lördag 30 maj 2015

Ines Uusmann - tvättäkta socialdemokrat


OKQ8:s tidigare vd Göran Lindblå har fått ett guldkantat pensionsavtal. Sammanlagt kan han plocka ut närmare 65 miljoner kronor i pension om han blir 85 år, visar SVT Nyheters granskning. – Vi vill ju inte att vår vd ska bli fattigpensionär, säger Ines Uusmann, bolagets styrelseordförande.SvtInes Uusmann - Tvättäkta socialdemokrat
Malmö 30-5-2015
Till Ines Uusmann, ines.uusmann@ok.se
Från: Sandor Herold

Ines Uusmann 1996- Internet är bara en fluga
 


Solidaritet, alla människors lika värde,
jämlikhet, rättvisa, alla ska med, bla bla bla.....
 

Ovanstående vackra ord är ofta använda av sådana sossar som du, Ines Uusmann, men ditt framträdande ibland annat Rapport i TV fredagen den 29 maj  visade återigen med all önskvärd tydlighet att värdet och sanningshalten av dessa ord är av noll och intet värde.

Du är praktexemplet för en tvättäkta falsk, förljugen och obildad sosse som har gått den invanda vägen till maktens korridorer, där kunskap och bildning är det sista som behövs för att ta sig fram.

Vägen uppåt genom sosseriet började precis som för de andra lögnarna inom partiet med ett medlemskap i SSU, vidare som kommunalråd, sedan riksdagsledamot och vidare till minister.

Som vanligt när sådana inkompetenta personer som du till och med omöjliggör sig inom partiet så belönas man med en generaldirektörspost vid en statlig myndighet, där möjligheterna att ställa till skada är minimala eftersom myndigheten i fråga i princip saknar betydelse, i ditt fall Boverket.

Dock hade du i vanlig ordning en månadslön där som säkerligen uppgick till det mångdubbla beloppet av vad personer som du påstår dig värna om och företräda någonsin kommer att få.
Därifrån går den vidare färden naturligtvis till en styrelseordförandepost till ett s¨kallat folkägt företag, där medlemmarna påstås vara "ägare", vilket också är en typisk falsk sossebenämning.

Vilken möjlighet har t ex "ägarna" att sätta stopp för beslutet att ge förre VD Göran Lindblå två miljoner om året livet ut i pension?

I Rapport igår så försvarade du Göran Lindblås pension med att  "jag kommer också att få mycket pension".

Därom råder inget tvivel, Ines Uusmann, och för en gångs skull så uttalades det en sanning från en sosse.
Troligtvis så har du redan en pension eller har haft någon annan väl tilltagen förmån under ett annat namn efter dina år i riksdag och regering och generaldirektör.
Hur som helst, bara en mindre begåvad person kan försvara sig genom att säga så.

Igår kom det ännu ett bevingat uttalande från din sida som säkerligen kommer att gå till historien som ännu ett bevis för att vilken obegåvad person som helst tydligen kan bli både riksdagsledamot, minister generaldirektör samt styrelseordförande. Samtliga naturligtvis i statlig regi för inom det privata näringslivet så ställs det i varje fall några sådana krav  fortfarande som omöjliggör karriärer där för sådana som du. Tack och lov!

Det bevingade uttalandet var följande, "vi vill inte ha en VD som blir fattigpensionär"!

Nej, men det går tydligen hur bra som helst att en stor del av de människor som har arbetat hela sitt liv med vanliga underbetalda skitiga jobb får bli mer eller mindre fattigpensionärer. Efter att ha jobbat ett helt yrkesverksamt liv så får en pensionär efter skatt ut runt 10 000 kr i månaden medan Göran Lindblå säkerligen får ut minst det tiodubbla.
Det är socialdemokratisk rättvisa, jämlikhet och ett bevis på alla människors lika värde, eller hur Ines Uusmann?
Denna bevingade fras kan troligtvis bara komma från en totalt obegåvad person och tillika socialdemokrat som säkerligen än idag inte fattar hur kränkande och nedvärderande detta uttalande är emot dem som hon i åratal har påstått sig värna om och på vars sida hon påstår sig ha stått på.

Ines Uusmann, jag kan helt ärligt erkänna att för sådaa falska personer som du och många av dina partikollegor har jag ingen som helst respekt för.

Jag respekterar en hundskit som ligger på trottoaren högre än sådana som dig!

Till de personer som är medlemmar och så kallade "ägare" av OK så rekommenderar jag att säga upp sitt "ägarskap" och börja tanka  hos andra bolag.

Det är det enda ni kan göra för att i varje fall försöka minska Ines Uusmanns pension den dagen hon lämnar ordförandeposten.

För ni kan vara säkra på att hon inte går lottlös därifrån när den dagen kommer.

Ovanstående rader är också skickade till Ines Uusmann. Hennes mejladress är följande : ines.uusmann@ok.se
Skriv gärna några rader till henne du också!/Sandor Herold


 

5 kommentarer:

 1. Bra skrivet!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Instämmer till fullo.

   Radera
  2. Man kan konstatera att Ines åldras inte med värdighet på något plan.

   Radera
 2. Vart man än vänder sig så ser man tjuvar i höga positioner.

  SvaraRadera
 3. Ines är usel men jag har alltid velat ta ines i röven.vet inte varför-

  SvaraRadera