torsdag 18 juni 2015

Katastrofsituationen i SverigeLäs först artikeln från Avpixlat och sedan journalisten Anders Lindbergs krönika i Aftonbladet.

Sist men inte minst läs om den svenskfientliga Ylva Johansson och hennes ”projekt för nyanlända. 

Sveriges katastrofala samhällssituation.
…Vad har hänt i Sverige under den gångna veckan (2015-06-06 – 2015-06-13)? Jag gick igenom de fall som polisen öppet redovisat, här är en sammanställning av det grövsta:
79 fall av misshandel.
4 fall av våldtäkt.
1 fall av våldtäktsförsök
32 rån/personrån
5 fall av skottlossning
17 fall av anlagda bränder
1 fall av mordbrand
1 bilbomb
2 mordförsök
3 mord
Dessutom ett antal inbrott, skadegörelse och våld mot tjänsteman.
Jag tror att svenska folket har fått nog nu, vi vet bara inte vad vi ska göra åt eländet. Vår samhällskultur har präglats av att människor resonerar, diskuterar och kommer överens, vi når samförstånd och röstar om saker. Det fungerar bara om ALLA (eller tillräckligt många) är överens om att det ska fungera så, men nu är det alltför många i landet som inte är överens i den saken. Vi har andra samhällskulturer i landet.”Avpixlat

Aftonbladets sista suck -
Ingen huvudstad är väl mer älskad i Sverige än København, möjligen i konkurrens med London. När Stockholm kallar sig ”The Capital of Scandinavia” vet alla att det egentligen bara finns en riktig storstad i norden, och den bebos av danskar. I Danmark är korven röd, ölet skummande och människorna lite lyckligare.

Tills 2001, då alla blev rasister i stället. Och i morgon ska de rösta fram en ny regering.  Det Danmark vi kände gick under i en malström av främlingsfientlig retorik och hårdare tag mot flyktingar, särskilt ­muslimer. Den nya stjärnan på 00–talet hette Pia Merete Kjærsgaard och hade ­lika mycket energi som Maud Olofsson men en förfärlig människosyn. Partiet hon grundade, Dansk Folkeparti, blev ­efter valet 2001 stödparti åt den borgerliga regeringen. Steg för steg förändrade hon Danmark och den danska offentligheten. I dag kan man säga vad som helst om flyktingar men inte kritisera Pia Kjærsgaard utan att bli slarvsylta i medierna. En ofta rent rasistisk åsiktskorridor reglerar alla samtal och de flesta humanistiska röster har tystats. Det Danmark vi inte känner
 Bildresultat för anders lindberg aftonbladet

Avföring mitt i stan – politikerna blundar. Bajsproblemet är inte längre en skitsak
"Man skäms och vill inte ta hit vänner på besök eftersom man måste passera alla de här platserna", säger Ingers Baggers som bor mitt i Kista centrum. Hennes bostadsrättsförening har samlat in en protestlista med drygt 400 namnunderskrifter mot bajsandet och nedskräpningen.
Baggers har med sin kamera dokumenterat högarna: i trappuppgången, i hissen och på gator och gångvägar. En av hennes grannar berättar om hur hon har börjat ta omvägar för att slippa se folk sitta på huk och göra sina behov. En ingenjör vid Stockholms trafikkontor säger att ytorna måste desinficeras för att motverka eventuell spridning av hepatit och salmonella. ”Expressen och Demokratbloggen

”Sverige - våldtäktshuvudstaden i Väst

 

 Utrikesministern gråter och snörvlar över de kvinnor som våldtas i Kongo. Vore klädsamt om hon grät över alla svenska kvinnor som får sina liv förstörda.

1.Fyrtio år efter att den svenska riksdagen enhälligt beslöt att förändra det tidigare homogena Sverige till ett mångkulturellt land, har våldsbrotten ökat med 300 procent och våldtäkterna med 1 472 procent. Sverige är nu på andra plats på listan över världens värsta våldtäktsländer, slaget bara av Lesotho i Sydafrika.

2.Typiskt nog säger rapporten inget om våldtäktsmännens bakgrund. Man ska dock komma ihåg att andragenerationsinvandrare räknas som svenskar i statistiken.

3.Uppseendeväckande ofta har de svenska domstolarna visat sympati för våldtäktsmännen och frikänt misstänkta som påstått att flickan ville ha sex med sex, sju eller åtta män.

4.Poddradioprogrammet Granskning Sverige ringde tidningarna Aftonbladet och Expressen för att fråga varför de beskrev förövarna som "svenska män", när de i själva verket var somalier utan svenskt medborgarskap. De blev mycket upprörda över frågan om de kände sig ansvariga för att varna svenska kvinnor om att hålla sig borta från vissa män. En journalist frågade varför det skulle vara deras ansvar.”Gatestone

erold om Sveriges  Herold Herold om Sveriges ansvar för marockanska gatubarn
Jaha, då är det även vårt ansvar att utreda marockanska gatubarns hemförhållanden och se till att de får skolgång och utbildning.
Mycket skulle naturligtvis kunna skrivas om detta ansvarsområde men jag nöjer mig med att konstatera att Migrationsverket tydligen även har en Marockoexpert och säkerligen är detta bara en av många experter på detta verk....
 
Malmö 20-5-2015

Till: Malmös samtliga kommunalråd
Från: Sandor Herold

I Sydsvenskans nätbilaga den 20-5 kan man läsa att man i EU-migranternas läger tydligen ägnar sig åt kvalificerat djurplågeri också. Ett vanvårdat får har tagits om hand och man har funnit spår efter olaglig slakt också.
Tycker ni att detta är acceptabelt eller tänker ni göra något åt detta genom att en gång för alla sätta stopp för svineriet som denna grupp ägnar sig åt?

Hur länge tänker ni låta dessa människor ockupera andras egendomar och förvandla dessa till sopstationer?

Körde förbi lägret vid Industrigatan för ca en vecka sedan och kunde konstatera att antalet skjul och kojor och husvagnar har ökat i antal.
Hur länge skall detta få pågå?

Önskar faktiskt svar på mina frågor.

Sandor Herold,Malmö

Två modiga män från Syrien som flytt hit utan hustru och barn
I den omfångsrika artikeln i Sydsvenskan här under så kan man läsa om två riktigt modiga män som inte ens skäms över att visa upp sig på bild.

Det är två modiga syrier som "flytt" till Sverige och nu njuter av en ganska behaglig tillvaro vid sjön Yddingen sedan i höstas. Båda har tydligen lämnat kvar både hustrur och barn i krigsområdet.

En av dem visar en filmsnutt som hans fru har tagit på en av tvillingpojkarna hemma i Aleppo.Pojken leker som är 1,5 år gammal och leker med en kattunge bland husruinerna när han brutalt slänger kattungen i marken. " Det ser hemskt ut men det är så det går till i Syrien",säger den modige Ibrahim Alnayf med sorg i hjärtat.

Förmodligen när grabben har blivit några månader äldre så skär han väl halsen av kattungen för det är ju så det går till i Syrien också. Våldet sitter antagligen i generna på de här varelserna redan vid tidig ålder kan man nog konstatera.

Dom två modiga männen passar i varje fall på att fälla några tårar när de visar upp bilder på hustrur och barn som man har lämnat kvar när man själv "flydde" och det är ju snyggt det i varje fall. På bilden ser i varje fall den ene inte särskilt ledsen ut och båda verkar vara välmående om man skall döma utifrån deras kroppsformat. Sydsvenskan 

Ylva Johansson har besökt Kanada och lovordar dess integrationspolitik

Läs hela artikeln och fundera på hur det ska gå för alla svenskar som är arbetslösa. Ganska snart kommer de som inte håller på med projekt som handlar om nyanlända i Sverige att få gå på FAS 3 som kanske ändras till FAS 4 och som kanske är ”slutfasen”. 

När det gäller kommunisten Ylva Johansson, hon var kommunist då partiet fortfarande kallade sig kommunister,  var hon snabb med att resa till Linköping då en liten invandrarpojke mördats tillsammans med en svensk kvinna som bara råkade passera. Hon sökte upp pojkens familj och var så ledsen, så ledsen…. Efter en vecka hade hela den familjen flyttat till Stockholm och fått en lägenhet. Morden är fortfarande ouppklarat .

Det är helt klart var Ylva Johansson har sina sympatier då det gäller arbetsmarknaden. Den finns inte för svenskar som är arbetslösa.

”Ministern: Vi kan lära av Kanadas jobbintegration 

 

Arbetsmarknadsminister Ylva Johansson (S) är imponerad av hur Kanada jobbar med etableringen av nyanlända. Efter ett besök i landet har hon med sig flera idéer som hon tror kan hjälpa till att nå målet om en etableringstid på två år.
Kanada ansens vara ett av mönsterländerna när det gäller integrationen av utlandsfödda på arbetsmarknaden. Arbetslösheten i den gruppen låg enligt OECD på 8,3 procent 2013. I Sverige var siffran nästan den dubbla för samma år.
Arbetsmarknadsminister Ylva Johansson (S) besökte nyligen Kanada för att se hur vägarna in på arbetsmarknaden ser ut för nyanlända.
– Kanada har en annan migrationspolitik än vi så det är annat urval av personer som kommer dit. Men det hindrar inte att vi kan lära av dem hur man får in människor ut på arbetsmarknaden, säger hon. SvD-näringsliv

Lyssna och njut av sång och musik man aldrig får höra i svensk radio numera.Olle Björling – Tallarnas barr

Serenad ...

Tallarnas barr och björkarnas blad
på ditt vissnade torvtak dugga.
Sov på din halmbädd, sov lugn och glad
i midnattsskyarnas skugga.

När vintern fram till din fönsterkarm
som en vitklädd giljare träder,
dröm en dröm som kan hålla dig varm
där inom väggarnas bräder.

Dröm om lekande sommarsus,
då stormen kämpar och larmar;
dröm att i björkarnas gröna hus
du somnat i mina armar.

Erik Axel Karlfeldt 
1 kommentar: