tisdag 14 juli 2015

Sandor Herold om Folkets park i Malmö. Svensk jihadist vill mörda svenskar
 
Sydsvenskan:

Till: Samliga kommunpolitiker i Malmö kommun samt Daniel Suhonen, Tankesmedjan Katalyst
Från: Sandor Herold

Malmö 13-7-2015

Jag tycker att de politiker och Malmöbor som klagar på att upprustningen av Malmö folkets park inte blir av borde skämmas.

Samtidigt så vill jag ge en eloge till de politiker som har stoppat upprustningen och som på det sättet sparar 83 miljoner till mera nödvändiga och behjärtansvärda ändamål.

De här pengarna behövs bättre till att ta emot fler s k ensamkommande flyktingbarn, bara för att ge ett exempel. Eller för att underlätta situationen för våra s k EU-migranter.

Folkets park kan vi vara utan och det finns så mycket annat att njuta av i vårt mångkulturella Malmö. I stället för att gå till Folkets park så kan man ta en promenad i något mångkulturellt bostadsområde.Där händer alltid något spännande i form av någon mångkulturell händelse som vi svenskar inte är så vana vid.

Nu i morse så sprängdes tydligen ännu en handgranat i ett hyreshus, denna gången i Augustenborg. För några dagar sedan så var det tydligen skjutning igen på öppen gata , denna gången så hände det på von Lingens väg i Rosengård.

På Bangatan blev en ung man skjuten i benet och vid Möllevången i korsningen Ystadsgatan-Claesgatan blev det tydligen ett vilt slagsmål mellan ett flertal personer med mångkulturell bakgrund. Minst en av de mångkulturella blev allvarligt misshandlad.

För ca tio dagar sedan så bråkade två barn på en gård vid Ramels väg i Rosengård och detta slutade på det mångkulturella sättet att två vuxna, troligtvis barnens fäder, också började bråka och detta slutade med att en av dem blev livsfarligt knivskuren.

Ovanstående är bara ett axplock av vad som numera kan hända i vårt mångkulturella Malmö. Så varför sörja Folkets park och dess tråkiga och fredliga attraktioner när man kan ha turen att få uppleva allt från skjutningar, anlagda bränder både på byggnader och bilar, sprängningar, knivslagsmål, misshandel, vansinneskörningar och andra trevliga mångkulturella aktiviteter.

Vem vet, vilken dag som helst så kan just du vara den som får möta och personligen få uppleva en mångkulturell händelse som beskrivs ovan på mycket nära håll.

Vi skall vara tacksamma mot våra politiker med Katrin Stjernfeldt-Jammeh i spetsen som har förvandlat det tråkiga och mesiga Malmö till en mångkulturell  spännande stad som har blivit känt långt utanför landets gränser.

Och vi malmöbor kan glädjas åt att det dagligen strömmar till nyanlända s k flyktingar och ensamkommande som säkerställer att Malmö aldrig kommer att bli det som det en gång varit!

Sandor Herold

Gatestone:

Svensk jihadist: "Gå dit med en bomb i stället"
En månads islam i Sverige: juni 2015

"Muslimer i Sverige kommer bli förnedrade mer mer ... så i stället för att ta på dig en t-shirt och gå till det mest hatade stället för Allah, bara för att stå där och göra dawa [missionera] gå dit med en bomb i stället. Nu är tiden för att visa vilka som jorden tillhör!!! Rädda dig själv från narr [helvetets eld] genom att döda en kafir." — Mikael Skråmo, svensk som konverterat till islam.Det anmärkningsvärda är att om 18-åringen varit svensk medborgare hade ingen kunnat stoppa honom från att åka. I Sverige är det nämligen ännu inte brottsligt att resa i syfte att ansluta sig till IS eller annan terrorgrupp. Säpo hade då fått nöja sig med att vinka av honom, och eventuellt be om ett förhör när och om han kom tillbaka.
…"Läget i förorterna är en katastrof för Sverige." — Mona Sahlin, nationell samordnare mot våldsbejakande extremism.”Hela artikeln

Mikael Skråmo uppmanar till mord på svenskar. AvpixlatBloggen undrar:
Hur kan en sådan katastrof som Mona Sahlin få fortsätta i det politiska livet?


5 kommentarer:

 1. Apropå mördade svenskar bakåt i tiden;

  Den som mest ihärdigt kämpade emot privatiseringen av FED 1913 var stockholmsfödde Charles Lindbergh (1859 - 1924)
  http://www.usfreedomarmy.com/greatest-lindbergh-progress/

  Hans son Charles Lindbergh jr. blev superhjälte som den förste att flyga från Amerika till Europa.

  Hans son, i sin tur blev kidnappad och mördad.

  Var det ett politiskt mord?

  http://www.lindberghkidnappinghoax.com/wallace.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Konstigt...
   detta har inte sagts ett ord om i svensk MSM -
   Efter mordet på JFK blev änkan intervjuad av en historiker om hennes syn på mordet. Intervjun spelades in på band och blev offentlig först efter 50 år. Således kunde MSM informerat i våras om de velat.
   www.irishcentral.com/news/jackie-kennedy-blamed-lyndon-b-johnson-for-jfk-murder-

   Radera
 2. Mikael Skråmo (har han inte fått en skråma) ser lika ointelligent ut som det han skriver.

  Heima

  SvaraRadera
 3. Att Mona Muslim kan fortsätta i det politiska livet bror på att 7Klöverns idioter till politiker ledsagar varandra.

  SvaraRadera
 4. För 83 millar bör Malmö kommun kunna försörja drygt ett hundratal av invällarna i väntan på att dessa skall börja att leverera högkvalitiativ välfärd åt oss PURSVENSKAR. Med tanke på att invandringen har hållit på i ett antal årtionden så ställer man sig frågan vilket år kommer landet att flöda i mjölk och honung även för Svenska folket. Vi bör om politikerna skall ha minsta trovärdighet kvar snart se våra åldringar bo på slott och herrgårdar och ha minst samma service som invällarna.

  SvaraRadera