lördag 9 maj 2015

Pensionssystemet bör utvärderas. Massinvandringen bara fortsätter. DF om EU-valet i StorbritannienEtt samhälle som lägger 68.850:- på en enrumslägenhet åt fullt friska MENA-män,
 men inte bryr sig om 225 000 fattigpensionärer förtjänar att gå under...Nr 2 2015I nr 2 2015  kan du bl.a. läsa  en artikel av Christina Rogestam:


En recension av boken ”Smygande islamism” skriven av Alf Ronnby som också är skribent i tidningen Nya Tider.

Visste ni detta?

Fräckhetens nådegåva

Löfven: "Det finns ingen gräns för massinvandringen."
Några av 1674 kommentarer på Avpixlat:

"Herregud trodde Juholt o Moooona var bottennoteringarnas lägsta gräns? Så fel jag hade."

"Det finns ingen gräns" nej uppenbart inte. I Expressen 5/5 kan man läsa att Migverket betalar Mölndals kommun 46.000 kr per månad för en etta på 20 kvm till ensamkommande "barn".

En av många kommentarer från: NEJ! Det här får inte fortgå. För helvete, detta är STÖLD av våra gemensamma pengar. Jag är mållös. Läste att en som jobbar på Arlanda berättar att det kommer en Airbus 300 VARJE DAG från Teheran med 270 personer som inte behöver passera passkontrollen utan sätts direkt på ostripad buss och förs till boende. Detta vet inte svenskarna om. Det är nästan bara män på dessa rutter." EKP

Så här uttalar sig Dansk Folkeparti´s utrikespolitiske talesman Søren Espersen om det brittiska valet:

Danmark bör hoppa på det brittiska EU tåget!

De brittiska konservativa har fått en stor valseger, och det öppnar upp en helt ny dynamik i EU-samarbetet, som också kommer att ge stora möjligheter för Danmark. Det säger DF: s utrikespolitik talesman Søren Espersen.
- Först och främst, grattis till en stor och välförtjänt valseger för David Cameron och Tories, som är DF: s nära samarbetspartner i Europaparlamentet, säger Søren Espersen.

- - David Cameron kommer omförhandla Storbritanniens förbindelser med EU, och han kommer att lägga resultatet av förhandlingarna till en folkomröstning. Vi bör göra detsamma i Danmark. Danmark är att helt enkelt hoppa på det brittiska EU-tåget, säger Søren Espersen.

 - Det är en bra idé att länder ska kunna dra olika ärenden tillbaka från EU och hem till nationen. Det öppnar upp att vi i Danmark kan få större kontroll över, till exempel, arbetskraftsinvandring och gränskontroll. Det är en mycket spännande utveckling, och Camerons stora valseger kommer att ge nya impulser till EU-samarbetet som har stor potential för Danmark, om vi följer den brittiska kursen, säger Søren Espersen.

- Om vi gör som britterna, kan vi få mer Danmark och mindre EU. Och sedan skall självklart danskarna kräva en folkomröstning. Jag är säker på att danskarna vill vara med på det brittiska EU-tåget, om det ges möjlighet. Och det måste vi ge dem, säger Søren Espersen.

Så här uttrycker sig utrikesminister Margot Wallström som då hon var i EU ansågs som en ”nolla”:

Utrikesminister Margot Wallström (S) beklagar det brittiska valresultatet. ”Det är klart att det ur min synvinkel är trist att det har gått så dåligt för Labour”, säger hon till DN.

Hon ser lite schleten ut som man säger i Östergötland.

Hon tycker att det är för tidigt att säga hur valutgången påverkar Storbritanniens relation till EU. Men det finns orostecken.
– Det som man nu kan konstatera är att om nu Liberaldemokraterna inte finns med i regeringen så har den som tidigare varit en balanserande kraft när det gäller EU-skepticismen borta. DN

Mer om Wallström:
Till sist blev Margot Wallström utrikesminister. Hon beskrivs allmänt i Bryssel som en nolla av alla som kom i kontakt med henne. Hennes egentliga kvalifikation är att hon har lyckats bli 60 år gammal.” Läs mer här och härSøren Espersen:

4 kommentarer:

 1. Jasså åsnan Wallström har lyckat bli 60 år. Detta är 60 år som har passerat henne utan att hon lärt sig något som helst av värde. Det är mycket märkligt att hon har lyckats med konststycket att inte lära av historia och nutid. Men väljer man minsta motståndets väg och omgås med likasinnade har man sin försörjning tryggad som i en liten ask. Ju fortare hon försvinner från det offentliga desto bättre för Sverige och oss Svenskar. Jag hoppas att britterna väljer att lämna EU helt och hållet. Detta kan öppna upp för oss här i landet att få välja samma väg.

  SvaraRadera
 2. Om England lämnar EU så kommer unionen att falla sönder som ett korthus eftersom alla andra kommer att följa efter!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppas verkligen att England går ur Unionen så vi kan göra det också.
   För att våra idioter till politiker skulle förstå att vi borde lämna EU är de för dumma för att inse !!

   Radera
  2. Jag röstade NEJ vid folkomröstningen, men fick se mig slagen på mållinjen. Nu blir vi som röstade NEJ kanske bönhörda till slut MEN det har kostat oss många många miljarder kronor fram tom idag bara för att våra helt blåsta politiker skall få lov att vara med och leka på EUdagiset. Jag hoppas verkligen att jag får vara med att fira vårt avsked till idiotklubben för inbördes beundran.

   Radera