fredag 10 april 2015

Sveriges och Europas öde - vilka planer har Eliten?

Julia Caesar: Rakt in i bergväggen:

….Kraschen mot bergväggen är ett faktum. Mångårig förundran i våra nordiska grannländer blandas alltmer med förskräckelse, som i den här ledaren i danska Jyllands-Posten:


“I Sverige har det normala blivit extremt och undantagen har blivit regel. Medan Latinamerika och andra delar av världen rör sig i riktning mot mer politisk och ekonomisk frihet mister svenskarna sin frihet, för de har gjort sig själva och varandra till slavar under en moralisk renhet som skymmer allting. Den sekulära godhetsideologin i media, politik, kulturliv, näringsliv och det svenska utbildningssystemet har under de senaste årtiondena slagit igenom med en fart och tyngd så att till och med de största skeptikerna har blivit överraskade. Det är fråga om en överväldigande, systematisk hybris som kan föra landet in i en mångårig kris, inte bara ekonomiskt.”


….Vad vi bevittnar är en desperat regering som är på väg att drabbas av en allvarlig resursbrist, men som inte vågar medge detta inför svenska folket och vars åtgärder därför blir allt mer desperata och ogenomtänkta. Vad vi bevittnar är ett sammanbrott för den svenska modellen och en desperat regerings kamp för att medelst panikåtgärder värja sig inför det oundvikliga.” Fnordspotting och Julia Caesar: Rakt in i bergväggen

”Exkluderande design


När blir egentligen välvilja ett utslag av illvilja? I ett debattklimat präglat av papegojor och rödhakar drunknar vi en floskelkultur utan motstycke. Floskelkulturen präglas av två saker: Tomma ord och hätskhet mot de oinvigda. Man vet redan vad papegojan ska hacka ur sig långt innan. Och man vet redan var rödhaken bygger sina bon.


Bara en tanke, men, är det inte exkluderande när de hitresta romerna tar platserna på härbärgen avsedda för inhemska hemlösa? Exklusivt - bara för - får en klart annan innebörd. Tiggarna kan sägas vara mer värda än våra egna trashankar som får finna sig i att hitta bänkar som inte har drabbats av exkluderande design.

 Bildresultat för tiggare sergels torg
 …Välfärdsstaten går mot sin kollaps p g a den oändliga påfyllningen av flyktingar och deras anhöriga. Vår flyktingpolitik är inte längre generös. Den är historiens största misstag. Sett ur det perspektivet är tiggarinvasionen en baggis. Men den är en utmärkt symbol för hur det går när ett nationellt vanvett driver in landet i isolering och uteslutning från resten av världen. Vi har gott sällskap av Nordkorea, DDR och Nazityskland.”Osagt 


 Bildresultat för hemlösa svenskar i sverige

 ”Aningslöshetens ondska

Trots all den obeskrivliga ondska som utförs i islams namn ska vi hylla den, anpassa oss och välkomna dess spridning även i Sverige. När kyrkor bränns i muslimska länder ska vi välkomna moskébyggen här.


De dagliga bilder vi i ökande takt ser av bestialiska mord på oskyldiga offer för Isis förföljelser av otrogna ska vi blunda för och finna ursäkter för. Men vi ska offra våra traditioner och egen välfärd för att hjälpa några få av de miljoner som tvingas fly undan denna islamistiska galenskap. Den islamska terrorn har ju inte med religionen islam att göra menar våra hycklande folkvalda. Men var finns den majoritet av fredliga muslimer som våra folkvalda ständigt hänvisar till? Varför reagerar de inte upprört över att terrorister och banditer begår obeskrivliga skändligheter i deras religions namn?


Sedan 600-talet pågår också ett oförsonligt muslimskt inbördeskrig. 90% av alla muslimer är Sunnimuslimer – övriga är Shiamuslimer. Båda falangerna anser att endast den egna formen av islam är den sanna. Motståndarna ska liksom världens andra otrogna förgöras med alla till buds stående medel. Bestialiteten och människoföraktet tycks inte ha någon gräns – att kalla det groteska barbariet för medeltida är snarast en förolämpning mot medeltidens folk.


Lägre än nu kan väl mänskligheten inte falla? Vi kan inte fortsätta att blunda för den religiösa ondskan. Vi blir medskyldiga till miljontals religiöst förföljdas ofattbara lidande. Våra folkvalda påstår med en mun att de står för allas lika värde – då gäller det att stå upp för det – också till priset av att vi skaffar oss fiender.


Ty ondska är också den räddhågsna aningslöshet som skapar ursäkter för den.” Avpixlat

”Källor inom MI6: Eliten planerar omfattande raskravaller inom EU de kommande månaderna!


UkColumn har fått ta emot ett alarmerande antal tips och uppgifter från visselblåsare inom MI6, det brittiska försvaret och från landets polisväsende. 


Det handlar om omfattande raskravaller som kommer att ske främst i England, men också genom hela EU under 2015-2016. Och det hela ska hänga ihop med Tony Blairs plan för att föra länder vidare från det postdemokratiska stadiet, in i det kommunitarianska systemet.Det hela kommer att ledas av den tyska bankmaffian som styr EU, då deras målsättning, så som Christopher Story avslöjat har länge haft en plan att införa nationalsocialism inom hela EU. 

 …Anledningen till att många länder så som Sverige och England successivt minskat sina ekonomiska anslag för försvaret har också ett samband med Tony Blairs plan. Där nationerna görs helt försvarslösa. Därmed är det inte så konstigt att det är många inom det brittiska försvaret som hört av sig med tips och uppgifter. 


Den utlösande faktorn för de kommande raskravallerna kommer, enligt uppgift, att bli ytterligare avslöjanden om pedofilligor. Kravallerna och våldsamheterna som kommer att följa ute på gatorna kommer att tvinga Staterna och inte minst EU att agera i sakfrågan. ”’Läs mer här och här

Läs:


5 kommentarer:

 1. Min topplista avviker lite från din. Solklar delad förstaplats: Olof Palme och Fredrik Reinfeldt, tätt följd av Bengt Westerberg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ställer mig bakom er bådas topplistor. Alla är mer eller mindre lika galna så det är försumbart på vilka platser de hamnar. En sak är klar jag önskar dem alla en ytterst kvalfylld död när tiden är inne. Palme den landsförrädaren dog av en sådan simpel åkomma som ryggskott.

   Radera
 2. Hoppas fler och fler människor kommer till insikt. Men de är väl förstås för fina "i sina egna ögon" att läsa sådana här sidor och andra sidor som förstått vad som händer i Sverige om det fortsätter på samma sätt.
  Jo svenska ungdomar lämnar vårt arma land - något min egen son gjort - istället för att stanna kvar och kämpa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skulle de trots allt läsa i varje fall några av alla som
   skriver om vad som händer i och med Sverige har de flesta som vanligt ingen åsikt. Detta kan man lätt konstatera för blogginläggen är INTE fyllda till bristningsgränsen av kommentarer. Svensken har kanske en åsikt men som den ynkrygg man är så vill man inte framföra den i offentlighetens ljus. Jag skriver själv som anonym pga att jag jag fick oväntat besök och är en av Expressens uthängda sk näthatare.

   Radera
 3. Och alla som satt i Riksdagen, vilka glatt röstade för alla galenskaper, de var folkets representanter men tänkte inte på folket utan på sig själv och sina förmåner.

  SvaraRadera