torsdag 23 juli 2015

SD näst största parti. Flyktingbarnen invaderar Sverige och Sandor om EU-migranter Ingenting tycks stoppa Sverigedemokraterna just nu. Foto: Roger Sahlström

Flyktingbarnen invaderar Sverige
av Ingrid Carlqvist  •  23 juli, 2015
Antalet asylsökande barn har fullständigt exploderat de senaste tio åren, vilket antas bero på att barn får asyl snabbare än vuxna, att Sverige inte kontrollerar barnens ålder och att man i efterhand får ta hit sin familj.
Svenska journalister gör allt i sin makt för att vidmakthålla denna bild av "flyktingbarn".Läs mer Gatestone
EU-migranter

Malmö 23-7-2015
Till Anders Almgren(s), 
 

Emma Berginger(mp)
 Bildresultat för emma berginger lund


 Joakim Månsson-Bengtsson(mp) i Lund
 Bildresultat för Joakim Månsson-Bengtsson

 Från: Sandor Herold

Får gratulera er till ert "demokratiska" beslut att bistå de s k EU-migranterna med en egen parkeringsplats med flyttbara toaletter och sopcontainer.
Eftersom ni tydligen är mycket måna om dessa "lundabor" och ni tydligen kan sjunka hur lågt som helst för att få dessa att känna sig hemma i Lund så föreslår jag att ni tre utökar servicen och även ställer upp och torkar era telningar i röven efter varje toalettbesök de gör.
Detta hade de säkert uppskattat!

Undrar hur parkeringsplatsen kommer att se ut efter några veckor och jag kan bara beklaga de som har kolonier i närheten.

Sandor Herold, Malmö 

Blandad information:


Medborgarsång
Det är  skam att sitta som vi har gjort
och tempel åt andra välva
och kasta stenar på egen port
och tala ont om oss själva.

Vi tröttnat att blöda för egen dolk,
att hjärtat från huvudet skilja:
vi vilja förbliva ett enda folk
och vi är och förbli det vi vilja.
 
2 kommentarer:

  1. Personer som bla dessa tre här ovan skulle ALDRIG NÅGONSIN ges möjlighet att komma i närheten av att företräda oss Svenska skattebetalare på något område. De saknar precis ALLT. Det som är värst av allt är att de saknar helt och hållet sunt förnuft. Jag hoppas att SD Lund gör allt som står i deras makt för att stoppa detta helt horribla beslut.

    SvaraRadera
  2. Håller med dig jag fattar inte hur sådana sverige -och svensk hatare kan vara invalda som kommunpolitiker i Lund och sitter dessutom i styrande ställning.
    Lundabor se till att avsätt dessa element fortast möjligt.

    SvaraRadera