lördag 18 juli 2015

Sandor Herold: Ungrare tiger inte som svensken gör när hans land förstörs. Ribbenvik på Migrationsverket, en av många förrädareTill EU-parlamentarikerna Cecilia Wikström(fp) och Anna Hedh(s) 

 

 

Från Sandor Herold

Malmö 17-7-2015

Skriver till er av den anledningen att ni båda har kritiserat Ungern för att man bygger stängsel mot Serbien för att förhindra så kallade flyktingar att komma in i landet.

Nu är det så här, damerna, att ungrare i allmänhet är av helt annat virke än svenskar. Till skillnad mot svenskar i allmänhet så har ungraren både vilja och mod samt civilkurage.
Ungraren sitter inte stillatigande och tittar på när hans land ockuperas av slödder komna från de lägst stående kulturerna på denna planet utan han reagerar när hans land är hotat. Och till skillnad mot sådana lands- och folkförrädarpolitiker som ni båda tydligen är så reagerar Ungerns politiker som tydligen värnar om sitt folks säkerhet och suveränitet och därför bygger man ett stängsel.

Till skillnad mot svenska politiker så har den ungerske politikern fattat att han i första hand skall ta till vara sitt eget lands medborgares intressen innan han gör detta mot t ex afghaner, somalier, syrier, irakier ,iranier, libyer, sudaneser, etiopier, eritrianer, palestinier, kurder, pakistanier, libaneser bara för att nämna några av de länders medborgare som ni värnar om innan ni ids att tänka en tanke på era egna i Sverige.

87 % av svenskarna är t ex tydligen totalt ointresserade av sitt eget lands historia, kultur och framtid, eftersom man har röstat på sådana partier som gör allt för att förvandla landet till ett mångkulturellt inferno där anlagda bränder, skjutningar på öppen gata, våldtäkter, rån, misshandel, sprängningar, mord med mera hör till vardagen.

Ungraren låter inte sina politiker behandla dem som andra eller tredje klassens medborgare i eget land och det är en av anledningarna till att stängslet byggs.

Till skillnad mot svensken så vågar ungraren öppna käften och protestera och skräms inte av att bli kallad för rasist, fascist, nazist eller islamofob utan för honom är hans land det viktigaste.

Ungraren hade aldrig tillåtit det apspel som pågår i Sverige vad det gäller s k ensamkommande flyktingbarn med begynnande skäggväxt pågå år efter år och att en ungersk kommun skulle bli tvungen att ställa upp för att ta emot dessa är helt otänkbart.

Ungraren hade aldrig heller accepterat att s k EU-migranter bokstavligen sitter och skiter på deras land på samma sätt som de gör här i Sverige.

Om dessa slödder hade ockuperat en ungrares ägor så hade ungraren redan samma dag placerat en känga rätt upp i röven på vederbörande .I Ungern sköter man sånt utan avhysningsbeslut från kronofogde. Och i Ungern hade inte en enda politiker tagit parti för liknande ockupationer och definitivt inte ställt upp med härbärgen och bajamajor som i Sverige.

Redan 1956 visade ungraren att han är av ett helt annat sort än t ex svensken då landet reste sig emot en ockuperande stormakt och var ytterst nära att slippa detta ok.

Så i bakgrund till detta så är det enbart skrattretande att ni två kritiserar detta land och detta folk för att de betackar sig för ytterligare en ockupation av främmande kulturer och folk. Denna gång inte emot en arme utan mot ett öde som tyvärr ni har sett till att eget land är på väg emot, nämligen en utplåning av allt vad det svenska är och allt vad en svensk framtid skulle kunna vara. Sverige som nation och svensken som ett folk är på väg mot sin undergång. Sverige kommer att förvandlas till samma inferno och kaos och till ett samma tillstånd av ständiga konflikter och krig som nu finns i de s k MENA-länderna och varifrån varelser som med fog kan kallas för primitiva  vildar väller in i tusental varje vecka.

Så ta bort era händer från Ungern och det ungerska folket. Det är de och bara de som har rätt att avgöra hur deras framtid skall bli och det är bara hedervärt att de visar detta genom att bygga stängslet mot Serbien.

Hade svensken haft tiondelen av det civilkurage som ungraren har så hade Sverige inte sett ut som det gör idag. Ett annat folk och ett annat land som ligger ännu närmare och som också är befolkat av ett folk av ett helt annat virke än svensken är Finland. Detta folk liksom ungraren  vågade också sätta sig upp emot samma stormakt och inte heller detta land är ett mångkulturellt kaos idag som Sverige är. Finland har också politiker som är värda namnet och som i första hand tänker på sina egna landsmän.

Till sist, jag behöver väl knappast påpeka att jag är född i Ungern och om inte annat så är ovanstående rader ett bevis på att jag inte är en svensk.En svensk hade knappast vågat skriva dessa rader av rädsla för att bli anmäld för hatbrott, hets mot folkgrupp eller rasism. Alltså ett av de epitet som ni har infört för att hålla svensken på mattan.

Men det är alltså en invandrad flykting som har skrivit ovanstående. Så håll till godo och anmäl mig vart fan ni vill för vad fan ni vill!
 
Sandor Herold,Malmö

Inlägg från en god vän:
Det var den ställföreträdande generaldirektören för Migrationsverket som heter Mikael Ribbenvik, som enväldigt beslutade att tvinga alla landets kommuner att ta emot den anstormning av nyanlända ensamkommande flykting"barn". (Bloggens kommentar: Ribbenvik bor vid den sköna kusten i Skåne, närmare bestämt i Viken)

Den politiskt och av regeringarna - oaktat politisk färg - förordnade GD:n heter Anders Danielsson  numera. Så beslut om att alla svenska kommuner ska TVINGAS ta emot ensamkommande flykting"barn" har tagits i politiskt samförstånd, utan det minsta hänsyn till om alla de kommuner som redan innan tagit emot så många att de inte anser sig ha råd med fler. Alla deras resurser är uttömda och man saknar både bostäder och möjligheter att ge dessa "barn" plats i sina skolor osv. 

Men sådana petitesser bryr sig inte våra beslutsfattare ett skvatt om, för här gäller det att visa omvärlden hur "human" och "generös" Sverige och svenskarna är och att landet alltid skall vara ett föregångsland, lysande av moral och ansvarstagande mot alla andra av världens "utsatta" människor och sådana som sägs vara utsatta för "krig och förföljelser".

Inget annat land i världen har begått eller begår självmord på det sätt som Sverige gör och det utan att vi är utsatt för någon yttre fara eller hot. Det är ett obegripligt vansinne det som sker och vi svenskar bara sitter stilla och låter detta hända.   

Där kan du se ansiktena och namnen på hela den förrädiska ledningen för detta - Sveriges absolut mest kostsamma och maktfullkomliga - myndighet alla kategorier. Deras beslut tas i huvudsak av tjänstemän och är inte på något sätt underbyggda av vare sig politiska beslut eller behandling i riksdag och regering. Tjänstemännen vet bara vad som är politiskt gångbart och bestämmer därför själva "så här gör vi", för att kunna lösa de problem som den förda migrationspolitiken orsakar myndigheten - landet och folket skiter man totalt i, utan man skicka över allt på kommunerna och det svenska skattetyngda folket så får dom lösa det bäst de kan, även om de saknar alla former av resurser och möjligheter att ta emot fler välfärdsinvandrare!

Att efter dessa "barn" kommer också alla deras släktingar och familjer, för det finns inget land i världen där det är möjligt att förena "splittrade" familjerna mer än i Sverige. 

(Satte "splittrade" inom parentes, eftersom vi vet att det till 98 % är självförvållat - man skickar sin "barn" över halva jordklotet till ett lite okänt kyligt och glest befolkat land långt uppe i norr, bara för att man vet att landet har en av världens mest generösa asylpolitik. Möjligheterna att få livslång försörjning är omtalad och välkänd i den tredje världen. Och nog väl "barnet" fått sitt efterlängtade PUT, för som nyanlänt ensamkommande "barn" ska det gå kvickt. Så nog väl det är avklarat, kommer resten av den "försvunna" eller "omkomna/dödade" familjen efter - som anhöriga! Vilka alla också ska försörjas och få tillgång till samma höga levnadsstandard som de skattetyngda svenskarna slitit ihop under många decennier av hårt arbete och lojal inbetalning av skatter och sociala avgifter.)

Vansinnet i det här landet saknar alla gränser och det går snabbt utför nu för Sverige. Snabbare än vad vi faktiskt kan förstå. Landet är som ett tomt, fint målat påskägg, men bara ett skal - det ser fortfarande bra ut utanpå men är ihåligt inuti. Det är bara det utvändiga som fortfarande ger omvärlden uppfattningen att Sverige är så rikt. Men allt fler av de nyanlända har börjat upptäcka håligheterna nog väl de kommit hit och börjat säga att det var minsann bättre hemma i Mogadishu eller i Eritrea, eller var de nu kommit ifrån. Vissa säger att det var säkrare i det forna hemlandet än vad det är i de svenska bostadsområdena!

Greklands pensionsålder lär vara 50 år, för detta omtalades i samband med att man påpekade, att de flesta av EU-medlemsländernas folk får arbeta och slita och betala skatt till de blir minst 65 år eller äldre - som vi här i Sverige. Detta har alltså skett i Grekland under tiden som dom kunde slappa i solen med ett glas vin och titta på turisterna, eftersom de pensionerat sig vid 50 års ålder. Detta har retat en stor del av de andra av EU:s skattebetalare som nu fått bistå Grekland med det ena gigantiska stödlånet efter det andra och sedan får de veta att dessa skulder förmodligen kommer skrivas av, eller att kraftigt skrivas ned för Grekland.

Lettland var ett land som också led mycket hårt under den ekonomiska lågkonjunkturen från 90-talets början. Men man fick klara sig själva och har nu tagit sig ur dessa problem utan att ha fått några lån av varken EU eller IMF. Varför ska Bryssel då var så otroligt generösa mot Grekland? Det är onekligen en uppenbar orättvisa och man kan ju fråga sig vilka "barn" Bryssels politiker i form av Angela Merkel har tillsammans med Greklands politiker? 

Något sjukt är det nog, som vi inte får veta något om, eller så är politikerna inom EU så livrädda för "Grexit" att man varit tvungen att gå till oanad generositet för att behåll landet inom unionen och det trots att man visste om att landet lurat och ljugit sig in i EU. 
När jag läste om konsekvenserna av massinvandringen över Medelhavet till Europa kom jag att tänka på det man berättar om Ungern och att de nu bygger ett gigantiskt stängsel mot Serbien - och samtidigt så talar man i Bryssel om "det gränslösa samhället" och att förhindra uppkomsten av "Festung Europa". Jo, jo, vi får väl se hur det kommer bli med det?

Det är ju uppenbart att allt fler inom EU:s befolkning vill tvärt emot vad politikerna i Bryssel och inte minst Sverige beslutar om. Vi vill ha ett stopp på detta invandringsvansinne! För det rör sig ju inte om flyktingar utan bara om välfärdsflyktingar som aldrig kommer att kunna bidra till den välfärd som de så "uppoffrande" söker sig hit för att få ta del av. Det är inget annat än opportunister som vill ha gratisskjuts in i våra välfärdssystem, fritt få ta del av den välfärd som vi under två, till fyra generationer hårt slitit ihop och kraftigt fått offrat våra kroppar och blygsamma tillgångar för att bygga upp - åt oss själva och ingen annan. Allt detta ska de nyanlända fritt få ta del av och i Sverige ska de ha precis samma, om inte högre levnadsstandard än vad vi själva har eller kan ha råd med.

Sverige fungerar som ett internationellt "socialförsäkringsbolag" för hela den tredje världens befolkning! Skillnaden är bara, att i ett vanligt försäkringsbolag kan bara de som betalat sina försäkringspremier få ta del av det skydd som försäkringen ger. Men denna distinktion klarar inte våra politiker av att göra. Nej, alla som vill i hela världen ska få ta del av våra lokala socialförsäkringar trots att de inte betalat ett enda öre i premie och samtidigt så höjer man "självrisken" för oss som lojalt betalat våra premier under ett långt yrkesverksamt liv och låter alla de andra få tillgång till allt fritt. Orättvisorna saknar gränser och jag kan inte förstå att vi svenskar inte gjort uppror för länge sedan, för så här har det hållit på i nu 25 - 30 år.

Detta är inget annat än ett förräderi! Skulle idag ta bussen in i stan. Jag förvånades över att det inte fanns en enda svensk varken på bussen eller som steg på eller av. Inte ens busschaufförerna var svenska, de var inte ens européer utan alla var utomeuropéer, från Mellanöstern eller Afrika. Av passagerarna var mer än 90 % av kvinnorna muslimer med hucklen eller hade svarta och bruna, fotsida "tält" som klädesplagg, med en hord av små barn kring fötterna. Av männen som steg på och av var samtliga från Mellanöstern eller Afrika. Alla män var i 25 - 35 års åldern. Jag var den enda etniske svensken och så var det även när jag reste hem.

Förutom att det var många svenska turister inne i centrum så var resten utomeuropéer från Mellanöstern och Afrika. Detta var den etniska och mångkulturella erfarenhet jag fick när jag idag skulle fara in till min bank - Nordea - som nu visade sig ha stängt sitt sista och enda bankkontor i stan. Allt, därför att man ska tvinga folk in i det "kontantlösa samhället", samtidigt som man lägger över allt mer av bankernas arbetsuppgifter på sina kunder och sedan har fräckheten att ta betalt för vårt arbete också!

Ja, allt som tiden går blir jag mer och mer besviken på detta förbaskade land. Jag går omkring med en klump i bröstet, en känslomässig kramp och känner det som att jag utsatts för ett fruktansvärt förräderi som varken jag eller någon av mina landsmän bett om. Känslan av maktlöshet sprider sig allt mer inom mig och det är ingen tröst att jag inte är ensam om denna tragiska känsla. Det bara är så oerhört frustrerande att få uppleva hur våra politiska beslutsfattare systematiskt håller på att riva ner ett av världens finaste och mest välskötta länder, med en välfärd och trygghet för sina egna medborgare som man skänker bort till avlägsna lycksökare och nyanlända asylmissbrukare.

Man kan inte annat än gråta över utvecklingen!

Läs:
11 kommentarer:


 1. Sverige förändras i rasande fart – och inte till det bättre

  Ja, det sammanfattar väl allt jag vill säga, så sluta läsa här. Jag är för övrigt inte särskilt talträngd, bara lycklig över att ha levt i ett land och i en tid med frid och fröjd. Så varför oroa sig för mina efterkommande? varför inte inse att min gärning som uppfostrare för länge sedan är förbi? Därför att jag har mina rötter i ett land som precis hade lämnat knappheten, inte längre behövde spara på papperspåsar och glasburkar, när plastpåsar knappt var uppfunna, men då det plötsligt dök upp kylskåp i varje hem, och tvättmaskiner. En kul tid.

  95 procent av svenskarna var blåögda år 1950. Inte anade vi att vi bara var någon promille av jordens befolkning. Sen ville folk ha det ännu bättre och klagade över bristande jämlikhet men fick mångfaldig invandring i övermått i stället. För första gången i världshistorien levde inte ett folk längre under knapphetens villkor, men det var inte nog för dem, kristligt uppfostrade som de var, ville de dela med sig till alla.

  SvaraRadera
 2. Jag håller med Sandor, Svenskarna är ryggradslösa fähundar som inte ens funderar över vilket land de lämnar över till de barn de satt till världen. Jag har inga ungar att oroa mig över så jag behöver egentligen inte bry mig. Pga att jag årligen varit nettoskattebetalare sen jag började jobba dagen efter jag slutade skolan 1968 är jag mer än heligt förbannad på hur kålhuvud till politiker och deras tjänstemän hanterar de olika skatter som vi Svenska folket årligen betalar in till statskassan.

  SvaraRadera
 3. Ja men vem är det som röstar in dessa kålhuvuden till politiker?
  Det är deras fel.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eftersom det är 80% av valmanskåren som röstar på ett annat parti än SD så är chanserna mycket stora att alla vi som röstar SD har har många förrädare i vår bekantskapskrets, syskon, släkt och arbetskamrater. Det är bara att börja prata om SD och den katastrofala invandringen bla så visar de sig snart vilka som röstar för Sveriges undergång.

   Radera
 4. Sandor Herold kan raljera och beskriva sitt eget folk som så mycket bättre och tuffare, ändå var det inte länge sedan ungrarna fick krypa för Sovjetunionen medan svenskarna höll stånd mot både kommunismen och nazismen.

  Det ska vara någon måtta på utskällningen man får ta som svensk. Det är lätt för folk i friare länder än Sverige att idag spela tuffa, men sedan glömmer de bort historien om hur kuvade de själva har varit.

  Vilka implikationer tycker Herold att det får när han säger att han kom hit som flykting? Från vad, om inte ungrarna var kuvade på den tiden?

  Svenskarna kommer att resa sig, var så säkra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. På vilket vis höll svenskarna stånd mot nazismen? Som jag ser det gav Sverige efter för de krav som Hitler hade på malm, granit och transporter. Hade bla dessa krav inte efterlevts hade tysken kört över landet på en kafferast.

   Radera
  2. Bra rutet Demokratbloggen.
   Varför kom så många ungrare till Sverige om det var så bra i deras eget land???

   Radera
  3. Manöverskicklighet kallas det!

   Om svenskarna verkligen var nazister så hade Sverige garanterat blivit nazistisk, men det var bara murvlarna och en del företagare som var nazister.

   Det svenska proletariatet har ALDRIG varit varken nazistiskt eller kommunistiskt!

   Radera
  4. De införde bokstaven J i judarnas pass,samma krypande nu mot islam,dagens nazister.

   Radera
 5. Jag är kvinna men jag tycker det är för många kvinnliga politiker som tänker med hjärtat istället för med huvudet - därav att det går utför med Sverige som släpper in vilket drägg som helst och dessa idiotiska kvinnliga politiker
  håller på att totalt förstöra Sverige.
  Alla dessa sk ensamkommande flyktingbarn är en katastrof för Sverige,
  Heima

  SvaraRadera
 6. Höll stånd mot nazismen, de politiker och andra införde bokstaven J i judarnas pass,samma visa nu ,böjer sig för dagens nazism islam.

  SvaraRadera