måndag 1 juni 2015

Ljungbeck: Statsminister Löfvens politiska redskap är lögnen. Miljöpartiet ligger inte långt efter "Vi prioriterar allt och alla, utom Sverige och svenskarna...


Så här skriver Olle Ljungbeck i sin artikel nedan men det är bloggaren som skrivit in varningen. Det är inte första gången som pengar tas ur pensionsfonderna och som borde återbetalas.

VARNING:
Något som borde vara en varning för alla de som tänker rösta på Socialdemokraterna är Löfvens krav på att AP- fonderna skall användas för infrastruktursatsningar och byggande. Vad säger Sveriges pensionärer när de ser miljarderna försvinna från pensionsfonderna till byggande av bostäder åt inte bara de hundratusentals invandrare som redan finns här utan ytterligare tre- till fyrahundratusen ytterligare?

Om vi skall fatta Löfven rätt behövs dessa pengar bättre för invandrarna än till de som slitit hela sitt liv för att få en dräglig ålderdom? Tror någon att det kommer att räcka med nuvarande höga skatter för pensionärerna? Nej det kommer att krävas sänkta pensioner också.

De stora men innehållslösa ordens kongress.

När man lyssnade till Stefan Löfven och andra socialdemokratiska politiker på partikongressen var det mycket som kunde ifrågasättas och betvivlas. Inte minst därför att alla löften saknade verklighetsförankring och hänsynstagande till den absolut största utgiftsposten  någonsin - massinvandringen! Ett realiserande av de många löftena förutsätter en bantning av invandringen till högst tiotusen per år!

En sak som framgår tydligt av dagens politik och retoriken på kongressen är att partiet befinner sig i regression och därför saknar förmågan att behålla och återskapa välfärden för att därmed kunna attrahera medborgarna.

Löftena som ställs ut är lögner eftersom ingen - inte ens Löfven - kan förklara hur de skall bli verklighet. De två frågor som kommer att påverka all utveckling de närmaste  åren - invandring och integration - diskuterades överhuvudtaget inte.  Detta avslöjar att partiet trots Stefan Löfvens brösttoner är ett räddhågat parti som inte vågar tala om verkligheten. Genom synliggörande av denna skulle deras politik platt falla till marken och medborgarna få bekräftat att den leder mot stupet.

Att tala om för medborgarna vad invandringen kostar och de konflikter den kommer att skapa samtidigt som man går ut med löften som t ex att Sverige skall ha EU.s lägsta arbetslöshet 2020 skulle klargöra för svenska folket att statsministerämbetet i dag utövas av en man, som gjort lögnen till sitt främsta politiska redskap. Massinvandringen och sysselsättningslöftet står nämligen i klart motsatsförhållande till varandra.

Två frågor - individualiserad föräldraförsäkring och visstidsanställning diskuterades livligt. Båda frågorna är viktiga för framförallt kvinnornas jämställdhet. Trots att kongressdebatten gav sken av att båda frågorna skulle genomföras omgående skyndade sig ganska snart Stefan Löfven att ta tillbaka detta. Han betonade att den individualiserade föräldraförsäkringen skulle genomföras långsamt och kunde därför ta lång tid. Troligen en erfarenhet han fått genom att någon gång lyssna på medborgarna. (Men kanske tänkte han främst på de muslimska männen som han av räddhåga inte vågar utmana genom att kräva att de skall anpassa sig till svenska värderingar bland annat jämställdhet mellan kvinnor och män).

Visstidsanställningen som självklart många skulle  vilja få bort kommer självfallet att vara kvar om massinvandringen skall fortsätta som hittills. Kampen om arbetstillfällen kommer att accelerera och skapa motsättningar som vi aldrig sett tidigare.

I flera fall hann inte kongressombuden mer än uttala sina krav förrän Löfven eller Magdalena Andersson - trots tidigare löften - tog tillbaka dessa. Sålunda betonade Magdalena Andersson att socialdemokraterna inte bara kan sikta på att uppfylla vallöftena om skola och arbetslösheten. Ett måste är också att hålla hårt i plånboken. Vad detta främst beror på sa hon emellertid inte. Nämligen de enorma kostnader för massinvandring och integration. Löfven framhöll ju att någon minskning av invandringen ville han inte höra talas om. Utan att säga det högt inser Löfven att låg arbetslöshet, bra skola och omsorg liksom sjukvård är omöjliga att uppnå med dagens invandring.

Något som borde vara en varning för alla de som tänker rösta på Socialdemokraterna är Löfvens krav på att AP- fonderna skall användas för infrastruktursatsningar och byggande. Vad säger Sveriges pensionärer när de ser miljarderna försvinna från pensionsfonderna till byggande av bostäder åt inte bara de hundratusentals invandrare som redan finns här utan ytterligare tre- till fyrahundratusen ytterligare? 
 Bildresultat för Socialdemokraterna - först en rejäl pension
Om vi skall fatta Löfven rätt behövs dessa pengar bättre för invandrarna än till de som slitit hela sitt liv för att få en dräglig ålderdom? Tror någon att det kommer att räcka med nuvarande höga skatter för pensionärerna? Nej det kommer att krävas sänkta pensioner också.

Slutanförandet från Löfven var häpnadsväckande. I detta betonade han att löftet om att ha EU,s lägsta arbetslöshet 2020 låg fast. Men inte bara detta utan han betonade också att när ombuden om ca tio år ser tillbaka på dagens kongresslöfte, skulle finna att de som i dag (ekonomer, samhällsforskare etc) påstod detta vara en omöjlighet på grund av massinvandringen hade haft fel. Detta står han och säger trots att ingen statsminister ljugit så grovt någonsin för medborgarna.

Att bara uttrycka sig på detta sätt visar att Löfven inte bryr sig om verkligheten eller om löftena är genomförbara.

Magdalena Andersson spädde på med likartade lögner. "Vi måste göra allt för att bryta rasismen, intoleransen och främlingskapet. Men också stoppa Sverigedemokraterna (SD)". Detta säger hon trots att utländska forskare intygat att Sverige är ett av de länder där dessa förhållningssätt är ovanliga bland gemene man.

Innerst inne tror hon troligen inte själv att det är möjligt att stoppa SD. Framförallt av det skälet att Sverigedemokraterna mer och mer är på väg att ta över rollen att återskapa folkhemmet och en bred välfärd. Den som Socialdemokraterna gör allt för att rasera. Och kommer att göra det om de själva får diktera numerären av invandring.

Olle Ljungbeck, Gävle Upp till kamp emot kvalen

Sista striden det är,ty Internationalen åt alla lycka bär!!!
(Vems lycka? Inte svenska folkets i alla fall)
 
 Bildresultat för Socialdemokraterna och Internationalen
Här följer utdrag från en artikel som Mikael Jalving skrivit. Snaphanen skriver att det har tagit tid att få skriva som Jalving gör i en svensk tidning idag. Kanske kan man hoppas på att andra som Jan Milld, Jan Sjunnesson, Julia Caesar, Gunnar Sandelin med flera icke-personer får göra det. Om de inte har tröttnat efter fyrtio år i kylan..

Fr. Snaphanen:
Jalving tror att även svenska socialdemokrater bör vara människor, även om de verkligen kan bli färre och färre. "Formade som de är AV en Idealism VARs like som vi har inte har sett sedan Sovjetunionen." Även om jag inte är helt säker....

Socialdemokraterna är formade av en idealism vars like vi inte sett sedan Sovjetunionen.Nu har de målat in sig i ett hörn, från vilket det blir ofantligt svårt att ta sig ur i takt med att invandringen blir dyrare och socialt ohanterlig, skriver den danske debattören Mikael Jalving.

Socialdemokratin har blivit ifrånsprungen av alliansen, och Sverigedemokraterna är rekordstora. Det är kalla siffror i de senaste opinionsmätningarna inför S-kongressen i Västerås. Det borde få Stefan Löfven & co att fundera på om S kan överleva de kommande åren och samtidigt stå fast vid en liberal invandringspolitik.
Kan S hantera de växande sympatierna för SD – eller ska moderater och kristdemokrater bli de första att bryta borgfreden med Socialdemokraterna och vänsterflygeln om invandringen, och skörda den förväntade väljarframgången? Alla kan spå, men ingen vet vad som ska ske. Men det skulle ändå överraska mig mycket om S väljer att göra som sitt danska systerparti och slå in på en mer realistisk politik, med hänsyn till de ekonomiska och sociala påfrestningar som den accelererande och historiskt helt unika invandringen från primärt muslimska länder och områden för med sig.Löfven,lär av dina danska partikamrater! och Danska S lovar tuffare krav- “Rasistisk nidbild”


Från Snaphanen:

Svenskarna är naturliga fascister

Så säger en svensk vän som jag har. "Under årtionden var de tvungna att vara mer mångkulturella än alla andra, men om en stark ledare talar om för dem någonting annat, kommer de att fortsätta att blir mer fanatiska än någon annan." Här menar han dyrkan av en stark, auktoritär, kooperativ statsmakt med en nästan religiös tro på framtiden och en  ”pragmatisk antisemitism" och det är där det svenska, millt sagt totalitära Miljöpartiet kommer in i bilden med sitt senaste förslag:


Rebecca Uvell, med sin sida Uvell Kommunikation, har gjort ett styvt jobb med att gå igenom motionerna inför Miljöpartiets förestående kongress den 12-14 juni. Antalet godbitar i motionsfloran är många så jag lyfter bara fram två som kan sägas vara representativa och symptomatiska för helheten. För i vilken riktning som Miljöpartiet kommer att utvecklas. Motionerna 8.4, ”Förbättrad asylpolitik” samt 9.13 ”Nöjesflyget måste göras tråkigare”.


I 8.4, som stöds av Grön Ungdom, argumenteras för att bevisbördan vid asylprövning skiftas från den enskilde till Migrationsverket. Det är Migrationsverket som har att bevisa att den enskilde INTE har asylskäl istället för tvärtom. Det räcker med andra ord med att säga.


”Jag kräver asyl” och på alla frågor från Migrationsverket räcker det med att svara ”Bevisa om ni kan”. Ni anar nog vart det kommer ta oss


Den andra motionen, 9.13, kommer vi se en förändring vid säkerhetskontrollerna på flygplatserna. Där kommer varje resenär få svara på frågor om hur flygtrafiken påverkar klimatet. Svarar resenären fel skall denna tas åt sidan för en genomgång av ”uniformerad klimatinformatör”. Är Miljöpartiet på riktigt? Snaphanen

Läs: 
 ”Miljöpartiet är nidbilden av EU

Där finns subventioner för gratis utdelning av mjölk och frukt i skolorna på två miljarder kronor varje år. Det motiveras med det lovvärda syftet att främja hälsa och utbilda unga kring vikten av god kosthållning. Men där har EU ingen kompetens – i praktiken är det inget annat än förtäckt jordbruksstöd.

I veckan röstade Europaparlamentet om detta. Alla svenskar röstade naturligtvis emot, utom Miljöpartiet. Ni vet, det parti som tills alldeles nyligen krävde att Sverige ska lämna EU och i partiprogrammet är kritiskt till att EU har för mycket makt. De röstade för att EU ska ägna sig åt gratis bananutdelning.”SvD

Läs också: MP:s flygande cirkus
4 kommentarer:

 1. Dagens pensionärer kan man inte lura lika lätt som gårdagens. Det är en ny generation pensionärer nu, som går ut på internet och som läser alternativ media.

  Det kan faktiskt bli så att det som förr var den mest lättlurade gruppen kommer att vara den mest revolutionära gruppen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kommer att visa sig om dagens pensionärer inte är lika lättlurade som typ min mor och far som var födda 1911 och 1922. Jag har tre åldre syskon som är födda 1940/47 och 48 och jag ser inga tendenser hos dem att de skulle vara speciellt revolutionära. De gnäller lite som alla andra sen rullar det på igen en tid.
   Framtiden får utvisa om det är mer stake i dagens äldre. Jag tvivlar starkt att det är så.

   Radera
  2. Ja vi pensionärer är inte så dumma som
   denne idiot till statsminister tror - eller??

   Heima

   Radera
  3. Jag fick som medlem i IF metall för en tid sen en enkät att besvara hur jag upplevde IF metall och dess tilgänglighet. Idag fick jag ett tack för jag hade svarat på enkäten. Intresset från övriga IF metallare var mer än skralt för det var bara 799 till som hade besvarat enkäten. Så skall man dra några slutsatser av detta så är morgondagens pensionärer kanske inte mer lättlurade men att göra sin röst hörd är man inte intresserad av.

   Radera