torsdag 11 juni 2015

Ljungbeck: Löfven en loser och bryter mot grundlagen. Sandor om "tillgångarna" i RosengårdOlle Ljungbeck:
Öppet brev till losern statsminister Stefan Löfven.

Att jag använder detta epitet på dig har sin grund i att jag under min yrkesverksamma tid skaffat sådana kunskaper om mänskligt beteende att jag därför anser mig kunna bedöma din personlighet.

Jag skall här först redovisa några citat av dig som säger mycket om din personlighet. Citaten är tydliga motsatser till ditt faktiska handlande.

"Vi måste vara ärliga mot varandra".

"Stå upp för demokratin. Demokratin är det allra vackraste vi har.
Demokratin är inte någon naturlag, utan den är något som man och
kvinna kämpat för.

Det är upp till dig och mig att försvara våra demokratiska rättigheter och se till att dessa rättigheter ges till alla och att de förs över till våra barn och barnbarn".

En stor del av svenska folket kan intyga att de uttalanden du gjort enligt ovan står helt i motsatsförhållande till hur Du agerar i praktiken. Under mina 83 levnadsår har jag kunnat konstatera att vi aldrig haft en politiker på den nivå Du befinner dig som så kränkt allt vad etik och moral avser.

Decemberöverenskommelsen är ett tydligt bevis på att Du bryter mot grundlagens anda och bokstav. Med andra ord är Du inte demokrat. De viktigaste frågorna som t ex invandring och integration låter Du inte medborgarna  ha inflytande i.

Du skryter ständigt om att Du är humanist bland annat genom att tilllåta förnär varande ca hundratusen människor komma in i landet. Enligt dig skall detta pågå i flera år.

Du gör detta trots att tusentals etniska svenskar utsatts och utsätts för grov brottslighet som t ex mord, grovt våld, våldtäkter/gruppvåldtäkter rån etc. Du gör inget för att hindra detta. Däremot vill Du ge återkommande jihadister, som sannolikt mördat, våldtagit och torterat män, kvinnor och barn terapi, arbete, bostad etc. Aldrig en tanke på de drabbade. Detta påstår Du är humanism.

Du fick av FN.s generalsekreterare uppdraget att arbeta för jämlikhet mellan kvinnor och män. Trots detta har Du inte lyft ett finger till de invandrarkvinnors försvar som kämpar för att frigöra sig från fundamentalisternas och islamisternas förtryck här i Sverige och inget hellre önskar än att integreras. Dessa kvinnor som kommit till Sverige för att få frihet har DU inte lyssnat på. Däremot bjuder Du in deras fundamentalistiska förtryckare som
skapat klan- och parallellsamhällen för att kunna fortsätta att hålla kvinnor/flickor i slaveri. Din vackra demokrati! Är de inte värda den?

Vet Du vad jag tycker detta liknar. Jo precis samma som Du falskt beskyllde Jimmie Åkesson för. Jag tycker med andra ord att Du står i ditt handlande eller varför inte i ditt icke handlande för värderingar som mycket liknar nazism, fascism etc.

Att så okänsligt som Du agerar ändå påstå att dagens massinvandring kan försvara det ofantliga lidande Du utsätter tusentals svenska medborgare för, är på inte sätt mindre avskyvärt än vad diktatorer gjorde när de prioriterade vissa medborgare framför andra. Du delar upp människor trots ditt tramsande om alla människors lika värde.

När jag Nu kallar dig för en loser gör jag det mot bakgrund av ett arbetsliv där en av mina främsta uppgifter inneburit att värdera människors lämplighet för olika slag av uppgifter.

Losern vet oftast om sina svagheter. Därför måste han/hon kompensera dem för att uppnå ett mål. Eftersom denne loser saknar intellektuella, begåvningsmässiga, moraliska och etiska förutsättningar måste han/hon bryta mot grundläggande värderingar. Då blir lögnen ett av de viktigaste redskapen.

Men också som nu i fallet med Jimmie Åkesson. En politisk meningsmotståndare - Jimmie Åkesson - som är på väg att inför svenska folket avslöja dig som en person vilken är på väg att leda landet mot kaos såväl ekonomiskt, välfärdsmässigt men också accepterar en kriminalitet bland invandrare som varje dag kräver nya offer bland Sveriges etniska befolkning. I din brist på argument söker Du nu angripa honom personligt och inte med stöd av din egen politik. Så handlar alltid losern.

För en loser gäller i mycket hög grad, "ändamålet helgar medlen". Med andra ord betyder de grundläggande värderingar vi lagstiftat om inget alls för dig.

En sak vill jag tydliggöra. Er brottsliga invandringspolitik är så kriminell att om vi i framtiden får en demokratisk regering kommer den för att rädda sitt eget anseende tvingas ställa alla regerings- och riksdagsledamöter (exkl Sverigedemokraterna) från och med 2006 inför riksrätt. Att vi kan få en sådan regering ser jag inte längre som en utopi med hänsyn till hur ert antidemokratiska och kriminella agerande för varje dag för Sverige närmare kaos och inre konflikter.

Olle Ljungbeck, Gävle

Malmö 10-6-2015

Till: Katrin Stjernfeldt-Jammeh och andra "ansvariga" politiker i Malmö

Katrin och hennes man

Från: Sandor Herold

Ang. ”tillgångarna” på Rosengård
Först av allt vill jag gratulera till att Malmö återigen har hamnat i rampljuset tack vare de så kallade "tillgångarna" vi har ute på Herrgården i Rosengård. Verkligen roligt!

Tydligen så var du och delade ut diplom till ett afghanskt s k ensamkommande flyktingbarn som har tagit studenten i måndags. Ceremonin hölls hos de Ensamkommandes förbund när de ställde till med en studentskiva. Ett fint och vackert initiativ från din sida.

Jag tycker att detta initiativ skulle kunna överföras till flera Malmöbor.
Tydligen så blev ju 27 av Malmös "tillgångar" gripna sent på måndagskvällen efter att ha utövat den ganska vanlig i vår stad förekommande mångkulturella seden som kallas för skjutning på öppen gata. Nu var det på en gård det hände denna gången men det kan förbises.

Eftersom dessa 27 "tillgångar" på ett mycket effektivt sätt ännu en gång har sett till att göra Malmö känt och berömt långt utöver landets gränser så vore det väl inte mer än rätt att de belönas på något sätt för sitt fina initiativ.

Jag tycker att du som sagt skall ta tillfället i akt att dela ut ett diplom till dessa också. Arrangera en ceremoni där de fick mottaga diplom dom också och varför inte en medalj och utse dem till hedersmedborgare i Malmö.

På medaljen bör det stå "För ett förtjänstfullt arbete att göra Malmö känt ute i världen".
Tänk bara hur många nya "tillgångar" deras aktion i måndags kommer att locka till vår stad. Vi kan aldrig få för många tillgångar hit!

En annan grupp som också bör ihågkommas med diplom och medaljutdelning är ju våra s k EU-migranter, tycker jag. De har ju under flera års tid också "arbetat" för att göra Malmö känt ute i världen.

De har ju "arbetat" med en försköning av staden på ett sätt som knappast någon annan Malmöbo skulle kunna ha kommit på. Det jag tänker på är den vackra bebyggelsen av ödetomten vid Industrigatan samt några andra platser.
På medaljen som delas ut till dessa skall naturligtvis följande stå, "För ett förtjänstfullt arbete att försköna Malmö".

För att ytterligare utnyttja deras "arbete" med detta så skulle staden också kunna  trycka upp broschyrer där bilder både på Turning torso och tomten vid Industrigatan visades.

"Välkomna till Malmö-staden med den spännande och annorlunda arkitekturen" skulle kunna var en ny passande slogan för vår stad.
Eller varför inte följande, "Malmö har bostäder som passar alla plånböcker".

De här ceremonierna skulle naturligtvis hållas i Malmös nybyggda konserthus.
Och naturligtvis så är det du som skall vara den som delar ut medaljerna och diplomen.
Och nu kommer jag till en verkligt viktig detalj som ytterligare skulle kunna framhäva staden som ett mångkulturellt föredöme.

Nämligen att du skulle ha din man vid din sida vid detta tillfälle! Jag är övertygad om att även  detta skulle uppmärksammas långt utanför tullarna. Du delar ut medaljerna och din man diplomen. Eller tvärtom, om det passar bättre.

Nu har du fått några tips av mig för att göra Malmö ännu mer känt så du märker att jag verkligen är mån om att Malmös rykte skall förbli det bästa.
M V H
Sandor Herold, stolt Malmöbo sedan 1968

Medan Expressen bjuder på det förväntade

Inför prinsbröllopet på lördagen den 13 juni skriver Maria Montelius bl.a. följande i Expressen.

 Bildresultat för Maria Montelius
”Den svenska kungafamiljen är ett kulört resandefolk; ständigt på väg. Kvinnorna bär ofta långa, vackra kjolar. Traditionerna är mycket betydelsebärande i familjen, sedan många generationer. Det är inte lätt att få dem att bryta med ett gammalt sätt att leva, delvis religiöst betingat, och assimilera sig i samhället. Det finns djupa spår av hederskultur. Pappan i familjen måste godkänna barnens hjärtevänner innan bröllop kan stånda. En hållning som ter sig främmande för de flesta vanliga svenskar. Det sägs också att de har en annorlunda syn på vad som är arbete; hur man kan gå tillväga för att förtjäna sitt levebröd. Det måste vi våga prata om, och hoppas att det öppna samtalet leder till tolerans. Att majoriteten vill fortsätta betala familjens underhåll, trots att vissa seder och bruk skiljer sig från det gängse i vårt moderna och sekulära fosterland." Tobbes Medieblogg
 
Vår svenske kung säger då han överlämnar Sveriges flagga till föreningar och enskilda personer på Nationaldagen den 6 juni: VÅRDA DEN VÄL. Hur väl vårdar dessa individer den svenska flaggan? Skenet bedrar
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar