söndag 5 juli 2015

Ljungbeck om våld- och våldtäktsmän som tillåts komma till Sverige. Våldtäkt på Sverige som nation

Ta till dig Tage Erlanders och Olof Palmes varning.
"Vi oroas över den alltmer sjunkande intelligensnivån hos regerings- och riksdagsledamöter


Nedan räknas upp några men de förtjänar att nämnas här först. Det finns flera.
Stefan Löfven, Anna Kinberg Batra, Annie Lööf, Lars Björklund, Åsa Romson, Gustav Fridolin, Maria Ferm, Birgitta Olsson, Erik Ullenhag (kanske den största katastrofen av alla), Mikael Damberg, Tomas Tobè, Ylva Johansson, Morgan Johansson
Olle Ljungbeck:
Dessa satans våld- och våldtäktsmän och de som tillåter dem komma till Sverige.

30000 polisanmälda våldtäkter huvudsakligen begångna av invandrare  bara under de senaste fem åren! Sannolikt finns det också ett mörkertal som höjer antalet betydligt.

De som indirekt är anstiftare till detta fruktansvärda våld mot kvinnor och flickor är Sveriges riksdag och regering exkl Sverigedemokraterna (SD).

I Norge släpptes nyligen en rapport som angav att alla överfallsvåldtäkter förövats av utomeuropeiska män!

Regeringen "leds" av Stefan Löfven. Men där sitter bla också Gustav Fridolin och Åsa Romson. I riksdagen finns sådana som Anna Kinberg Batra, Birgitta Olsson, Annie Lööf, Lars Björklund, Erik Ullenhag, Maria Ferm etc.

Medan dessa fruktansvärda brott mot Sveriges kvinnor och flickor får pågå ja till och med accelerera är det enda regerings- och riksdagsledamöterna  ägnar sig åt - nämligen att odla sin "humanistiska image".

Jo, en enda planering tar de mycket "allvarligt" på. Planeringen av asylboenden har nämligen som utgångspunkt att asylboende aldrig får placeras nära den bebyggelse regerings- och riksdagsledamöter och deras närmaste har sin boendemiljö.

Asylboenden skall i stället placeras på små orter ute i landet.
Detta har i praktiken inneburit att lokalbefolkningen där, aldrig kan röra sig i sin omgivning utan att stöta på de asylboende.

Risken för kvinnor/flickor att utsättas för våld och våldtäkter är sålunda försumbar i det politiska etablissemangets boendemiljö men ständigt ett närvarande hot i de små samhällena.

Man slår sig för bröstet och skryter om vilken humanistisk stormakt Sverige är. Aldrig ett ord eller en tanke åt de tiotusentals svenska medborgare som fallit offer för deras påtalade och falska humanitet.

Nu skryter man över att ca 12000 ensamkommande unga män kommer till Sverige under 2015. Aldrig en tanke eller analys över vad detta kommer att innebära i ökat våld mot kvinnor/flickor.

Dessa män kommer  att ha ytterst svårt att skaffa sig en kvinnlig partner på ett naturligt sätt. För det första vill inte muslimska familjer veta av dem eftersom de saknar familj och därför förbjuder de sin döttrar att umgås med dem. Endast ett litet antal svenska flickor kommer att attraheras av dem.

Genom att de i Sverige lever i kollektiv med andra ensamkommande tar de inte åt sig av svenska värderingar. Kvinnosynen kommer därför att vara densamma som i hemländerna. Det vill säga  fruktansvärd. Endast om de i Sverige fått leva i familjehem skulle de kunnat ta åt sig svenska värderingar och därigenom lämnat hemlandets kvinnoförakt. Dessa unga män kommer att vara presumtiva våldtäktsmän och flera har redan visat sig vara det. Men Sveriges regerings- och riksdagsledamöter har inte den begåvning som krävs för att förstå detta eller så bryr de sig inte om det. Det har de ju visat länge trots att vi numera dagligen kan läsa om att, "kvinna/flicka svårt misshandlad och chockad efter våld/gruppvåldtäkt".

Tänk på Svensson, att nästa gång kan det vara din hustru/dotter/barnbarn som utsätts för sjuklöverpartiernas humanism.

För en betraktare med öppna ögon och lyssnande öron är det som dagens massinvandring orsakar något fruktansvärt. Och framtiden kommer att bli än mer katastrofal.

Våldskapande islamism har i dag nästan fritt spelrum att agitera för och sprida sina dösbudskap mot medborgarna i Sverige. Ett stort antal moskèer är i dag bas för våldsförhärligande och antidemokratiska islamister vars strävan är att på alla sätt sprida sin dödskult i Sverige. Genom hot och våld söker de på alla sätt skrämma sina egna från att anpassa sig till svenska värderingar och levnadssätt.

Denna strävan att återgå till ett brutalt medeltida, omänskligt förhållningssätt men också ideologiskt till något som närmast är att jämföra med nazismen, kommunismen när de var som värst, får i stort sett ske utan något som helst avståndstagande eller motstånd från regeringens, riksdagens eller de etablerade  (exkl SD) partiernas sida. I stället odlas myten om Sverige som humanismens högborg medan de egna medborgarna utsätts för mer och mer våld från invandrade extremister, antidemokrater och förbrytare.

Du som läser detta. Ta dig en noggrann fundering om Du verkligen i ett kommande val skall stödja de partier som låter sig representeras av bl a följande politiker. De har inte bara i tidigare sammanhang visat en katastrofal inkompetens utan de har också brutit mot vår viktigaste lag - grundlagen - genom att avskaffa en avdemokratins grundstenar - parlamentarismen. De visar så gott som dagligen att de skall fortsätta att tillåta våldet ja tom låta det accelerera mot svenska medborgare men också mot invandrarkvinnor/flickor.

Här skall nämnas några men de är betydligt fler som vill störta Sverige i avgrunden. 

Stefan Löfven, Anna Kinberg Batra, Annie Lööf, Lars Björklund, Åsa Romson, Gustav Fridolin, Maria Ferm, Birgitta Olsson, Erik Ullenhag (kanske den största katastrofen av alla), Mikael Damberg, Tomas Tobè, Ylva Johansson, Morgan Johansson (den lataste och mest initiativlöse minister vi någonsin haft) etc etc. Tror Du verkligen att dessa skulle haft en chans att sitta kvar på jobbet i ett företag om de visat en så förödande inkompetens.

Ta till dig Tage Erlanders och Olof Palmes varning. "Vi oroas över den alltmer sjunkande intelligensnivån hos regerings- och riksdagsledamöter!

Olle Ljungbeck, Gävle

Muslimsk våldtäkt på Sverige som nation

Ingrid Carlqvist i intervju med Jamie Glasgov. Läs hela artikeln på Mxp

Välfärdsstaten krackelerar -Norrtelje tidning

Kommentar från Newsbook som jag inte kan gå in på men som jag fick mig tillsänd:


Jämsides pågår en migration, som är större än någonsin. Man räknar med 100 000-tals flyktingar varje år. Samhällsutgifterna för flyktingmigrationen beräknas till 50 miljarder och förr eller senare kommer välfärden att pressas tillbaka för oss alla. Utgifterna motsvarar 1,35 procent av BNP och är mycket större än försvarskostnaderna. Sverige tar emot flest flyktingar per capita i hela EU eller 3,6 gånger fler än Tyskland och Lessebo kommun i Småland tar emot 25 gånger fler flyktingar per invånare än just Tyskland.  
 

3 kommentarer:

 1. Äntligen en blogg som vågar skriva sanningen om vad som händer i Sverige nådens? år 2015.

  Jag VÅGAR inte skriva mitt namn eftersom jag har FEL åsikt. Stackars Sverige som blivit en DIKTATUR!!

  SvaraRadera
 2. Sanningen på pränt. Ni som läser och håller med - skicka till era vänner som älskar sitt fosterland.

  SvaraRadera
 3. Dessa sk ensamkommande flyktingbarn upptäcker säkert så småningom att de har både familj och andra släktingar i hemlandet och propsar på återförening - I SVERIGE.!!!
  Heima

  SvaraRadera