onsdag 1 april 2015

Svenska folkets fritidshus i fara. Vilket samhälle lämnar vi till efterlevande?Glad Påsk

 

”Nu ryker även fritidshusen

De cirka 565 000 fritidshusen är Sveriges största bostadsreserv. Självklart utgör de en oemotståndlig lockelse för desperata politiker på jakt efter kvadratmetrar där invandrare kan inhysas. Jag skrev redan 2012 om möjligheten för staten att konfiskera svenskarnas fritidshus. Krönikan “Egen härd är inte din” publicerades i repris inför valet 2014.

Staten har laglig rätt att “rekvirera” (= konfiskera) husen enligt den statliga Hot- och riskutredningen från början av 1990-talet (utredningens delbetänkande från 1993, SOU 1993:89). Den borgerliga alliansregeringen valde att inte använda sig av rätten att beslagta fritidshusen, trots att bostadsbristen blev alltmer prekär under dess åtta år vid makten. Antagligen förutsåg alliansen proteststormar och bedömde frågan som alltför politiskt känslig.
Boverkets direktiv från regeringen handlar uppenbart om att nu inför trycket från massinvandringen slita fram varenda kvadratmeter som kan användas som bostad för invandrare. Om s-mp-regeringen följer verkets förslag kommer alla hänsyn till svenska folket att kastas över bord.”Ny ryker ritidshusen

Smålandssången
 Röd lyser stugan bak hängbjörkens slöja,
känner du hemmet från barndomens år?
Näckrosor gunga på skogssjöars bölja,
talltrasten sjunger i jublande vår.
Småland är namnet på landet, det kära,
släkten där fostras till vilja och tro:
Tro, att de steniga tegar må bära
skördar som skänka åt ålderdom ro.

Sjöarna glittra i sommarens dagar,
glittra och blänka likt stjärnor i fall.
Furorna susa i ensliga hagar,
sprida sin vällukt av solsken och tall.
Småland är namnet på landet, det kära,
minnes du hemmet från barndomens år?
Skogarnas doft av linnea, den skära.
Talltrastens toner i jublande vår”

Vilket samhälle lämnar vi  över till våra barn
… Att vårda folkets väl är maktens centrala roll. Om man sitter på 2 biljoner kr av folkets pengar borde det kunna användas på bästa sätt och med folkets väl i fokus. Av respekt för folkets beredvillighet att betala in enorma summor i skatt, skulle man också använda dem på ett ändamålsenligt sätt. Allting annat är ett svek. Allting annat är ren plundring.

Man måste vårda det gamla för att också kunna skapa det nya. Tappar man respekten för det folk som man är satt att tjäna så kommer också gränserna mellan ont och gott att rämna. Det blir ett anarkistiskt samhälle utan förankring i omsorg och engagemang. Historielöshetens point of no return.

När Margot Wallström och Stefan Löfven nu reser världen runt för att predika om "mänskliga rättigheter" gör man det utan att veta ett dyft om vad det betyder. Åtminstone inte på hemmaplan. Här har man istället punkterat det demokratiska styrelseskicket för att oskadliggöra all opposition mot framför allt invandringspolitiken, som för övrigt är en av de tyngsta posterna i budgeten.

Det symbolvärde som finns i den "humanitära" stormaktens tempel har vuxit till en religion. En fundamentalistisk religiös ideologi som slår sönder allt i sin väg. Alla avgudar ska jämnas med marken, allt nytänkande skyfflas överbord, alla system ska skruvas ner till ett minimum av förnuft. Historien ska åter starta från noll. Medan tystnaden lägrar sig över sommartiden.Osagt

Borås Tidning: Rektorn: "Var kaos jag är faktiskt rädd"
Tumult utbröt på måndagsförmiddagen på Eductus i Borås. Skolledningen kallade på både polis och ambulans.
En vuxenstuderande var aggressiv mot andra elever.

..Eductus bedriver undervisning i svenska för invandrare. På måndagsförmiddagen avbröts undervisningen av en man i en av klasserna.
Det blev kaos, berättar rektor Jozefina Persson. Andra elever känner sig hotade av honom.
Klassen sjöng tillsammans Öppna landskap när mannen avbröt undervisningen.
Han sa: "Tyst med er, ni får inte skratta här i skolan. Gud förbjuder att vi skrattar".
Enligt rektorn pekade mannen på kvinnorna och sa: "Du är kristen, du är inte bra. Här ska alla vara muslimer och ha slöja".
Läraren kallade fort på rektorn. De kvinnliga eleverna grät och stämningen blev mycket upprörd. Rektorn krävde att mannen som stört undervisningen skulle lämna lokalerna.
En av kvinnorna han hade gett sig på bad mig om hjälp och sade att hon inte vill ha slöja på sig, säger Jozefina Persson. Hon tuppade av, vi lade henne på golvet, hon fick svårt att andas och blev alldeles röd på halsen.
…Rektorn beskriver mannen som en fanatiker. Tidigare har det varit konflikter på grund av att han vill gå ifrån lektionerna för att be. Det accepterar inte skolan. Det finns ett litet rum iordningställt för bön, men det får eleverna sköta på rasterna.
..Rektorn tog beslutet att tills vidare stänga av mannen från undervisningen. Hon har också bokat tid för att träffa mannen tillsammans med hans handläggare från arbetsförmedlingen.
Ambulansen tog med kvinnan till sjukhuset. Rektorn har försökt att nå henne, men har inget besked om kvinnans hälsotillstånd efter den upprörande händelsen.”BoråsTidning
”Myt 1
Det pågår en massinvandring, om några årtionden kommer svenskar att vara i minoritet i sitt eget land.
Påståendet är direkt felaktigt. I dag är knappt 15 procent av befolkningen född i ett annat land. Statistiska Centralbyrån räknar med en näst intill oförändrad andel i framtiden, andelen beräknas öka till 16,5 procent 2050.”

Detta skrev dåvarande integrationsminister Erik Ullenhag på sin berömda mytsida 2011.
Nu har befolkningsstatistiken för 2014 kommit. Utrikes födda utgör nu 16,5 procent av befolkningen. 

SCB hade fel på 36 år. ”
…Brösttonerna var höga. Den kallades ”den största förändringen på flera decennier inom integrationspolitiken” när den lanserades efter valet 2010. Systemet med etableringslotsar för nyanlända invandrare skulle bli den borgerliga alliansregeringens flaggskepp. 
Det skulle “bryta omhändertagandementaliteten”, sa ett av de största stolpskotten i svensk politik i modern tid, förre migrationsministern Erik Ullenhag (fp).Vi och dom, Affes

 2 kommentarer:

  1. Jag hoppas av hela mitt hjärta att Svenska 7Klöverväljares fritidshus blir hem åt sina högt aktade och älskade sk nysvenskar. Det är först och främst dessa väljare som mangrant skall ställa upp på den bostadskris de själva med sin röst har varit med att skapa. Hoppas ni jublar nu när ni via era röstsedlar i rasande takt håller på att skick landet tillbaka till lort och fattigsverige. Passa på att fira Påsken så länge det fortfarande ät tillåtet i detta kristna land. Eller firar ni kanske bara Ramadan?

    SvaraRadera
  2. Man undrar verkligen vad de 87% firar inte är det Påsken det är säkert Ramadan

    SvaraRadera