lördag 27 juni 2015

Sverige går sönder. Kyrkogårdar blir toaletter för EU-migranter.

Allt går sönder
Tredje morgonen i rad på väg till jobbet ser jag avföring och toalettpaper i lekparken nära tunnelbanan. Tredje morgonen i rad ser jag spår efter ett tillfälligt natthärbärge i en närliggande trappuppgång till ett flerbostadshus. Tredje morgonen i rad möts jag av svordomar och obscena gester av en, bedömer jag, tiggare som jag inte hjälper att planka i tunnelbanan. Samma person för tredje dagen i rad.  Tredje morgonen i rad kommer en äldre kvinna, helt uppenbart tiggare, och skickar in sin skrynkliga pappmugg under näsan på mig med en uppfordrande blick. För tredje morgonen i rad går jag vidare och får i nacken några ord på vägen som jag inte förstår men ändå begriper  innebörden av. Svordomar och förolämpningar låter, oavsett språk, på ett visst sätt. Oftast förstärks dessa med internationellt erkända obscena gester. Denna tredje morgon i rad var inget undantag.

Statsministerns rum är rent, luftkonditionerat och inrett med möbler och textilier från Svenskt Tenn. Kaffekoppar i tunt porslin samt med statssekreterarna Hans Dahlgren och Emma Lennartsson som effektiva informationsfilter mot omvärlden ramar in vardagen på denna arbetsplats. I tunnelbanan och vid trapporna kring Sergels Torg några hundra meter längre bort står högar med sopsäckar, IKEA-påsar, väskor, barnvagnar och kundvagnar med tiggarnas mobila hem och skräpar. I bästa fall nödtorftigt staplade och skylda med en presenning, i sämsta fall bara utspritt som skräp. På Drottninggatan luggslitna tiggare med kaffemuggar i skrynklig papp.

... Jag går sönder. Ali går sönder. Sverige går sönder. Allt går sönder. Detta  samtidigt som det enda som stör mannen i hörnrummet på Rosenbad, han som kan göra skillnad, är suset från luftkonditioneringen och den diskreta harklingen från statssekreteraren.” Ledarsidorna

Akif Pirincci:
"Jag kommer nu att förklara hur det modiga tyska folket blev det största, feminiserade vämjeliga folket i världen ....... som är i färd med att begå självmord."

Fr. Snaphanen - Akif Pirincci:
Muslimer är inga flyktingar utan gärningsmän
En av mina favorittyskar, en turk. ……Han anser grundläggande att Europa bör bevilja asyl till offer för islam, inte förövarna, muslimer. Muslimer, som är offer för islam, måste söka asyl i den muslimska världen. Islam måste hållas tillbaka (kontrolleras). Idén att ta den till Europa för att moderera (dämpa)  den, är rysk roulette. Det är ingen profetia, det är redan en erfarenhet.  Han sa. "Es ist axeln Scheiss Religion. (Det är deras skitreligion)"   Om man känner för  en lång intervju, som Auf eine Zigarre mit Akif Prinicc och förstår tyska kan man ta del av intervjun i över en timme utan att bli uttråkad.”Snaphanen

Här kan du läsa mer av och om Pirincci


7 kommentarer:

 1. Mycket bra skrivet men ingen törs säga det.
  Svenskarna har blivit ett försagt folk som är livrädda att säga vad de tänker.
  Hur har det blivit så?? Jo för att det propageras hela tiden
  om "allas lika värde". Enligt mig är inte alla människor lika värda. Det beror på hur man uppför sig,
  Heima

  SvaraRadera
  Svar
  1. Undrar om våra makthavare någonsin kommer att vakna och inse vad de gjort mot vårt land.

   Radera
  2. Mördare och våldtäktsmän har inte samma värde enligt min mening!!

   Radera
 2. Det är dags även för de fega och falska svenskarna är öppna käften och ta konsekvenserna.

  SvaraRadera
 3. Håller med!!!

  SvaraRadera
 4. Jag rek. alla att läsa denna blogg;

  http://thoralf.bloggplatsen.se/

  Heima

  SvaraRadera
 5. Sandor Herold skriver.


  Malmö 30-6-2015

  På midsommardagen åkte jag utomlands en vecka och när jag kom hem så hade jag varken hört eller läst några nyheter från Sverige så jag hade alltså en hög med sydsvenskan att läsa när jag väl var hemkommen.
  Jag må då säga att man inte blev besviken när man fick ta del av vad dom mångkulturella vildarna hade hittat på här i Malmö under den veckan då jag var borta.
  Den mångkulturella verksamheten innefattade allt från granatsprängning,skjutningar,knivskärning och anlagda bränder på ett antal bilar samt ett dagis.
  Allt detta naturligtvis i stadsdelar där majoriteten av dom boende är av utländsk härkomst.
  Och som ett brev på posten så anordnades naturligtvis igen s k manifestationer mot våldet .Manifestationer där deltagarna och massmedia naturligtvis inte med ett ord yppade vilka det var som i huvudsak låg bakom dessa våldsinslag.Inte heller denna gång vågade man manifestera mot det mångkulturella våldet,vilket det naturligtvis är frågan om.
  En som deltog i manifestationen var Malmös kommunstyrelseordförande Katrin Stjernfeldt-Jammeh,alltså en av dom politiker som helhjärtat har deltagit med byggandet av det mångkulturella Malmö där ovanstående händelser numera är vardagsmat.
  Återigen så deltar alltså dom som är "ansvariga" för att Malmö numera är en mångkulturell sopstation där våldsbenägna varelser från dom mest primitiva och lågt stående kulturer har samlats och visar upp sina färdigheter.Färdigheter som inte hör hemma i ett civiliserat samhälle.
  Att då som Katrin Stjernfeldt-Jammeh delta i en manifestation mot något som hon själv är "ansvarig" för är helt enkelt inte annat ännu ett utslag av hyckleri.
  Idag på morgonen så kan man återigen ta del av ett mångkulturellt inslag när man öppnar tidningen.Denna gång så rör det sig om en knivskärning i Rosengård där det hela tydligen började med att två barn blev osams och två vuxna sedan gick emellan vilket naturligtvis resulterade i att en av vildarna knivskar den andra.Troligtvis framför ögonen på barnen som ju då redan i unga år får uppleva traditioner från sina hemländer om hur man hanterar och löser konflikter.

  En annan sak som har gjort Malmö vida berömt är ju våra s k EU-migranter där dom "ansvariga" politikerna i staden står helt handfallna inför hur man skall bli av med dom.
  Inte nog med att dessa har ockuperat andras egendomar,campar och skiter i våra parker samt sysslar med kvalificerat djurplågeri i form av att man håller får och t om slaktar dom under vidriga former så använder man tydligen också Sankt Pauli kyrkogård som latrin.Denna kyrkogård ligger mycket nära den ockuperade tomten vid Industrigatan.Man skiter alltså bokstavligen på våra döda anhörigas viloplats.
  Mot dessa varelser och deras svinaktiga beteenden så står alltså Malmös "ansvariga" politiker även där handfallna.Istället för att helt sonika tillåta markägaren att riva deras illegala boplats så diskuterar man att inrätta härbärgen,tillhandahålla toaletter och annat som gör dessa parasiters vistelse i Malmö bekvämare och som naturligtvis bara lockar hit ännu fler.
  Något mer ynkligare än Malmös politiker får man nog leta länge efter.

  Där jag vistades i en vecka såg jag inte en enda s k EU-migrant någonstans.Jag såg inte en enda kvinna iklädd huckle eller burka.Jag såg inte heller en enda moske och jag såg inte heller en enda butik som skyltade med arabisk skrift.
  Landet där jag befann mig under en vecka ligger inte längre härifrån än en dagsresa med bil men man trodde sig vara på en annan planet.
  Landet i fråga var Tjeckien!

  Sandor Herold,Malmö

  SvaraRadera