torsdag 2 juli 2015

Federica Mogherini, EU-minister vill ha politisk islam i Europa. Vildarnas stad Malmö


Ett inlägg om Islams verkliga ansikte som Olle Ljungbeck skrev här på bloggen adresserat till de politiska partierna, Skolinspektionen m.fl. fick Olle Ljungbeck följande svar från Vänsterpartiet i Gävle.

Till: Olle Ljungbeck

Tack för ditt meddelande.
Så är det, rätten att ha obehagliga åsikter är inte begränsat till vita kristna.
med vänlig hälsning
Seppo Laine, ordförande

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif
Ole Gerstroem, tidigare medlem av det danska parlamentet, har vidarebefordrat ett mail till ett antal bloggar. Han har fått brev från Anders Bruun Larsen som översätter och redigerar bloggen  www.new-euro-med.dk bloggen  på tyska og engelska och han skriver följande:..

”Jag har stött på detta tal av EU: s "höga representant”, dvs. Minister för utrikespolitiska och säkerhetspolitiska frågor Federica Mogherini (EU External Action 25 June 2015)..

Jag tycker att detta minst sagt avslöjande att jag vill be er att fundera på om man kan förmedla budskapet till folket - som genom andra bloggar. Det kan bidra till att öppna folks ögon.

Detta är första gången jag har sett Europeiska kommissionen så tydligt uttrycka sin vision om Europas framtid: Vi vill ha politisk islam / sharia) i EU: s framtid väl medvetna om att islam inte tolererar andra politiska och religiösa system.

Mogherini förolämpar oss genom att hävda att vi inte vet vad den europeiska identiteten är! (Detta är vad EU kräver att vi skall vara, muslimska!)

Bl.a. skriver Signora Mogherini: 
Bildresultat för Federica Mogherini
"Islam har en plats i våra västerländska samhällen. Islam hör hemma i Europa. Den rymmer en plats i Europas historia, i vår kultur, i vår mat och - vad som är viktigast -. I Europas nu och framtiden.”
 
"Vissa människor försöker nu övertyga oss om att en muslim inte kan vara en bra EU-medborgare, att fler muslimer i Europa kommer att betyda slutet för Europa. Dessa människor har inte bara fel om muslimer: dessa människor har fel om Europa, de har ingen aning om vad Europa och den europeiska identiteten är ".

"Jag är inte rädd för att säga att politisk islam bör vara en del av Europa-bilden".
"Varje försök att dela Europas folk till" oss "och" dem "leder oss i fel riktning. De invandrare och oss. Muslimerna och oss ".


"En medlem av Federazione Giovanile Comunista Italiana (CGCI) från1988 till 1996, sju år efter murens fall då  Mogherini anslöt sig ungdomsvänstern efter upplösningen av det italienska kommunistpartiet innan dess omvandling till ett socialdemokratiskt parti. Wikipedia" Läs mer här och här

Bilderbergveteranen Peter Sutherland är av samma uppfattning som Mogherini. Här kan du läsa om hans syn på hur Europa skall utvecklas. 


Sveriges framtid - De kulturella vildarnas stad - Malmö
Från Sandor Herold:
Till : ansvariga politiker i Malmö 30-6-2015

På midsommardagen åkte jag utomlands en vecka och när jag kom hem så hade jag varken hört eller läst några nyheter från Sverige så jag hade alltså en hög med Sydsvenskan att läsa när jag väl var hemkommen.

Jag må då säga att man inte blev besviken när man fick ta del av vad de mångkulturella vildarna hade hittat på här i Malmö under den veckan då jag var borta.

Den mångkulturella verksamheten innefattade allt från granatsprängning, skjutningar, knivskärning och anlagda bränder på ett antal bilar samt ett dagis. Allt detta naturligtvis i stadsdelar där majoriteten av de boende är av utländsk härkomst. Och som ett brev på posten så anordnades naturligtvis igen så kallade manifestationer mot våldet . Manifestationer där deltagarna och massmedia naturligtvis inte med ett ord yppade vilka det var som i huvudsak låg bakom dessa våldsinslag. Inte heller denna gång vågade man manifestera mot det mångkulturella våldet, vilket det naturligtvis är frågan om.En som deltog i manifestationen var Malmös kommunstyrelseordförande Katrin Stjernfeldt-Jammeh, alltså en av de politiker som helhjärtat har deltagit med byggandet av det mångkulturella Malmö, där ovanstående händelser numera är vardagsmat.

Katrin Stjernfeldt-Jammeh och gemål
Återigen så deltar alltså de som är "ansvariga" för att Malmö numera är en mångkulturell sopstation, där våldsbenägna varelser från de mest primitiva och lågt stående kulturer har samlats och visar upp sina färdigheter. Färdigheter som inte hör hemma i ett civiliserat samhälle.

Att då som Katrin Stjernfeldt-Jammeh delta i en manifestation mot något som hon själv är "ansvarig" för är helt enkelt inte annat ännu ett utslag av hyckleri.

Idag på morgonen så kan man återigen ta del av ett mångkulturellt inslag när man öppnar tidningen. Denna gång så rör det sig om en knivskärning i Rosengård där det hela tydligen började med att två barn blev osams och två vuxna sedan gick emellan vilket naturligtvis resulterade i att en av vildarna knivskar den andra. Troligtvis framför ögonen på barnen som ju då redan i unga år får uppleva traditioner från sina hemländer om hur man hanterar och löser konflikter.

En annan sak som har gjort Malmö vida berömt är ju våra s k EU-migranter där de"ansvariga" politikerna i staden står helt handfallna inför hur man skall bli av med dem.

Inte nog med att dessa har ockuperat andras egendomar, campar och skiter i våra parker samt sysslar med kvalificerat djurplågeri i form av att man håller får och t om slaktar dem under vidriga former så använder man tydligen också Sankt Pauli kyrkogård som latrin. Denna kyrkogård ligger mycket nära den ockuperade tomten vid Industrigatan. Man skiter alltså bokstavligen  på våra döda anhörigas viloplats.Mot dessa varelser och deras svinaktiga beteenden så står alltså Malmös "ansvariga" politiker även där handfallna. Istället för att helt sonika tillåta markägaren att riva deras illegala boplats så diskuterar man att inrätta härbärgen, tillhandahålla toaletter och annat som gör dessa parasiters vistelse i Malmö bekvämare och som naturligtvis bara lockar hit ännu fler.
Något mer ynkligare än Malmös politiker får man nog leta länge efter.

Där jag vistades i en vecka såg jag inte en enda s k EU-migrant någonstans. Jag såg inte en enda kvinna iklädd huckle eller burka. Jag såg inte heller en enda moske och jag såg inte heller en enda butik som skyltade med arabisk skrift.

Landet där jag befann mig under en vecka ligger inte längre härifrån än en dagsresa med bil men man trodde sig vara på en annan planet.
Landet i fråga var Tjeckien!

Sandor Herold, Malmö

 Bilder du inte får se i media


  

2 kommentarer:

  1. Malmö - en förlorad stad. Man borde avskilja denna stad från Sverige. Vilka bor i staden och accepterar vad som händer där. Helt otroligt att invånarna dvs. ursvenskar inte går till motangrepp utan istället flyr.
    Snart är det väl likadant i min stad - Stockholm.
    Vi svenskar måste vakna och reagera över det som händer i vårt land och sluta med att ta in alla främlingar som inte gilllar vårt sätt att leva.

    SvaraRadera
  2. Varför kan inte folk förstå att det inte är lämpligt att ta emot ca 100 000 st människor/ år till ett land där åtminstone 80 % inte vill anpassa sig till vårat sätt att leva. Klart det blir motsättningar. Man kan inte både ha arbetskrafts invandring och välfärdsinvandring..

    SvaraRadera