onsdag 6 maj 2015

Olle Ljungbeck ryter till: Kräver handling av svenska folket.Detta är Sverige ovanför trädgränsen. Ser mysigt ut på sommaren men inte så härligt på vintern. Är det dit som spillrorna av svenska folket en gång skall hamna?  Turkarna lät det armeniska folket gå ut i öknen för att till slut dö. Är det Svenska folkets framtid. Sverige är den enda plats på jorden som vi svenskar kan kalla vår plats. KOM IHÅG DET!
 
 Bildresultat för Ovanför trädgränsen

Svenska män och kvinnor. Ni står inför en situation som kräver handling av er.

Sverige befinner sig i dag i ett läge där regeringens ( men där den föregående är lika medskyldig) inkompetens och ansvarslösa låt - gå - politik är på väg att ödelägga Sverige som välfärds- och rättsstat.

Nyligen presenterade OECD en rapport där man förklarade den svenska skolan i total kris och oförmögen att ge eleverna en tillfredsställande undervisning. De som krävt och kräver ett stopp på massinvandringen har inte svårt att förstå orsaken.

Att årligen ta emot ca 80.000 invandrare varav minst 25.000 i skolåldern och som trots omfattande analfabetism skall inlemmas i skolsystemet, gör det inte möjligt att bibehålla en godtagbar utbildning för våra egna barn. När det dessutom oavsett invandringen saknas tillräckligt med lärarresurser kan resultatet endast bli katastrof.

Men detta är inte nog för att en oansvarig regering och allianspartierna skall inse nödvändigheten av att stoppa invandringen. Sålunda vill Centern ge 10.000 flyktingbarn intensivkurser i Svenska. Men inte heller detta är nog. Såväl Regeringen som Allianspartierna vill ålägga 230.000 arbetslösa invandrare med lägre utbildningsnivå än grundskola  - skolplikt!

Observera att en stor del av såväl vuxna som barn är analfabeter. Att det redan i dag finns en lärarbrist på ca 6-10.000 lärare bekymrar inte en ansvarslös PK- elit. Är Du Svensson beredd att offra dina barn och barnbarns framtid genom att tillåta dessa oansvariga politiker att spoliera deras utbildning?

Att regeringen och de svenska politikerna helt tagit avstånd från sitt egentliga ansvar, nämligen de svenska medborgarna och deras barn upplever vi dagligen.

I dagarna kom ett nytt exempel på detta. I Mölndals kommun hyr kommunen enrumslägenheter till ensamkommande "barn" för 45.000 i månaden! Uthyraren har i sin tur hyrt dem för 5.000 i månaden och gör sålunda en förtjänst på 40 tusen i månaden per lägenhet.  Detta skall ställas mot att 90.000 Svenska ungdomar går utan arbete och bostad. Löftet som Stefan Löfven gav till dessa 90.000 om att de efter högst 90 dagar skulle ha ett arbete hann han knappt uttala innan han bröt det!

En regering som inte upprätthåller respekten för lagarna och tillämpar dessa vid lagöverträdelser är inte regeringsduglig. Men inte bara det. Den utsätter  dagligen sin befolkning för fara och otrygghet. 

Ca 15.000 tusen av de invandrare som sökt asyl men fått avslag skulle snarast förpassats ut ur landet enligt lagen, men så har inte skett. De har fått lämna immigrationsmyndighetens lokaler och finns i dag på hemlig ort spridda över hela landet. Ett land som har så många främmande individer på sitt territorium utan att kunna kontrollera dem kan inte sägas ha suveränitet över sitt eget geografiska område. Ingen vet vad dessa personer representerar. Det behövs inte särskilt många Is, al-Quida anhängare etc för att genomföra ett blodbad på svenska medborgare.

Vad tror Du Svensson att de sysslar med och vad kommer de att syssla med? Vad vi däremot vet är att de som närmast är ansvariga för att personerna utvisas och brottslighet av olika slag förhindras är Stefan Löfven, Morgan Johansson och Anders Ygeman. Men dessa initiativlösa och orkeslösa personer har inget uträttat trots mer än 7 månader i regeringen. De har säkert en förklaring om det som inte får inträffa ändå gör det. Bara detta att ministrar har  så liten respekt för lagen borde omedelbart rendera dem avsked.

Svensson. Du och flertalet av Svenska folket kan inte undgå att  inse vart Sverige är på väg. Att ta avstånd från massinvandringen och konsekvenserna av denna är inte inhumant. Det är nödvändigt. Ett land kan inte fungera genom att enbart tycka synd om och vilja hjälpa alla. När man som regering och PK-eliten avsvurit sig all realism kring invandringsfrågan närmar vi oss mer och mer stupet. Jag accepterar inte att allt det som tidigare medborgare byggt upp skall raseras av människor som tror sig veta bättre än Du och jag. Jag är helt ointresserad av vad dessa personer kallar mig. Jag är mot massinvandringen och står för detta trots vad narrarna i politiken och medierna än kallar mig.

Vi har alla ett ansvar för våra efterkommande. Därför är det hög tid att ta vårt ansvar och genom en massrörelse säga i från att hit men inte längre. Sviker Du denna uppmaning har Du också svikit dina barn, dina närmaste och ditt folk./Olle Ljungbeck, Gävle


Sverige har misslyckats med sitt skolsystem. Det var huvudbudskapet när Andreas Schleicher, ansvarig för Pisa-undersökningarna, idag presenterade OECD:s slutrapport om de fallande svenska skolresultaten.
– Sverige har gjort mig besviken. Jag kände till Sverige som ett land framstående på utbildning. Men i början av 90-talet förlorade Sverige sin själ, sa Andreas Schleicher under en presskonferens på måndagen, enligt Sveriges Radio.

  Gustav Fridolin - en av alla narrar i DÖ
Utbildningsminister Gustav Fridolin (MP) lovade "vända utvecklingen i skolan" på 100 dagar. När tiden hade gått ut gav han sig själv 50 dagar till.

Lägenheter till flyktingar för miljoner
Drygt 45 000 kronor i månaden för en etta - så mycket betalar Mölndals kommun för boende till ensamkommande barn och ungdomar. Samtidigt gör de privata lägenhetsuthyrarna miljonvinster. SvD

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar