lördag 8 augusti 2015

Arla och mångkultur. SDs kampanj om tiggarna lyftet för partiet. Är Sverige en demokrati? Shariautbildning för svenska advokater.Välkommen till landet Ekomjölk hälsar Arla och Anja Pärson med familj


Experten: SD:s T-banekampanj en stor succé


V4:s politiske kommentator Marcus Oscarsson, en av få riktigt objektiva och professionella sådana, kommenterade på onsdagsmorgonen Sverigedemokraternas tunnelbanekampanj.
Det mesta går Sverigedemokraternas och Sverigevännernas väg i dessa tider. För blott några år sedan var det socialt självmord att överhuvudtaget uttala sig om invandringspolitiken och för SD var frågan ifall man skulle klara fyraprocentsspärren – idag, då problemen inte längre går att sopa under mattan, är frågan vilken månad i år SD blir största parti och de som förstått allvaret blir allt fler för varje dag.
Bakom även denna SD-succé ligger partiets kommunikationschef Joakim Wallerstein som Resumé idag publicerar en intervju med.
Marcus Oscarsson:
…Aldrig förr har en så lågbudgeterad kampanj fått så stort genomslag. Många rasar och i media får SD skarp kritik. Samtidigt stärks SD:s profil som det parti som är mest emot tiggeriet och frågan är om de som protesterar på Södermalm & Norrmalm är representativa för väljarkåren som helhet. SL anser att kampanjen följer regelverket och nedrivningen av affischerna är olaglig. Flera mätningar visar att en majoritet av väljarna vill förbjuda tiggeriet.
Och konsekvensen för SD blir, enligt Oscarsson, att partiet kommer fortsätta växa. Om SD “gått för långt” säger Oscarsson “tvärtom – SD är den solklara vinnaren”.

På torsdagen kommenterade Oscarsson även vänsterpöbeln som rev ned affischerna och SL:s beslut om att avsluta kampanjen då vandalerna kan skada sig “i arbetet”.

Nu har SL beslutat att ta bort SD:s reklam över tunnelbanetrapporna eftersom vandalerna som river ner affischerna kan TRILLA NER och slå sig! Antingen är det 1:a april eller så har vi nu sett Sveriges mest slagkraftiga reklamkampanj sedan “Kräftor Kräva Dessa Drycker”-affischerna från sprit-folkomröstningen 1922.
BIG VINNARE: SD – – BIG FÖRLORARE: SL som gör bort sig om igen! Avpixlat

Läs: Lär våldsvänstern veta hut med vattenkanoner, gummikulor och kännbara straff

”Allt som man inte får vara
Hon är kvinnan som är det definitiva hatobjektet för Sveriges mäktigaste gullegrisar: Vänstern och feministerna, eller snarare kombinationen av dessa. Som tolkningsföreträdare ser man bokstavligen rött när hon öppnar munnen eller skriver något som uppfattas som klassförräderi och förnekande av de rådande normerna.
…Ställer man inte upp på de förenklade schablonbilderna av hur "samhället" fungerar blir man attackerad, mobbad, nedtystad och blir en vandringssägen i debatter, kolumner och recensioner, nu senast om sommarprogrammet som Alice T höll förra veckan.
"Politiska ambitioner och förverkliganden uppskattas om man intar ett vänsterperspektiv på tillvarons jävligheter. Dristar man sig däremot till att verka för liberala lösningar är man en egoistisk och cynisk klassförrädare som bara tänker på sig själv."------ 
"Respekt för kunskap försvann från de svenska klassrummen långt tillbaka i förra århundradet. De som ändå envist vill bilda sig på egen hand, häcklas. Har man dessutom invandrarbakgrund anses det ännu mer puckat. "
Läs hela den utmärkta artikeln på Osagt

Sandor Herold skriver till kommunalrådet Schönström


”Du Andreas Schönström tycker tydligen att Malmö är en trygg stad att vistas i.
Jag tycker att du skall stå för denna åsikt så till vida att du söker upp kvinnan och hennes barn som fick närkontakt med en av era mångkulturella tillgångar. Se henne i ögonen och säg att Malmö är en trygg stad och förklara för henne att hon inte skall vara ledsen för hon har faktiskt ett ben kvar och att det idag finns utmärkta proteser som gör att man kan klara sig utan problem med det kvarvarande benet. ”Hela inlägget kan du läsa här

Fr. Snaphanen:
Är Sverige en demokrati?
 Bildresultat för vänsterpöbeln på Östermalmstorg
Jag har besvarat på frågan på olika sätt. Det korta svaret är att ramverket är demokratiskt, men engagemanget för demokrati, som krävs för att fylla den, är ganska ofullständigt. När man i många år kan censurera vissa attityder i pressen - och bara kunna få dem via Internet - när man kan utesluta människor från fackföreningar på grund av politiska åsikter, när man kan skjuta lärare med felaktiga attityder och fängsla konstnärer för bilder man inte förstår, tänja på demokratins spelregler för att utesluta en viss part (DÖ), så är  det inte en sann demokratisk anda i landet: toleransen för oliktänkande. När det kan vara så att även en "borgerlig", som Reinfeldt var full av kommunistiskt intellektuellt bagage, så är man halvvägs mot Folkets demokrati, där våldet alltid är ett närliggande alternativ när andra skall mobbas.

Den historiska förklaringen är lång, men den senare förklaringen är att ingenstans rådde 1968 mer överlägset än i Sverige. Sverigedemokraterna annonserade vid Östermalms tunnelbanestation mot skenande tiggeri. Det varade mindre än 24 timmar. Vad man såg kan ingen i Oslo eller Köpenhamn föreställa sig. Dessutom olagligt. Som vi ser, är det yngre kvinnodominerade rödgardister, exempel på produkter av en politisk missionerande skola. ”…….Marika Formgren: “Journalisterna måste sluta smöra för Miljöpartiet” och Snaphanen

”Shariautbildning för svenska behov!
14-20 mars 2015 kunde man för 27.900:- följa med på shariautbildning i Dubai. De som stod för utbildningen är Chefsrådmannen Thed Adelswärd, Lunds tingsrätt, advokaten Johan Sarvik, advokaterna Nyblom och Sarvik AB och shariadomaren Hassan Marrmar. 

Kursdeltagarna bodde på ett femstjärnigt hotell, Hyatt Regency Dubai nära guldmarknaden Naif Souk och den stora moskén. Utbildningen tog fyra dagar och omfattade första dagfen bland annat islams historia och äktenskapets rättsverkningar, äktenskapsskillnad och den äktenskapliga garantin Mahr (ett avtal där mannen förbinder sig att överföra egendom till den blivande hustrun, min anm. TN).
 Bildresultat för hyatt regency dubai
Andra dagen handlade det om Haagkonventionen och barnbortföranden. Tredje dagen föreläste shariadomaren Marrmar om den islamiska familjerätten och besvarade deltagarnas frågor om sharialagarna. Dag fyra avhandlade bland annat straff- och arvsrätt enligt sharia och familjerätt. Femte och avslutande dagen bjöd på studiebesök i Dubais allmänna domstol där domaren Mohamed Ben Khaled tog emot besökarna” Thomas Nydahl

”Återerövra en nationell värdegrund - Sverige-ar-vart-land
I våra nordiska grannländer är en nationell värdegrund utgångspunkten i debatt och politik. De har länge haft en allsidig debatt och en kritisk diskussion om flyktingpolitik, de ger anständiga anslag till sitt försvar, de sluter utan hänsyn till någon mångkultur upp runt flaggan och landet. Världens länder genomsyras av en patriotisk värdegrund med Sverige som enda undantag. Genom ett långvarigt propagandamonopol har etablissemanget lyckats svartmåla min nationella värdegrund, en värdegrund som varit allmänt spridd och accepterad även i Sverige före 1960-talet. Idag hävdar vårt s.k. etablissemang att den är omoralisk och främmande. 

…Jag vill värna det svenska i Sverige. Ingen ska få sudda bort tusentals år av vårt historiska arv. Vi är en del av den västerländska civilisationen, vi är en del av utbytet inom Europa, vi är Norden och Sverige. Det finns norrmän, danskar, finnar och svenskar och ingen ska förvägra oss vårt existensberättigande. Vi tar kampen för vår nationella värdegrund och vårt mål är att så många som möjligt ska dela den. Läs mer här 

Läs:
Tyskland: no-go-zoner


3 kommentarer:

 1. Jag skriver kommentaren här, så får vi se om jag blir som alla famlande feminister, helt fel. Ja, för feminister var ju alla partiledare utom Alf Svensson på den tiden. Nu verkar det som Jimmy Åkesson har tagit på den patriarkala, lugna, sakliga och självsökra roll som Alf Svensson hade. Säga vad man vill om Alf Svensson, men fel hade han sällan. Detsamma gäller Jimmy Åkesson. Han är smart den grabben. Han ger sig inte ut i olika typer av känsloutspel som dessa feminister gör hela tiden, den ene efter den andra. Han bygger sin retorik på saklig grund.
  Man skulle kunna likna dagens politiska mediedebatt vid en orienteringstävling, där Jimmy Åkesson har gått i mål och står och tittar på när de andra partiledarna irrar omkring i skogen.
  Löfven verkar inte ha hittat första kontrollen, men det är ju inte hans fel, utan tävlingen måste oglitigförklaras för den som lagt banan har gjort helt fel, den är för svår.
  Åsa Romson är ute i skogen och vimsar, men vill inte erkänna det utan hon säger,
  - Nej jag passar på att plocka svamp när jag ändå är ute i skogen.
  Jonas Sjöstedt är ju kommunist, så tävling är fult, om han inte själv vinner förstås.
  Nu har jag glömt vad hon heter den lilla snärtan från Värnamo, men det är väl symtomatiskt med hennes uttalanden, de är som dagsländor.
  - Månggifte, nej med det var ju förra veckan jag sa det, det gäller inte idag.
  Folkpartiets Björklund, trygg och stabil, va har starten gått?
  - Nej men jag har alltid sagt att vi måste ha mer idrott i skolan. Själv hade jag nästan ingen alls. Hur gör man när man startar i orientering?
  Moderaten Batra säger naturligtvis som hon alltid gör.
  - Orientering är en idrott.
  - Ja men är du inte med i tävlingen?
  - Orientering är en idrott.
  - Vill du inte vinna tävlingen?
  - Orientering är en idrott.
  - Vad har du för strategi för att vinna?
  - Orientering är en idrott.
  Och till sist min favorit Kristdemokraterna. Den trygga Tyra Buch. Står lika stadigt på Jorden i skogen som Göran Hägglund när han fick frågan
  - Tror du Jesus kunde gå på vattnet?
  - Jag har inga problem med att tro på bibeln, men själv har jag båt.

  SvaraRadera
 2. SD:s affischer måste bort eftersom de som vill riva ned dem kan skadas påstås det av PK.

  Lika korkat som att förbjuda en rånare med pistol att ha en sådan eftersom rånaren kan skada SIG SJÄLV med pistolen.
  Heima

  SvaraRadera

 3. Många kommer hit för att försörjas livet ut,
  andra för att på vår fredliga demokrati få ett ont slut.
  En del kommer hit för att robba gamla och svaga,
  andra för att ockupera, bajsa, förorena och klaga.
  Rättigheter gäller mest för illegala,
  så här kan man verkligen om vi- och - dom tala.
  Polisen har sin verksamhet lagt ner,
  och under tiden kommer bara fler och fler.
  Arbete till alla är nåt som helt fattas,
  finns bara för svenskarna som in i döden beskattas.
  Hittat på
  http://soldatmamma.blogspot.se/2015/08/jag-alskade-tage-danielsson.html
  lördag, 08 augusti, 2015
  Heima

  SvaraRadera