tisdag 7 april 2015

Svenska folket byts ut, nu går det snabbt. Sverige deltar inte i firandet av Andra världskrigets slut vad gäller Ryssland.”Sverige faller samman under massinvandringspolitiken - Vårt folk byts ut i en ökande takt
Massinvandringen för med sig ohyggliga konsekvenser. På längre sikt kommer den leda till att folket i Sverige, det svenska folket, byts ut mot andra folk från hela världen. Men även på kortare sikt, i vår vardag här och nu, blir de katastrofala följderna av massinvandringen allt mer tydliga.”Motgift

Olle Ljungbeck 2015-04-06:

Det finns emellertid ännu en möjlighet att hindra katastrofen.
 Och denna enda möjlighet är skapande av en massrörelse
 som tvingar regering och allianspartierna att stoppa massinvandringen.

Drängen" följer blint sin herre.
I dag firas världen över, freden efter 2-a världskriget. Svenska ministrar och politiker deltar i flera länder utom i Ryssland. Detta är en skam som visar på regeringens simpelhet. Fredsfirandet har inte det minsta med Stalin eller kommunismen att göra.

Ryssland var det land som förlorade flest invånare i kriget som stupade och arkebuserade av nazisterna.

Sannolikheten för att nazisterna inte hade kunna besegrats om inte Ryssland (Sovjetunionen) deltagit i kriget är stor. Det är sålunda det ryska folket som skall hedras och hyllas.

Såväl vår statsminister som utrikesminister har som osjälvständiga individer valt att följa husbondens (USA.s) krav och inte det egna folkets åsikter om att Ryssland är det land som stod för de största uppoffringarna och stupade och därför bör hyllas. Detta är återigen ett tecken på hur dagens regering följsamt inrättar sig efter vad "Vita Huset", föreskriver.

Med hänsyn till ovanstående är det inte konstigt att Löfvens "brev" till Saudiarabiens kung har hemligstämplats. Självklart har han även i detta fall krupit för Saudiarabiens slaktare och bett om ursäkt för sanningen. Hur länge till skall vi acceptera denna skändning av Sverige som försvarare av de mänskliga rättigheterna.

De som kan bör ge uttryck för det simpla agerande som Löfven visat mot Ryssland och dess folk.

Med dagens regering väntar en ödesmättad framtid för Sveriges folk.I går läste jag om de katastrofala konsekvenser som väntar Sverige om inte massinvandringen stoppas helt. En mycket känd, kunnig och seriös person gjorde dessa uttalanden. 

Det finns många skäl som talar för att Sverige är på väg mot en situation, som förändrar vårt land från ett tryggt välfärdsland  till ett bestående fattigt och otryggt sådant. I våra städers förorter är det inte bara en risk att mördas av en invandrares kula utan börjar nu bli det normala tillståndet för många där masskulturen rotat sig. Svenska kvinnor riskerar dagligen att utsättas för grupp- och våldtäkter.

Bland flera av skälen till detta är att ett av regeringspartierna har en riksdagsledamot som varit grav knarkare men trots detta är partiets talesperson i migrationsfrågor och den som är drivande i dessa. Denna person verkar för ett icke begränsat inflöde av invandrare.

Lägger vi därtill att i den krets som regeringsunderlaget består av finns ytterligare ett antal,
där det finns flera fall av sådana som gravt missbrukat narkotika, måste varje svensk invånare fråga sig om det kan få fortsätta så här? Eftersom inget val är nära förestående måste vi skapa en massrörelse som genom demonstrationer och andra icke våldsbetonade aktiviter tvingar regeringen att utlysa folkomröstning i första hand alternativt nyval.

Som denna hanterar såväl inrikes- som utrikespolitiken står det tydligt klart att den saknar såväl de intellektuella som reella förutsättningarna att leda Sverige på ett framsynt och framgångsrikt sätt, som leder till välfärd och trygghet för Sveriges folk.

Snarare står det numera klart att det finns en "dold" överenskommelse mellan regeringspartierna och vissa eller alla av allianspartierna att driva igenom det mångkulturella samhället utan att på demokratisk väg låta folket genom folkomröstning avgöra färdriktningen. Det innebär att man trots omöjligheten till försörjning och integration skall ta emot så många invandrare att någon återvändo mot det samhälle vi svenskar i gemen vill ha blir omöjligt.

Det finns emellertid ännu en möjlighet att hindra katastrofen. Och denna enda möjlighet är skapande av en massrörelse som tvingar regering och allianspartierna att stoppa massinvandringen.

För den som har barn och barnbarn borde det vara självklart att verka för en sådan massrörelse genom att börja i sin närmaste bekantskapskrets. Om vi inte kan stoppa denna galenskap har Du Svensson medverkat till att göra dina barn och barnbarn urarva (arvlös).

Du har stillatigande tagit ifrån dem deras land och rättigheter i detta. Du måste lämna din fega attityd om att inte våga säga och stå för vad Du anser i invandringsfrågan. Med din fega tysthet raserar Du dina barn och barnbarns framtid.

Olle Ljungbeck, Gävle


3 kommentarer:

 1. Utifrån min horisont ser jag inget som tyder på att det går att skapa en massrörelse i landet för att sätta dagens Svenskar och kommande generationer Svenskars ve och väl i främsta rummet. Detta blir inte möjligt att göra om inte invandringen stryps till näst intill noll och detta med omedelbar verkan. För detta krävs det folk med ryggrad och jag ser inte många av dessa. Det är bara att se till det senaste valresultatet det säger nästan allt. Jag arbetar på ett företag där vi är ca 100 anställda och jag ser i princip ingen som har det som krävs för att ansluta sig till en sådan massrörelse. Man har helt enkelt nog med sig själv sina familjer och vänner. Jag är övertygad om att flertalet Svenskar går och hoppas på att skulle det bli riktigt illa finns det nog någon annan gör det som man själv är för ynklig och rädd för att uträtta. Vi får ibland kritik för att vi nervärderar Svenska folket i våra kommentarer men jag kan inte hur mycket jag än försöker hylla ett folk som i 40 år minst måste har sett och förstått vad som händer i varje fall i sin egen närhet. Ser man inte hör man inte och förstår man inte vad som händer i landet är man bortom ALL räddning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med fullständigt. Jag har själv kämpat i många år för min övertygelse om att Sverige förgör sig själv.
   Min tröst var att mitt enda barn flyttade till USA men där är det nästan värre än i Sverige..
   Tack och lov börjar mitt liv se slutet eftersom det inte för min del finns något att se fram emot.
   Heima

   Radera
 2. Defaitism är undergång. Om man är defaitistisk när man tillhör det ledande skiktet i insiktsfullhet så kommer det att gå åt helvete!

  Det är inte rövslickarna och ja-sägarna som ska hyllas, det är istället alla ledarförmågor som Sverige haft. Det i sin tur leder till att rövslickarna hellre vill identifiera sig med dessa ledarförmågor istället för förrädarna som nu är ledare.

  Om man inser att folk är flockdjur och behöver ett ledande skikt att följa så har man lättare att förstå sig på socialpsykologin hos den folkmassa man hoppas ska ge oss den kraften att vi (det ledande och insiktsfulla skiktet) ska kunna befria Sverige från kolonisation, med hjälp av kraften från den övriga massan!

  SvaraRadera