måndag 15 juni 2015

Sjuklöverns riksdagspolitiker är en mardröm.Har ni inte sett Jan Millds fredagsbio ”Ledare för Sverige” så gör det.


”Sverigedemokraterna föreslår
Under 15 års tid har jag jobbat som lärare, och haft väldigt mycket idéer om hur jag skulle vilja förändra skolan. Från golvet. Nu har jag möjligheten att som riksdagsledamot komma med konkreta förslag”, säger Sverigedemokraternas skolpolitiske talesperson Stefan Jakobsson.
 Då vi i SD känner att vi enbart fått positiv respons för våra förslag om hur läraryrkets attraktion kan öka, och hur lärarutbildningen kan förbättras - insatser som kommer gynna elever, lärare och skolan i stort - anser vi att det är en självklarhet för oss att väcka frågan om ett eventuellt utskottsinitiativ.
 ...

Det här låter lovande, men hur kan det komma sig att man låtit det gå så långt att Sverige idag saknar skola, annat än en utbildning som idag ligger på u-landsnivå?

Hur kan det dessutom komma sig att Sverige som en gång har varit världsberömt för sitt folkhem och världens bästa välfärd har fallit tillbaka till u-landsnivå, och det egna folket idag diskrimineras genom lagar och skatter, där endast invandrade kolonisatörer har rätt att trakassera och förfölja svenskar?
….
Det var socialdemokraterna som under per Albin Hansson som skapade folkhemmet. Per Albin var statsminister 1932–1936 och 1936–1946. Han förde en nationalistisk socialkonservativ politik. Därefter rasade allt när Tage Erlander tog över, för hans politik var socialistisk reformism. Han var lika mycket bolsjevik som Lenin, och Tage slutade sitt värv med att döma tre generationer arbetare till ett liv på existensminimum genom miljonprogrammet där bankdirektörerna blev rika som troll på de utsugna hyresgästerna som tvingades in i detta Sovjetbygge.

Därefter följde Palme som var ännu radikalare bolsjevik, och därefter har bolsjevismen omfattat alla sju riksdagspartier med Planerna för Sveriges undergång.

Hur bolsjevismen fungerar låter vi Solzjenitsyn förklara:
Ni måste förstå att de ledande bolsjevikerna som tog över Ryssland var inte ryssar. De hatade ryssar. De hatade kristna. Drivna av etniskt hat torterade och slaktade de miljontals ryssar utan ett uns av ånger. Det kan inte nog framhållas. Bolsjevismen begick den största människoslakten genom tiderna. Det faktum att största delen av världen är okunnig och likgiltig över detta enorma brott är beviset på att global media är i förrädarnas händer.

Alexander Solzjenitsyn

Svenska folket utplånas och undanträngs av denna förstörande massinvandring. Läs mer

Läs:

Nobelpristagaren Tim Hunt har hamnat i blåsväder efter att ha fällt kritiserade kommentarer om kvinnor, skriver flera medier.


Hunt sade att han föredrar när laboratorier är uppdelade efter kön eftersom kvinnor bara leder till problem: "Tre saker händer när de är i labbet.. du blir kär i dem, de blir kära i dig och när du kritiserar dem gråter de".

”Nu slutar hedersprofessorn sin tjänst vid University College London. Universitetet bekräftar på sin webbsida att det är på grund av kommentarerna och understryker att man var det första universitet i England som tog emot kvinnliga studenter på lika villkor som män. 72-årige Tim Hunt, som tilldelades Nobelpriset 2001 i fysiologi eller medicin, ber om ursäkt och säger att han hade försökt att skämta. ” SvD och Metro

Från Arnstbergs blogg Mörkläggning har jag hämtat följande:

”Jag skulle verka för att medborgarna blev mycket vaksamma på sina rättigheter och fokuserade på jämlikhet och rättvisa, i synnerhet mellan kvinnor och män. Jag skulle hävda att det var dags att förpassa det patriarkala samhället till historien. Med starka och självständiga kvinnors hjälp skulle jag se till att Sverige i samhällsbygget satsade på känslor istället för förstånd. Ambitionen skulle vara att göra Sverige gränslöst empatiskt. Eftersom medelålders män snarare litar till sitt intellekt än till sina känslor, gällde det att åstadkomma ett paradigmskifte. 

Kärntruppen i samhällets uppbyggnad och vidmakthållande måste tvingas bort från sina maktpositioner och vilka skulle kunna genomföra det om inte de orättvist hanterade och förtryckta kvinnorna? Det skulle därför vara nödvändigt med turbofeminism. Den skulle saluföras så hårt och effektivt att alla landets ledande politiker oavsett kön kallade sig för feminister. Jag skulle förklara att det för ett bättre och rättvisare samhälle var nödvändigt att de mer empatiska kvinnorna fick makten. Männen skulle tystas, alternativt skulle deras protester lämnas utan åtgärd. Jag skulle också införa kvotering i landets bolagsstyrelser. Bolaget som inte hade minst 40 procent kvinnor i styrelsen skulle försättas i konkurs.” Läs hela artikeln

 


2 kommentarer:

  1. BILDERBERGMÖTET

    http://detopaverkadesinnet.blogspot.se

    SvaraRadera
  2. "Hunt sade att han föredrar när laboratorier är uppdelade efter kön eftersom kvinnor bara leder till problem: "Tre saker händer när de är i labbet.. du blir kär i dem, de blir kära i dig och när du kritiserar dem gråter de"."

    Jag kan komma på en femte och en sjätte sak: De förvandlas till manshatare och snackar skit om dem, och de förstör arbetsglädjen och koncentrationen.

    SvaraRadera