskamrater och övriga personer som jag träffar då och då för att inse att där finns inte speciellt många som har stor oro för utvecklingen i landet och för de sina. Jag upplever att merparten Svenskar resonerar som man gjorde förr det går nog i vår tid sen får andra ta över. Jag som är född i början på 50 talet kan konstatera att det är en jävulsk skillnad på Sverige på 50-60 talet och nu när vi skriver 2015. Och inte är det till det bättre på något vis. Finns det någon sk vanlig Svensk som påstår motsatsen är denne ta mej fan sinnesrubbad och bör för vår och sin egen säkerhet spärras in på överskådlig framtid.

   Radera