måndag 11 maj 2015

Ljungeck om simundervisning för flickor. Sandor Herold om förnedrings-TV och importkolonin på Seved. Lätt att hålla sig för skratt!Olle Ljungbeck:
Replik till Sofia Mirjamsdotter, Gefle Dagblad.


Angående simundervisning för invandrarflickor.

När jag började läsa Sofia Mirjamsdotters artikel på ledarsidan i Gefle Dagblad den 10 maj blev jag glad. Äntligen en person som ser nyktert och realistiskt på tillvaron. En person som inte i första hand går de reaktionära värderingarnas företrädare till mötes.

Men när jag hade avslutat min läsning av artikeln insåg jag att PK-eliten trots allt tal om humanism etc troget och följsamt anpassar sig efter de reaktionära och förtryckande krafterna bland de till Sverige kommande asylsökande och andra invandrare.

Vid det här laget borde varje människa som ser på invandrarproblematiken med öppna och orädda ögon inse att vi vad beträffar invandrarkvinnors frigörelse, inte kommer någon vart med lämpor som övertalning och lirkande.

De människor som bekämpar kvinnors rättigheter går inte att omvända genom annat än tvång och tillämpning av lagarna. I annat fall måste vi ju fråga oss. Varför har vi drivit genom dessa värderingar mot svenska män i Sverige?

Därför lever flertalet invandrarkvinnor i Sverige under i stort sett samma förtryck som i hemlandet. Skall vi ändra på detta och av respekt för invandrarkvinnorna måste vi kräva att de värderingar vi lagstiftat om och som av svenska folket anses som de mest grundläggande i samvaron mellan människor genomdriva dem utan hänsyn tagen till invandrade kulturer/religioner etc. Det finns nu så många exempel inte minst i storstädernas förorter hur förtrycket av kvinnor bara förstärks. Detta har inte minst Nalin Pekgul, f d ordförande i socialdemokratiska kvinnoförbundet och troende muslim gång på gång bevisat utan att något görs. 

Det Du förordar om kvinnlig simundervisning stärker fundamentalisterna och inte de utsatta och svaga. Läroplanen kräver simundervisning och då skall den ske på precis samma villkor som för svenska ungdomar. Er eftergivenhet är inte bara svaghet den är feghet och ett stöd åt de hänsynslösa reaktionära och fundamentalistiska krafterna som med er eftergivenhet hela tiden flyttar fram sina positioner.

Den kategori Du tillhör talar ofta och gärna om människors lika värde. Men lika ofta ser vi att resultatet av era resonemang och handlingar bara är tomma fraser och till inte förpliktande. Inte minst för invandrarkvinnor/flickor är detta verkligheten i ert Sverige.

Några exempel.

Jag har i ca ett års tid kämpat med Riksåklagaren åklagarkamrarna i Norrköpin, Kalmar, med polismyndigheter, kommuner och skolor om att man skall lagföra de människor som i Sverige könsstympat invandrarflickor. Efter ett års strid har jag fått beviset på att invandrarflickor är inte värda samma skydd som svenska flickor. Det slutliga beskedet efter lång kamp blev.

"Vi vill inte gräva  eller röra i det här eftersom det kan skapa irritation och upprörda känslor"! Hos vem, måste man fråga? Skall vi rädas för fundamentalister? I stället borde vi glädjas över att dessa tvingas ta ett steg bakåt.

Nyligen berättade en man följande. Jag kom gående och mötte då tre lätt klädda män. Efter dem gick en slav. En kvinna i heltäckande burka. Är detta att visa respekt för människors lika värde.

Exemplen kunde mångfaldigas om att PK-elitens vackra ord om alla människors lika värde ständigt trampas i smutsen av dem själva. Skall ni bli någorlunda trovärdiga då måste minsta gemensamma nämnare innebära att lagstiftningen om jämlikhet mellan kvinna och man och tillämpas i praktiken. De som bryter mot detta skall omgående lagföras och bestraffas. Något annat skulle inte varit möjligt om samma behandling gällde svenska kvinnor/flickor./Olle Ljungbeck, Gävle

Sök på Ljungbeck här så hittar du alla hans utmärkta inlägg

Malmö 10-5-2015

Här två nya inlägg av Sandor Herold

Förnedrings-TV
Det är nämligen så att när negerkvinnan anlände till Sverige och här välkomnades av ett antal personer som har sin försörjning via den s.k. flyktingindustrin så saknade hon tre eller fyra tänder i överkäken. När TV-teamet återvände efter ett år till Alfta för att göra en uppföljning så hade negerkvinnan fått nya tänder, vilket också påpekades i programmet, dock nämnde man inte till vilken kostnad och vem som betalade den aktuella räkningen…Läs hela inlägget


”Neger- och zigenarkolonin på Seved
Första gången jag kom i kontakt med Leslie Tay var när han i tioårsåldern dök upp och började spela fotboll i Heleneholms pojklag där min grabb i samma ålder redan spelade.
Utan att gå in på detaljer så kan jag här i korthet berätta att jag ganska snabbt redan då konstaterade att grabben i framtiden skulle bli ett problem för samhället p.g.a. av hans många gånger våldsamma beteende både utanför och på fotbollsplanen.

Efter ett antal år och programmet om honom i TV och tidigare artiklar i tidningen så skulle det visa sig att mina farhågor blev besannade.” Läs hela inlägget
 Världsartist i hela Malmö kanske!

Mer om Leslie Tay kan du läsa här:
Till Justitieombudsmannen där ett avsnitt handlar om Leslie Tay och svaret från journalisten

Så här skriver Julia Caesar i sin senaste söndagskrönika som måste läsas. Det är exakt vad det handlar om då det gäller att kuva och förnedra oss:


"Kuva ett folk. Vräk in hundratusentals invandrare, år efter år, – mest i hela Europa – från så avlägsna och inkompatibla kulturer som möjligt. Dumpa dem i hundratal i små byar på landsbygden som ändå är uträknade och reducerade till snygga kulisser för urbaniserings-racet. Tvinga svenska folket att försörja dem. Få dem att inse att de inte har någonting att säga till om. Skräm dem till tystnad. Gör klart för dem att det är invandrarna som är det nya frälset som ska åtnjuta privilegierna. Stämpla alla som protesterar som rasister. Förfölj dem, brännmärk dem, stigmatisera och frys ut dem. Mörklägg fakta och kväv all seriös diskussion. Se till att medias lojalitet med den politiska makten är absolut vattentät. Inga sprickor får finnas." 
...Välkomna och belöna att media blåljuger, som Henrik Brors i en DN-artikel om att invandringen går med vinst  – och ropa alltid hurra när lögnerna gynnar politikernas agenda.  Julia Caesar“Några som inte älskar er har tagit makten över ert land. Över er. Vore jag ensam hade jag förmodligen lämnat Sverige redan. Med tungt hjärta och sorg i blicken, som efter att ha tagit avsked av en döende kärlek, som har slutat svara på tilltal och inte längre känner igen vare sig vem jag är eller det liv vi en gång delade. Men nu har jag barn. De ska inte tvingas ut i den rotlöshetens melankoliska öken som jag har tvingats vandra i under hela mitt liv”  Samtiden nu

2 kommentarer:

  1. Det bästa och enklaste sättet att täppa till truten på 7klöverns lakejer alltså PK tidningsmedia är att helt sluta köpa deras skithuspapper. Jag har i dagsläget Nya tider och nätet för mina informationsbehov.

    SvaraRadera
  2. Angående Asylsvenskans gnäll om att man kopierar deras material och gör blogginlägg av dem så finns det en HTML-kod som de kan använda och som gör att det inte går att högerklicka på sidan. Då går det heller inte att kopiera text och bilder därifrån på det sättet.

    Det är enda sättet för lögnaktiga propagandablad som inte vågar få sina texter spridda eller stå för vad de skriver!

    SvaraRadera