onsdag 12 augusti 2015

Arlas lansering av Eko-mjölk. Pöbelväldets tid. Landsbygdsministern och kärnkraftverkRepris:

Det Sverigefientliga danska (numera multinationella) företaget Arla lanserade en illa dold anti-SD-kampanj. Nu säger dom inte det rakt ut. Men det är uppenbart i deras senaste kampanj att de tar en tydlig politisk ställning, även om de säger till medierna att de "inte gör ett politiskt ställningstagande". 

Det handlar om att vara pro-homo, pro-mångkultur, pro-Agenda 21, pro-massinvandring, pro-NWO, pro-feminism, och ja, i stort sätt för allt som globalisterna står för. Det är rent sagt vidrigt, så jag varnar känsliga tittare för att det här är bland det absolut värsta av sentimental kulturmarxistisk propaganda som ni förmodligen någonsin sett. Själv blev jag äcklad! ”Hela artikeln

Svenska alternativ till Arla:
*Norrmejerier
*Skånemejerier
*Falköpings mejeri
*Emåmejeriet
*Gefleortens Mejeriförening
*Grådö mejeri
*Gäsene Mejeriförening
*Hjordnära Mejeri
*Sju Gårdar
*Wapnö Mejeri
*Östgöta Mjölk
*Ultuna Mejeri

Arlas vd med det svenskklingande namnet Henri Sauvage De Nolting!! har blivit rikligt belönad alltmedan de svenska mjölkbönderna går på knäna. Vd:n tar ut miljonlön – men på Arla tycker man inte det är konstigt.
Arlaböndernas ersättning har minskat ordentligt senaste året. Mjölkpriset har den senaste tiden varit ett hett samtalsämne, och många menar att mjölkbönderna får på tok för lite betalt. För ett år sedan fick en Arla-bonde 366 öre betalt för ett kilo mjölk. Den siffran är nu nere på 288 öre, alltså en minskning med ungefär en fjärdedel. 


Men under 2014 tog Arlas vd Henri de Sauvage ut två miljoner kronor mer i lön.

Vi lever i pöbelväldets tid
Vi lever i en revolutionär tid! Många förstår inte detta eftersom denna revolution är lågintensiv, men ack så effektiv. Den gnager sakta men säkert sönder det politiska systemets motstånd mot dess metoder. Ända sedan -68 rörelsens begynnelse så har nymarxismens metoder varit att bruka våld i det offentliga rummet i syfte att uppnå sina mål. 

…Detta är pöbelväldets seger över den tysta majoriteten. Det är konsekvensen av extremvänsterns oförmåga att acceptera det faktum att deras världsbild inte delas av denna tysta majoritet. Vänstern vill som alltid påtvinga andra sina värderingar och är nu mycket framgångsrika i denna ansträngning. Härjningarna i tunnelbanan får symbolisera vänsterns demokratisyn. Tyck som vi eller håll tyst. Demokratin är bara ett medel, inte målet i sig. Den som inte ser faran i detta lurar sig själv.

…Vem vet vad nästa steg är om nymarxisterna får sin vilja igenom? Blasfemilagar, kriminalisering av kritik mot dimensionerna på invandringen och kriminalisering av nedsättande omdömen om annans trosföreställningar eller politiska uppfattningar lurar runt hörnet. Projektet är snart fullbordat. Snart går ingen kritiker av nymarxismens värld ostraffad!” Mons Krabbe

---
Om landsbygdsminister Sven-Erik Bucht (s) 

 Bildresultat för sven-erik bucht

”De som under längre tid haft anledning att följa kommunpolitiken i Haparanda förstod säkert vad jag syfte på i bloggposten ”Grattis till Pyhäjoki, Sven-Erik!”. Nu är det ju inte så många som är i den positionen, och de som är det är det ofta synd om. Därför kan det vara på sin plats med ett förtydligande.

Landsbygdsminister Sven-Erik Bucht utmärkte sig redan som kommunpolitiker i Haparanda för att hans makthunger gjorde honom gränslös. Fågelskyddsområdet som politikerna en gång stal i syfte att skada en jordbrukare i Mattila, blev ointressant när mutkolvarna på Ikea ville bygga två industrilador där och man kunde göra politisk karriär på frågan. Då var det fritt fram att rulla över fåglarna med en bulldozer.

…Det riktigt ryggradslösa spektaklet utspelade sig i veckan. Den som har följt Haparandapolitiken vet att Sven-Erik Bucht - landsbygdsministern - som kommunalråd drev igenom att kommunen var positiv till kärnkraftverket iPyhäjoki. Det mesta talar nog för att befolkningen inte alls är av samma uppfattning. Media vet detta mycket väl. För att skydda maffians hantlangare, Sven-Erik Bucht, och lura befolkningen att man granskar politiken spelar man upp ett låtsasangrepp på Åsa Romson, MP. Det är traditionella maffia- och mobbarmetoder. Det är inte utan att jag äcklas en aning över att våra massmedia är bemannade av sådant slödder. Får vi ett kärnkraftverk som ingen vill ha, 10-15 mil från svenska gränsen och den sittande landsbygdsminstern har befrämjat det med odemokratiska mobbingmetoder, då ska det naturligtvis informeras om och behandlas i media. Allt annat är djupt ohederligt. Det blir inte mindre angeläget av att landsbygdsministern har sylt ända upp i armhålorna efter att våra pensionssparare plundrats på fjortontusenmiljoner i Northland av landsbygdsministern, och framför allt av hans beskyddare den röda tjuvaktiga baronen och bröderna Pålsson - alla offentliganställda mutkolvars oantastliga välgörare.

Vi behöver verkligen alternativ till maffians nyhetsförmedling i Sverige.

Fjollträsk lördagen den 8 augusti 2015
Mikael Styrman”


Annika Borg är den orädda prästen som har gjort sig osams med hela det socialist-feministiska etablissemanget i Svenska kyrkan. Det hindrar henne inte från att hitta egna kanaler för att göra sin röst hörd. Som här på "Det goda Samhället" när hon skriver om det bloggaren brukar framföra nämligen att godhetsevangelisterna ömmar allt mer för EU-medborgarna (nytt PK-uttryck för tiggande zigenare) allt medan våra egna hemlösa trängs undan alltmer, blir bortjagade, hotade och slagna av de aggressiva romerna som nu har tagit makten på gatorna.

Det är här man bäst kan konstatera och avslöja godhetsapostlarnas falska trynen. Det som är mest uppenbart och dessutom är ett område där SD engagerar sig, får all uppmärksamhet. "Vanligt elände" är helt enkelt inte lika lukrativt för dessa godhetsknarkare. Att de som står längst ner på samhällstrappan skuffas ut i avgrunden genom det hitresta tiggeriet skiter man totalt i.

…Medan man förser tiggarna med såväl bostad som mat så ligger stadens hemlösa på bänkar i ytterområdena där man är säkra på att inte bli överfallna. Grupp mot grupp? Ja. De rumänska zigenarna har inga som helst rättigheter i Sverige, det har däremot våra inhemska hemlösa i sin identitet som svenska medborgare.

Jag är så trött på de alltmer närgångna tiggarna att jag skriker 'nej' så fort någon är i närheten. Och det minns de, frågar inte igen. Det enda sättet att få slut på detta landstäckande elände är att aldrig någon ger dem något. Det är varje individs ansvar att ta för allas vår miljö och säkerhet.”Osagt

Lettland redo ta emot asylsökande svenskar
 

Inte otänkbart att den dagen kommer då svenskarna måste fly. En arabisk TV-station fick ett samtal från en ‘Sheikh Ahmed’ som ringde från Sverige: "Vi måste föra krig mot Sverige. Ja, vi ska döda dem. Vi är inte blyga för det. Vi är här och har till uppgift att sprida vår religion."EKP

Läs:
Farväl Sverige –Den öppna stölden av ett land

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar