onsdag 24 juni 2015

Olle Ljungbeck: Statsminister Stefan Löfven den fegaste av alla ... .Katastrofen Sahlin. Höjda skatterÄr statsminister Stefan Löfven den fegaste av alla trots sin ställning? Ja, så frågar sig Olle Ljungbeck.


  Bildresultat för Stefan Löfven

Stefan Löfven har som statsminister till sitt förfogande såväl lagstiftningsmöjligheter som ekonomiska styrmedel. Trots detta lämnar han grupper utsatta för våld, våldtäkt/gruppvåldtäkt, hedersvåld och olika former av förtryck utan hjälp och skydd.

Jag tänker då på alla de tusentals svenska kvinnor och flickor som av invandrare så gott som dagligen utsatts och utsätts för någon form av dessa övergrepp och som efter dessa lämnas utan någon form av stöd eller deltagande från landets statsminister.

Men Jag tänker också på de invandrarkvinnor/flickor som under en lång följd av år vädjat om skydd från islamister och från islams förtryck. Trots att dessa vädjanden om hjälp ständigt ökar tiger landets statsminister totalt.

Därför måste denna fråga ställas till statsministern (och den ställer fler och fler av svenska folket),  "Vad beror statsministerns tystnad och passivitet på"?

Är han rädd för att utmana de fundamentalistiska och islamistiska krafterna? Om inte detta är orsaken till hans svek mot de drabbade men också mot demokratin vad är det då?


Kan han på något sätt ha solidariserat sig med mörkmännens värderingar antingen av rädsla eller helt enkelt för att han inte tycker det strider mot hans egna värderingar?

Eftersom han inte gör något som helst åt denna kvinnoförnedring och förtryck av kvinnor, som aldrig förekommit  i sådana omfattning tidigare, är det nödvändigt att ställa dessa frågor.

Som statsminister har han inte bara lagstiftningsmöjligheter utan även ekonomiska styrmedel till sitt förfogande. I stället för att ge ekonomiskt stöd åt såväl svenska som invandrarkvinnor vilka kämpar mot detta medeltida förtryck  ger regeringen skattemedel till de mest reaktionära religiösa fundamentalisternas och islamisternas organisationer som t ex moskeer (Islam) etc. Däremot får inte föreningen "Glöm aldrig Pela och Fadime riksförening (GAPF)" något stöd!

Han borde känna dubbel skam när han så totalt sviker kvinnorna och därmed de värderingar som svenska folket håller högst av alla.  Men ändå accepterar FN-chefens uppdrag att arbeta för jämställdhet mellan kvinnor och män!

Hans ständiga utbrott mot ett av riksdagspartierna, som mer än sjuklöverpartierna, värnar Sveriges konstitution, demokratin och de värderingar vi lagstiftat om -  ter sig mer och mer absurda och ologiska med hänsyn till hans eget ömkliga och cyniska agerande. Självfallet slår denna skenhelighet och hyckleri tillbaka mot honom själv. Snart är det endast de döva och blinda  som inte ser denna  totala moraliska värdekollaps. Hur han med hänsyn till ovanstående ändå försöker ge bilden av sig själv som humanist överlåter jag åt någon psykolog att förklara, själv klarar jag det inte.

Hur han har kunnat placera en totalt handlingsförlamad person som Morgan Johansson som justitieminister visar hans ointresse för landets säkerhet. Att det skall behöva ta mer än ett år för att få fram en lag som förhindrar grova terrorbrott mot de svenska medborgarna visar ju tydligt att varken Löfven eller Johansson tar sina uppgifter på allvar.  I stället klemar man  med grova förbrytare som dagligen utsätter en stor del av svenska folket för livsfara. Visserligen är Löfvens ordförråd litet men han borde ändå känna till ordet utvisning.

Olle Ljungbeck, Gävle.

Efter valet i Danmark

Fr. Snaphanen – Danmark är inte Sverige – Sahlinkatastrofen (i övers. fr. danska)

  ”Jag noterar att Sahlin tror att Thorning kallas "Thornvig." Är det inte konstigt att hon inte kan Thornings namn efter tio år? 

….. Sahlin är nederlagets taleskvinna, hon är en stor katastrof, hon har själv gett  många argument mot att ge sig in i politiken. Att hon har klarat sig så bra i Sverige i 40 år, bör skrämma vem som helst.

Med ett SD, det är nu större än DF, lever hon och hennes parti på lånad tid. Den svenska statsministern lever på lånad tid, han kom inte till Danmark för att stödja sina "främlingsfientliga" partikamrater. Aftonbladet lever på lånad tid. Dagens Nyheter lever på lånad tid.

Endast Expressen försöker att inte vara helt oförmögna att se verkligheten. Moderaterna väntar (hoppas på), som man förstår, på socialdemokraternas undergång…... Innan året är slut, är SD det största partiet i Sverige.

Sahlin hävdar att invandringen är "en tillgång." Fram till maj i år kom det 22.342 asylsökande som direkt får del av den svenska välfärden. Tre gånger så många män som kvinnor i den svenska feministstaten. Sahlin driver sina egna väljare på flykt, svenskarna flyttar från icke-europeiska invandrare, eftersom de inte i tid röstat emot massinvandringen.


Moderaters och socialdemokraters dåliga argument "deras rasistiska förflutna", från tiden före Mikael Jansson blev ordförande 1995. Det är historia, och svenskarna vet det. Moralisternas tid rinner ut.. Det mest oroande med danska valet igår är kanske att vänstern inte förlorade mer.” Snaphanen

Röstade du för sänkt skatt?
Det är brukligt att folk som inte vill ha höjda skatter röstar borgerligt, men på grund av decemberöverenskommelsen (DÖ) kommer sossarna att ha fritt fram när det gäller att förtrycka folk under diverse skatter.

Detta drabbar emellertid ingen rik, det är alltid den fattige som måste betala eftersom dynamiska effekter på marknaden gör att dessa skatter tas ut som ökade priser på varor och tjänster.

Ytterligare ett slag mot fattigpensionärerna med andra ord, alltså de som måste välja mellan mat eller medicin, och de som byggt upp vår välfärd från början!
Läs hela artikeln och alla skatter som pådyvlas svenska folket

2 kommentarer:

  1. Vill du göra egna memes enkelt och bekvämt så finns det en sajt som heter imgflip.

    SvaraRadera
  2. Att påtala vers 6 i Internationalen,var en råsop mot arbetarpartiet! Tack för den haha

    SvaraRadera