fredag 24 april 2015

IS-soldater smugglas in i Europa som desperata flyktingar. Ung kvinna berättar i ny bok om upplevelser som sexslav.Fr. Snaphanen:

De flesta flyktingar kommer att skickas tillbaka:
The Guardian har denna exklusiva berättelse tidig torsdag morgon. Drömmer jag drömmer eller är jag vaken? Bara Sverige vill ha lagliga vägar in i EU, säger majoriteten av Sveriges partier. …


Konfidentiellt utkast från toppmötet visar att endast 5.000 migranter kommer att tillåtas att bosätta sig i Europa medan minst 150.000 sannolikt kommer att skickas tillbaka…..

EU: s ledare kommer sannolikt att enas om att omedelbara förberedelser bör sättas igång för att  "genomföra systematiskt arbete med att identifiera, fånga och förstöra fartyg innan de används av människohandlare".  EU: s gemensamma militäroperation skall genomföras inom internationell rätt. Snaphanen

IS-terrorister smugglas in i Europa som desperata flyktingar

  tusentals män, kvinnor och barn flyr den krigshärjade regionen infiltrerar terrorister i massflykten på väg till Europa. IS chefer har tagit tag i den massinvandring från regionen som ett "attraktivt" sätt att få härdade terrorister till väst i skydd av flyktingar .... "Det finns inga tecken som helst att detta flöde av människor kommer att sluta. "

I ett tal till Counter-Terror Expo i London gav Dr. Jamie Shea också en skrämmande inblick i omfattningen av IS och IS enorma rikedom. Han liknade IS vid en maffialiknande organisation med en £ 4billion förmögenhet som nyligen håvade in £ 1.3million om-dagen bara från oljeintäkter. IS använder detta för att infiltrera ytterligare terroristagenter in i Europa. IS smuggles jihadists to Europe disguised as desperate refugees, warns Nato chief (Nato-chef varnar: IS smugglar jihadister till Europa förklädda som flyktingar).

Fr. Snaphanen:
Europeiska politikers krig mot de allra svagaste
Detta är av sådan art att det är svårt nog att läsa den. Jag avstår från andra synpunkter än i den i rubriken, som jag menar helt bokstavligen.

Tränad för att bli en sexslav och stämplad som rasist för att jag ställer de som utnyttjat mig som sexslav inför rätta. ”En kvinna avslöjar sin fasansfulla erfarenhet i en ”Jag- vill-berätta”-bok. Här följer utdrag från ”Girl for Sale (Flicka till salu) av Lara McDonnell, som publiceras idag.Snaphanen


På ytan verkar jag förmodligen vara ett osannolikt mål. Jag hade en kärleksfull mor, Elizabeth, och ett bekvämt medelklass hem nära centrum i Oxford. Elisabet var min emellertid min adoptivmor; Hon hade tagit sig an mig när jag var tio, och redan ett oroligt barn.

Män som utnyttjar barn har ett sätt att lukta sig till de mest utsatta, och jag var ett lätt offer. I månader framställde sig Mohammed som en omtänksam vän. En natt, lyckades han till slut övertala mig att prova crack-kokain.

Sedan hade han mig fast. För att betala tillbaka honom för drogerna, sade han att jag måste ha sex med män som han inbjudit till hans snuskiga cracktillhåll. Han slog mig, hotade att döda min mamma och Snowy, min hund. Så jag gjorde som jag blev tillsagd. …. I mitt 13-åriga sinne, hade jag inget val: om jag inte gick, skulle han komma till mig.
Mohammed sålde mig för £ 250 till pedofiler från hela landet. De kom in, satte sig ner och började röra vid mig. Om jag ryggade tillbaka skulle Mohammed ge mig mer crack så jag kunde blunda och glida iväg. Jag var ett skal, dött på insidan…..Groomed to be a sex slave and branded a racist for bringing my sex abusers to justice: One woman reveals her horrific ordeal in a tell-all book, Larry Madonnel i The Mail

Läs:

Dagens amerikanska politik är kväljande

Det är något verkligt ruttet i amerikansk politik idag. Democratic Party erbjuder en kandidat som är en moralisk kloak fylld med lögner och som har ett beteende och en resumé som för bara en à två generationer sedan skulle ha gjort vem som helst otänkbar för det högsta ämbetet i landet….

Hillarys kampanj hittills har varit en uppvisning i media-manipulation. Hon talar om "inkomstskillnader" som om det inte har funnits från tidernas begynnelse och  baserar sina tal på den socialistiska utopin att alla ska vara  lika fattiga. Vem vill leva i en nation där man inte kan bli rik om man är villig att ta risker och arbeta hårt för att uppnå det?

…Amerikansk politik består alltid av en nationell debatt om var vi är och vart vi är på väg, och det är avgörande för framtiden. Just nu är Amerika i riskzonen för att bli en plats där grundläggande moral, värderingar och traditioner håller på att kastas bort. EKP

Det är tyvärr lika illa i USA som i Sverige. Vid intervjuer med amerikanska studenter så finns det bara en kandidat till presidentvalet, nämligen Hillary Clinton. Skälet till detta är inte att  hon är ovanligt kompetens. Nej, det är att hon är kvinna. Hur har det blivit i Sverige med alla tokiga fruntimmer som är med och bestämmer över svenska folket.. EKP

Skolresa till konstmuseum - intresserade skolelever
Jorden är inte i fara, bara sunt förnuft


I lördags firade man Global Citizen 2015 Earth Day, med en konsert och andra festligheter på National Mall.
Medan själva konserten drevs av solenergi, borde deltagarna åtminstone ha lärt sig att ta hand om sitt eget skräp.

Den årliga kalender är fylld med dagar och månader som utsetts för att vi ska fira någon person eller händelse av betydelse - presidenters födelsedagar, fars-och morsdagar, självständighetsdagen, Thanksgiving, påsk och jul…..

Men vem bestämde att April var "Earth Month" eller att April 22 är "Earth Day"?

En mycket bra kommentar på detta inlägg på EKP

” Jag tycker att det hemskaste i allt detta är att människor så beredvilligt lämnar över sina liv och de viktiga besluten i deras liv ii händerna på samhällets C- och D-lag och på fullt allvar tror att dessa skall fatta beslut som är gynnsamma för mänskligheten. 

Men - det är ju bara en mängd dumbommar (för det mesta) som är ute efter att sko sig på folks skattepengar. Varför skulle dessa människorna vara lämpliga för att fatta de bästa besluten ?

Hörde en intervju med docenten i nationalekonomi Ann-Marie Paulsson, som skrivit boken "Knapptryckarpartiet". Efter att ha suttit 10 år i riksdagen för Moderaterna var hon förskräckt. I riksdagen rådde "envälde". När det en gång blev en öppen debatt (om FRA = NSA) skrek Fredrik Reinfeld så saliven skvätte: "Vem tror ni att ni är?" De trodde att de skulle kunna debattera frågan, men han slog fast vad som gällde: "Ni skall göra som jag säger", dvs. trycka på den knapp som han anvisat, ingenting annat. 
Hon fann också att svenska riksdagsledamöter hade enormt dålig utbildning (och säkert också låg intelligens om man undersökt detta) och de akademiska betygen lyste med sin frånvaro. Men de behövdes nog inte. Det visade sig nämligen att "tjänstemännen (dvs. de icke valda) bestämde allt mera om allting. Riksdagsmännens uppgift var att endast vara lojala mot despoten, annars fick man inga uppdrag och ingen karriär. Om det nu förhåller sig på detta sätt (vilket det gör), varför har man då 351 riksdagsmän som uppbär lön, men inte får tänka själva.

Jag är övertygad om att samma förhållande (fast i mindre utsträckning) råder i USA. Lojalitet, är det som gäller, inte självständigt tänkande. /SB


 

2 kommentarer:

 1. Stackars Borlänge.
  Ingen vågar kritisera att dessa mörkhyade "gentlemän" kanske INTE är vad Borlängeborna egentligen tycker.
  Men denna affish representerar nog hela Sverige och fega svenskar.
  INGEN vågar opponera sig för då blir man kallad rasist.
  Att vara rasist i dagens Sverige är tydligen VÄRRE än att vara
  mördare.
  Hur har det blivit så här i mitt - och vårt hemland??????
  Heima

  SvaraRadera
  Svar
  1. Pga att landet befolkas av flata och konflikträdda gummiryggar.

   Radera