måndag 6 april 2015

Skavlan - behöver svenska folket honom? Jan Milld om svenska journalister. Krigar verkligen sörmlänningar för ISIS?

Från: Kenneth Sandberg
Till:  Hela det politiska och journalistiska etablissemanget samt
Kopia: Trykkefrihed ; df@ft.dk ; Venstre pressen ; Konservative ; Df Messerscmidt ; partikontoret@partikontoret.dk ; sf@sf.dk ; Mads Kastrup ; debat@berlingske.dk ; jbh@weekendavisen.dk ; tva@dr.dk ; Mikael Jalving ; udland@berlingske.dk ; Weekendavisen ; Danskeren ; Ritzau ; Dagsrevyn ; NRK-Standpunkt ; Fremskrittspartiet

Skavlan i PK-SVTs tjänst

Jan Millds film är en definitiv dörröppnare för insikt om vår tids journalistiska maktutövning och maktmissbruk. Här  är filmen


 Kommentar
“När svaren på de frågor man ställer blir helt ointressanta så vittnar det ju om att man anser sig ha helt rätt och den tilltalade har så enormt mycket fel så hans kommentarer inte behöver beaktas. Återigen bekräftas tesen att migrationsfrågan lämnat den politiska sfären och gått in i den religiösa sfären. Skavlans beteende är det som man ser hos den religiösa fanatikern, en trosviss anhängare av invandringskulten, där ändamålet får helga medlen. Det är den enda rimliga tolkningen av den märkliga intervju som vi såg i svensk och norsk television förra fredagen!”
...................
Sörmlänningar krigar för Isis
Tre personer från Sörmland har stridit för Islamiska staten. En av jihadisterna har återvänt hem till Eskilstuna, enligt uppgifter i SVT Sörmland.
Det är polisen som uppger att man känner till tre personer som rest till mellanöstern för att ansluta sig till terrornätverket Islamiska staten.
– Det handlar om två Eskilstunabor och den tredje är från Katrineholm, säger Anders Gölevik, tf polisområdeschef vid Sörmlandspolisen till SVT.
Det finns inga sörmlänningar som är muhammedaner, inte heller några värmlänningar, dalmasar eller skåningar, därför reser de heller inte ner till Muhammedanien för att kriga.
Ordlista:
Muhammedan = muslim
Muhammedanism = islam
Muselmaner = muhammedaner (muslimer)
Muhammedanien = Umma (länder där islam är statsreligion)
Moskéer = militära sambandscentraler där muhammedanerna (muslimerna) ber, och dyrkar muhammedanismen (islam) Läs mer
Här är en kommentar på Ljungbecks inlägg till RÅ
”…Väljarna är i stort helt okunniga om vad politik är och vad som kan ske med landet och folket om fel politiker får för stor makt. Detta har visat sig de senaste 45-50 åren att de politiker och tjänstemän som har haft makten över medborgarnas skattepengar, styrt och stiftat lagar för landet och folket inte har haft särskilt mycket innanför pannbenet, utan det är just makten/ pengarna och att få sola sig i glansen som har varit den yttersta drivkraften.

Hur det går för Landet och folket dvs skattebetalarna och kommande generationer skiter man högaktningsfullt i. De politiker som via sina beslut har och för Sverige allt närmre den oundvikliga avgrunden skall ställas inför Riksrätt och dömas för Lands- och Folkförräderi och förskingring av allmänna medel. Straffskalan är enbart dödstraff eller livstids straffarbete. Något annat är ytterligare ett hån mot Svenska Folket och kommande generationer Svenskar.”

Så här ska vi tänka tycker jag

”… Kom ihåg att Sverige med sin lilla folkmängd alltid har varit världsledande på alla områden; teknik, kultur, sport och innovativ förmåga.
Sätt igång och framställ svenskarna som det bästa folket i världen. Det är visserligen rasistiskt att göra så, men ingen dör av det. Däremot dör hela folkstammar av kulturmarxismens folkmordsrasism.
Svenskar är bäst!” Läs Självmordet tar bara lite längre tid
När är det nog?
…Det extremistiska Miljöpartiet står i princip ensamma bakom hela vansinnesinvandringen. Utan MP skulle inte dagens situation kunnat uppstå. Politikerna inom MP är har obehagliga och totalitära tendenser. Inget bloggaren skulle vilja dela lägenhet med.

Så vi får väl fråga MP eftersom de tycks regera Sverige: När är det nog? Hur mycket ska ni skada landet med era ogenomtänkta fantasiprojekt? Vad ska hända för att ni ska avbryta experimentet?

Folket kommer så småningom vilja ha en förklaring. Eller också efterlyser man en "stark ledare". Osagt

Lovar runt och håller tunt
Den röd/gröna regeringen lovade att inte höja inkomstskatten för låg- och medelinkomsttagare. Minns ni vallöftet?
Det säger man också nu att man inte ämnar, även om Stefan Löfvens löften visat sig vara opålitliga.
Nåväl, inkomstskatterna för låg- och medelinkomsttagarna har ännu inte höjts och där står vi, men,,,,Petterssons

Fr. Snaphanen: Douglas Murray intervjuar Roger Scruton
En del av intervjun handlar om Ray Honeyford, som Scruton försvarade för 30 år sedan. Det ödelade hans universitetskarriär.

Filosofen och författaren hade rätt om invandring och utbildning, 30 år för tidigt.

Efter att ha gjorts till något av en paria för att han erkände dessa sanningar tidigt, känner han att han fått någon känsla av upprättelse? Han skrattar lite. "Jag känner mig inte som om jag behöver det. Det är så världen är. Om man säger något i förväg - om man beskriver ett problem när det uppstår, vänder människor sig alltid mot dig eftersom de inte vill höra om det. Men när det är för sent att göra något, då kommer de vända och säga att du hade rätt. Det är den mänskliga naturen. "

Trots att han hyllats och hedrats över hela Östeuropa för sitt arbete med dissidenter bakom järnridån, och trots hans världsrykte som filosof, betraktas Scruton fortfarande som en man utan heder i sitt eget land. Upprör detta honom? "Vi lever i en tid när heder och beröm går till personer till vänster, i huvudsak eftersom de verkar ofarliga.

Och vad som gör att de verkar harmlösa är just att de sprider alla de saker som har orsakat så mycket skada. Endast en utmärkelse gjorde honom upprörd. "Ingenting stör mig mer än tilldelningen av Companion of Honour till Eric Hobsbawm som belöning för livstids orubblig lojalitet till Sovjetunionen."

Men Scruton är inte enperson som tycker synd om sig själv.. Han verkar nöjd, även glad, i sitt "Scrutopia". Då vi avslutar kommer hans fru hem med sonen tillsammans med några skolkamrater. ‘The truth is hard': an interview with Roger ScrutonFr. Snaphanen:
Den siste tysken – När alla grannar är invandrare
Tannenbusch i Bonn var hem för regeringstjänstemän innan regeringen flyttade till Berlin. Nu är det 100 nationaliteter som bor där. Platsen är i upplösning, folk kastar skräp överallt.  I slutet på artikeln är det intressant genomgång av poängsystemet i Kanada, som bara låter de bästa kandidaterna invandra.”Snaphanen

1 kommentar:

  1. Jag personligen har inget som helst behov av Skavlan men stora delar av Tv publiken har nog. När man ser vilka skitserier och program som ständigt visas sä kan man dra slutsatsen att Svenska folket bara älskar sådant skit. Man behöver inte använda många hjärnceller för att titta på allt trams. Ju löjligare ett program är desto roligare tycker Tv publiken.

    SvaraRadera