fredag 12 juni 2015

Tredje musliminvasionen pågår och inga politiker verkar vilja hejda den."Goda föredömen" i Rosengård skola!Tidskriften DSM och Jan Gillberg

Att säga det som sällan sägs...
men som borde sägas...
behöver sägas

Det är DSM:s nisch

Tidskriftens senaste edition (6 nr per år) kom igår (10/6):

Fr. Snaphanen:

Den tredje musliminvasionen
De kom i början av sjunde århundradet över Gibraltarsundet, skapade terror och blodbad över Iberia "som en förödande storm." De stoppades djupt inne i dagens Frankrike, vid Tours, av Karl Martel år 732. De fortsatte attackera Europa under hela medeltiden, men deras nästa ihållande anfall var på den sårbara sydöstra flanken och drog nytta av Bysans försvagade tillstånd efter det ökända fjärde korståget. De erövrade Konstantinopel och förstörde de kristna folken i Bulgarien, Serbien, Ungern. De stannade slutligen vid portarna till Wien år 1683.


Europa verkade säker under de följande 250 åren av aldrig tidigare skådade demografiska, vetenskapliga, tekniska och geopolitiska framsteg. Den "sjuke mannen vid Bosporen" reducerades till enbart föremål för europeiska imperialistiska ambitioner, medan "Arabien", irrelevant för den civiliserade världen, förblev fast i sina primitiva vanor. [..]Den tredje muslimska invasionen av Europa går in i sin mogna fas via sjövägen, precis som de tidigare två anfallen. Skillnaderna är trefaldiga. Angriparna är inte beväpnade krigare men "asylsökande." De kan räkna med en massiv infrastruktur av islamiska centra och trosfränder som välkomnar dem. Och det finns ingen politisk vilja att stå emot dem.Europas södra havsgräns är lika genomsläpplig som USA: s är vid Rio Grande. Förra året landsteg 220.000 afrikanska och asiatiska illegala invandrare på norra Medelhavets stränder. Ingen har skickats tillbaka. EU:s gränschef Fabrice Leggeri säger att upp till en miljon för närvarande är redo att lämna Libyen. Det är en i högsta grad muslimsk invasion: afrikanska kristna som är med på överfarterna, en minoritet, kastas rutinmässigt överbord av sina jihadistiskt sinnade medpassagerare.Erövringen fortsätter okontrollerat eftersom den elitiska klassen inte vill kontrollera den. "Hur kan det vara så att vi dagligen bevittnar en tragedi?" undrade Italiens premiärminister Matteo Renzi efter att en båt fylld med hundratals människor välte utanför Libyens kust i april förra året. "Europa kan göra mer, och Europa måste göra mer" för att förbättra räddningsuppdrag, förklarade Martin Schulz, Europaparlamentets talman. Europa måste mobilisera fler fartyg, fler flygplan, sade Frankrikes president François Hollande. "Ord räcker inte längre," sade Spaniens premiärminister Mariano Rajoy vid en samling. Påven Francis vände sig till en  folkmassa i Petersplatsen, uppmanade de politiska ledarna att "agera beslutsamt och omedelbart för att förhindra liknande tragedier."Ingen av dessa ledande personer antyder att de räddade ska skickas tillbaka till Tripoli eller Benghazi, eller att EU bör göra mer för att förhindra att människosmugglarnas båtar når Europas stränder. Premiärminister Renzi avvisade uttryckligen samtal från högern för en marin blockad och meddelade att räddningsarbetarna skulle inte skicka någon tillbaka "till kaos och våld i Libyen." Det kan förutsägas med matematisk säkerhet att en sådan politik kommer bara snabba på att ytterligare hundratusentals, och så småningom miljoner, kommer att göra resan över havet.Fyrtiotvå år efter The Camp of the Saints publicerades, har Jean Raspail fått rätt. Inkräktarna är inte indier utan långt mer fientliga muslimer, men resultatet är detsamma: Vår civilisation är på väg att försvinna. Detta gäller hela det traditionellt katolska och protestantiska Europa. Den nuvarande kollapsen beror på att "de gamla kristna dygderna har blivit galna", som Chesterton uttryckte det - de universella mänskliga rättigheternas  depraverade ideologi..


 Det kristna liberala Väst, som har förlorat sin känsla av målmedvetenhet och historia, är oförmöget att skydda sig från dem som vill förstöra och erövra det.The Third Muslim Invasion SrdjaTrifkovic – , 2015 och Snaphanen


Till:

Katrin Stjernfeldt Jammeh katrin.stjernfeldt-jammeh@malmo.se

FÖREDÖMET FRÅN ROSENGÅRD

Man kan verkligen ibland få sig ett gott skratt mitt i allt elände som händer i det mångkulturella Malmö.
I dagens Sydsvenska kan man läsa om föredömet från Rosengård.Det handlar om en av de många inblandade i sprängattentatet mot bostadsbolaget Victoria Park och deras kontor på självaste julafton förra året.


Tydligen så är de flesta i denna affär släkt med varandra som vanligt och den äldste i denna härva skiljer sig från de övriga inblandade på så vis att han tydligen har ett jobb.
Och det inte vilket som helst, han är fast anställd på Linneskolan i Limhamn där hans arbetsuppgift är att vara ett föredöme för eleverna.


Detta är första gången jag hör talas om denna anställningsform.
Hur som helst, föredömet är morbror till den huvudmisstänkte 20-åringen i bombmålet och han är åtalad för att skjutsat de övriga till platsen för sprängningen.
 
Föredömet är tidigare omhändertagen för att ha uppviglat ungdomar som skriker och skjuter fyrverkeripjäser mot polisen.


Föredömet berättar i ett polisförhör  att han också har druckit fem-sex glas vodka och sedan satt sig i sin bil och kört till en bensinmack på Rosengård.

Vidare kan man läsa att polisen vid en husrannsakan hittat en pistol hemma i föredömets lägenhet.


Kontentan av det hela är ju att det knappast är konstigt att det ser ur som det gör i Malmö när sådana här personer är anställda för att vara föredömen på en skola.Men det är ju klart, det sitter verkligen några politiska föredömen också på högsta våningen i Malmös stadshus med föredömet Katrin Stjernfeldt-Jammeh i spetsen.


Samma dag kan man i Sydsvenskans nätbilaga läsa om ytterligare en sprängning i natt och denna gången så skedde detta på Rasmusgatan i det numera välkända och föredömligt mångkulturella kvarteret Seved.


Eftersom där bor många föredömen också så är det säkerligen en av dessa som har visat upp sina kunskaper i föredömets ädla konst.


Det framgår dock inte om detta föredöme också har någon kommunal anställning vid en skola i den föredömliga staden Malmö.

Sandor Herold, en icke föredömlig Malmöbo
 


1 kommentar:

  1. Läste detta först idag - man blir skräckslagen.
    NÄR SKA SVENSKARNA I MALMÖTRAKTEN VAKNA??

    SvaraRadera