söndag 17 maj 2015

Mona Sahlin - den värsta svenskhataren - nu är hon orolig för IS-anhängare som finns i SverigeOm två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet. Det ska räknas som ett plus att ha en annan etnisk bakgrund än den svenska.
Dåvarande integrationsminister Mona Sahlin i en intervju i Göteborgs-Posten den 22 oktober 2000.

I övers. från danska:
Tidigare kunde hon inte få nog av muslimsk invandring – nu börjar hon själv bli rädd.
Det svenska samhället är i upplösning. Den enorma invandringen,  som har pågått i många år, har skapat finansiella problem, sönderfall, påverkan av islam och kriminalitet. Allt detta är något som också har försvagat den svenska kulturen och sammanhållning.

Den är den svenska "eliten", som är ansvarig för att det har gått så fel. Politiker, journalister och andra opinionsbildare har tävlat om att smutskasta svenskarna och hela den svenska kulturen. De som har identifierat problemen har blivit förföljda och kallade rasister.

En av de värsta har varit Mona Sahlin. Men nu är börjar även hon bli rädd för konsekvenserna av invandringspolitiken: "Jag är mer oroad nu än vad jag var för ett år sedan", säger hon i en intervju med den stora svenska tidningen Expressen.

Men det har hon sig själv att tacka för


Nedvärdering av den svenska kulturen

Långt tillbaka redan 2002 kom Mona Sahlin med en otroligt känslokall nedvärdering av den svenska kulturen. Hon hånade midsommartraditionen, som är ett koncentrat av den vackra nordiska traditionen och kulturen med ljusa sommarkvällar, barn med kransar av blommor och dans runt midsommarstången.

Men så såg inte Mona Sahlin på det. Då hon  klädd i en islamisk huvudduk
besökte en moské, sade hon: "Ni (invandrare) har en identitet, en historia, någonting som binder er samman. Och vad har vi? Vi har midsommarafton och sådana töntiga saker.”


Och fortsatte hon år efter år.
När hon besökte Danmark 2010 sa hon att Dansk Folkeparti och Pia Kjærsgaard har skapat en riktig rasism-epidemi. Hon var också backats upp av Expressen som skrev om främlingsfientlighet och grova smädelser i Danmark.

Så sent som 2013 berättade hon i svensk television att det är "de vita som är problemet." (25,3). "Vi vita är för många och vi bör inte se tillströmningen av utlänningar som ett problem." Men nu är hon ändrat attityd.

 Islamiska staten har blivit en del av den svenska vardagen
I regeringen har Mona Sahlin blivit samordnare i kampen mot våldsbejakande och därför har hon kommit närmare problemen.

Hon har upptäckt att stödet till den islamiska staten har fått fäste i det svenska samhället.

Mona Sahlin, har som exempel, besökt förskolor, och här har hon fått en chock:

Jag har pratat med lärare som berättade att de små barnen leker  den Islamiska staten och att det finns barn som frågar: " Är du sunni eller shia "När jag hör det, så saker och ting har gått mycket längre än? jag trodde. "

Hon talar också om problemet att det finns offentliga möten  där vissa talare stöder den islamiska staten.

Hur kunde det bli så här?
Mona Sahlin måste därför ta itu med de problem som orsakats av att invandringen har tillåtits utveckla sig alltför långt.

Ja en del av svaret hänger samman med att politiker och journalister faktiskt vet väldigt lite om hur detta har kunnat ske. De har levt ett liv helt  fritt från de problem som följs av massinvandringen. Om de överhuvudtaget kommit  i kontakt med det mångkulturella samhället som de har skapat för resten av befolkningen, så är det  i form av välintegrerade invandrare. De negativa konsekvenserna av massinvandringen drabbar sällan de som har beslutat om den. De prisar det mångkulturella samhället de själva inte vet så mycket om.

Mona Sahlin har även närmat sig denna förklaring när hon svarar Expressen:

Myndigheterna har "övergett förorterna" menar Mona Sahlin.

En annan viktig förklaring är att oviljan att prata om problemen. Om det säger Mona Sahlin i dag:

"Vi har också en rädsla för kontakt i förhållande till religionen. Debatten stannar eftersom man är för okunnig och för feg för att erkänna den extrema tolkningen av religion som den Islamiska Staten bygger på och som också finns i vårt land. "

Slutligen finns det för få  muslimer som blandar sig i debatten, även om många tar avstånd. Istället för att ta debatten i sin egen krets kritiserar de svenskarna för islamofobi, när de har tagit upp problemen.

Hon har nu själv även upplevt att kallas rasist på grund av de problem hon tar upp. Den korte Avis, Fria tider, Parnassen
Från Julia Caesar  Monas Jihad

”De ideologiska skygglapparna ofantligt tjocka
Att Mona Sahlin anförtros frågor som är avgörande för landets säkerhet är ren katastrof. Hon har fått ett vida större och svårare uppdrag än hon har kapacitet att klara av. Hon saknar det kunnande som behövs, hon är allmänt obildad och hon är framför allt ideologiskt förblindad efter att ha fötts in i socialdemokratisk politikeradel och dragit nytta av dess särskilda arvsordning. Hennes ideologiska skygglappar är så ofantligt tjocka att de i hela hennes snart 58-åriga liv effektivt har hindrat all kontakt med verkligheten.

Hon blev aldrig statsminister, och det kan vi vara innerligt tacksamma för. Sedan hon avgått som partiledare för socialdemokraterna i april 2011 och hastigt ersattes med en annan katastrof, Håkan Juholt, har hon knagglat sig fram med olika uppdrag som mer har handlat om sysselsättning och försörjning for ol’ times’ sake än om samhällsnytta. Ett slags politikernas Fas 3 om man så vill.

“Hennes styrka är inte tänkandet”
Förre statsminister Göran Persson (s) insåg tidigt hennes intellektuella begränsningar och sa i en intervju med Erik Fichtelius i oktober 1997:

“Man tilltror henne en större politisk kapacitet än hon har. Det är inte så märkvärdigt, det som kommer över hennes läppar. Hennes styrka är inte tänkandet, utan hennes styrka är att förmedla ett budskap.” (Från den första delen av SVT:s dokumentärserie “Ordförande Persson” 19 mars 2007).

Fritt uttolkat: Mona Sahlin är bra på att tuta i luren och låta käften gå. Men bakom fasaden är det tomt. Hon är helt enkelt obegåvad.” Läs mer


Olika uttalanden av Mona Sahlin
”Jag ska inte ha sakansvar utan mer av örnsyn”  Örnminster Mona Sahlin ska ägna sig åt övergripande frågor och strukturella problem
Svenskarna borde vara tacksamma över att dom har förmånen att få leva i ett mångkulturellt land  Mona Sahlin
”Vanligt folk  = de som bor i hyreslägenheter ” Ovanligt folk ( bor i villor) Mona Sahlin bor i villa.  TV 2 26 febr 05
”Jag tror att det är lite det som gör många svenskar så avundsjuka på invandrargrupper. Ni har en kultur, en identitet, en historia, någonting som binder ihop er. Och vad har vi? Vi har midsommar och sådana töntiga saker.   Mona Sahlin i Turkiska ungdomsförbundet ”Euroturk” mars 2002
”Jag är inte beredd att säga något löfte.” Mona S i radio 
            
Mona Sahlin som predikar mångfald är själv osedvanligt enfaldig

Det känns fantastiskt att Sverige är det mest mångkulturella landet i världen. Och dessutom på så kort tid. ”Mona Sahlin 

Så kanske kan terrorn ibland skapa förutsättningarna för demokrati - om man väljer den vägen, säger Mona Sahlin till SVT:s Rapport.

”Det har inget med etnicitet att göra. Vem är förresten svensk och vem är invandrare?” Källa: Mona Sahlin på Aftonbladets hemsida Ungt val, 15 mars 2002. Fria Tider och Parnassen

Mona Sahlin, S-avgående: Spännande. Vi svenskar måste integreras i det nya Sverige.Läs:
Lagom är inte längre bäst
Bli din egen journalist – blogg för alla diskriminerade svenska män

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar