onsdag 8 juli 2015

Sydsvenskan och blåljugandet.Flyktingar öppnar sitt hem för ensamkommande. Alliansen kunde ha stoppat tiggarinvasionen.Det finns inga arabiska gäng i Malmö
INVANDRARBROTTSLIGHET. Sydsvenskan fortsätter att blåljuga för sina läsare på ett nästan sjukligt sätt. Nu påstår tidningen att männen i våldsvågen i första hand är Malmöbor och att det inte finns några arabiska eller somaliska gång i Malmö. Detta skriver Sydsvenskan trots att de mycket väl vet att nästan alla våldsdåd i Malmö begås av kriminella invandrare.” Pettersson

Från: Sandor Herold

Tobias Barkman, vad är då detta om inte araber?

Har du och din tidning ännu inte fattat att det är lönlöst att försöka dölja fakta om vilka det är som i huvudsak står för all kriminalitet i Malmö.

Visst är de malmöbor, eftersom de bor i Malmö det kan väl ingen förneka men att på detta sätt försöka att dölja att de har utländsk bakgrund är ju bara skrattretande.

Är det inte dags att sätta stopp för censurjournalistiken snart?

Sandor HeroldSkuldbeläggning

Till:  Marita Engström (v)
Från: Sandor Herold
Malmö 6-7-2015

 Hej

Du tycker tydligen att mitt mail till Behrang Miri angående skuldbeläggning är både rasistiskt och hets mot folkgrupp.

 Skulle vara intressant att få reda på hur det är rasistiskt och vilken folkgrupp det hetsas mot och på vilket sätt?

Jag tycker att du använder dig av de vanliga inlärda flosklerna rasism och hets mot folkgrupp och det skulle vara intressant om du kunde utveckla detta i det här specifika sammanhanget.
För övrigt så tycker jag att du kan anmäla mig om du känner för det.

Du kan väl även svara på om du tycker att det är Sveriges och svenskars, precis som Behrang Miri påstår, fel om vildarna i MENA-länderna tar livet av varandra med svenska vapen och om vi för detta skall ha skuldkänslor?

Angående anmälan så kan du även passa på när du är igång att anmäla mig för att jag inte tycker att alla människor har lika värde heller. Särskilt inte de som skär halsen av andra.
Detta är också en inlärd innantillramsa som används flitigt av t ex vänsterpartister.

 Sandor Herold,Malmö

Läs:
Flykting  öppnar sitt hem för ensamkommande flyktingbarn. Läs mer här och här

 ”Reinfeldt och Alliansen kunde ha stoppat flyktinginvasionen
Då Fredrik Reinfeldt i januari 2014 deltog på World Economic Forum uppgav han att Sverige inte infört några speciella regler för rumänska och bulgariska medborgare och att vi inte upplevt några problem i och med detta beslut. Facit blev dock något helt annat och redan 2014 fanns ett par tusen tiggare i Sverige.”Avpixlat


 
Bildresultat för Anna Kinberg Batra

 Bildresultat för Anna Kinberg Batra

4 kommentarer:

 1. Denne hemske man Fredrik Reinfeldt - som yttrat att han är stolt över att inte ha svenska förfäder - är den värsta politikerperson vi haft i svensk historia. "Jag mår illa" var det någon som sjöng om - och jag mår illa av anblicken av denne man.
  Heima

  SvaraRadera
 2. Som vanligt Sandor.
  Tack för ditt svar och att du VÅGAR i dagens helt politiskt styrda Sverige. Hur har det blivit så här att svenskar skuldbelägger andra svenskar när de säger SANNINGEN ???

  SvaraRadera
 3. Det finns ett bra sätt att bli av med tiggarna och det är att vi vanliga Svenskar INTE ge dem ett nickel. Svälta ut dem helt enkelt. Jag kommer ALDRIG att ge av mina hårt skattade kronor. Det räcker och blir över vad Landsförrädarna slösar bort av alla de skatter som Svenska folket tvingas till att betala.

  SvaraRadera