torsdag 2 april 2015

Sandor Herold skriver till Eskil Fagerström, Sydsvenskan. Sunda åsikterGrilla ett sätt att umgås

Har man problem med språkförståelsen blandar man lätt ihop 

barbeque och carbeque...


Läs denna artikel på Sydsvenskan av Eskil Fagerström

Till :  Eskil Fagerström, Sydsvenskan
Från. Sandor Herold
Malmö 2-4-2015

Sunda åsikter
Angående din artikel Hatbloggande jurist anlitas som asylombud om juristen Hans-Ola Mårtensson så vill jag bara påpeka att jag håller med honom fullt ut.

Vartenda ord han skriver är med sanningen överensstämmande och jag kan inte hitta något som helst hetsande eller hatande i vad han skrivit.

Däremot är det sådana journalister som du som har en stor skuld till att Sverige ser ut som det gör idag och att det har blivit en mångkulturell soptipp, där svenskar idag utsätts för mångkulturella inslag som berör allt från mord, rån, skjutningar på öppen gata, våldtäkter i en omfattning som tidigare inte fanns.

Anlagda bränder, misshandel, äldrerån, bidragsfusk, svartjobbande, ockupering av andras mark camping i våra parker samt att använda dessa till latriner, tiggande mm mm.


Valborg i förtid...en modern kulturell sedvänja."Vintern rasat ut bland våra bilar, chassits karosser smälta ned och dö..." (Poly)


Migrationsverket skulle behöva fler jurister som Hans -Ola Mårtensson.

Jag har skrivit massor av insändare av sådant som du kallar för näthatande och hetsande på olika sajter och olika tidningar.

Och alla har jag undertecknat med eget namn. Jag ställer gärna upp i en artikel med namn och bild om du funderar på att hänga ut ännu en "näthatare" i en artikel. 

Dock kanske jag inte helt passar in i bilden eftersom jag själv  är invandrare som dock bott i landet i snart 60 år.

Hör gärna av dig om du nappar på ovanstående förslag.

Dock tror jag att du precis som alla andra av dina kollegor inte ens behagar att svara.
Sandor Herold, Malmö

Läs:


3 kommentarer:

 1. Han är så bra!!!! En STOR eloge till Sandor!!!!!

  SvaraRadera
 2. Jag har sen 2010 gjort ett aktivt val att helt sluta köpa PK medias skit och lögntidningar och därmed hjälper jag dem inte heller ekonomiskt. Alla blaskor far med ren och skär osanning och frisserade fakta och som hyllar mångkulturen skall svältas ut ekonomiskt. Jag köper enbart Nya Tider.

  SvaraRadera
 3. Så här svarade jag Sandor:

  Hej Sandor, tack för mail.
  Egentligen är det ju inte åsikterna i sig som är problemet, utan att hans tydliga ställningstagande kommer att påverka förtroendet för hans arbete som jurist. Han får ju skriva ungefär vad han vill på nätet.
  Problemet är att man kan förvänta sig att hans åsikter inverkar på hans arbete – att de som har honom som ombud kan misstänka att hans privata åsikter påverkar hur han gör sitt jobb. Det hade varit det samma om han uttryckt starka åsikter i någon annan sakfråga, där han samtidigt förväntas agera professionellt som jurist.
  Och då menar jag att det är ett problem för Migrationsverket, därav artikeln. Att vi skriver är också ett sätt att sätta press på verket att tänka över sin kontroll och syn på vilka som passar som juridiska ombud. Och det tycker jag är en viktigt uppgift för oss.

  Med vänlig hälsning,
  Eskil Fagerström

  SvaraRadera