måndag 17 augusti 2015

EU-migranter ställer krav. Är Sverige bortom all kontroll? Turbofeminism Bildresultat för *EU-migranter i Malmö
Sydsvenskan - Migranter vill inte ses i Stadshuset

Till: Karolina Skog, kommunalråd i dårhuset Malmö och givetvis tillhörande mp

 Bildresultat för karolina skog
 
Från: Sandor Herold

Det är en ynkedom att du överhuvudtaget ger dig in i en dialog med ockupanter av annans egendom, d v s de s k EU-migranterna som sedan en allt för lång tid har tagit till olagliga metoder för att lösa sitt boende.
Det är en mening i artikeln under som verkligen visar fräckheten hos denna folkgrupp som det i huvudsak är frågan om.
"Vi boende verkar inte ha inräknats i planeringen".

Varför skall dessa individer som tar sig dylika friheter överhuvudtaget tas in i någon planering? Vem har planerat att dessa skall komma hit och ockupera andras egendomar, skräpa ner densamma,sitta och skita i våra parker och kyrkogårdar, antasta förbipasserande med sitt tiggeri?

Det enda dessa förbannade parasiter borde få ta del av vad det gäller planering är en väl vald och planerad spark i röven och bli förpassade tillbaka dit därifrån de kom. Eftersom en hel del av dom befinner olagligt i landet enär man har varit här mer än tre månader så ter det sig ännu mer ynkligt att ett kommunalråd ens ger sig i lag med dem.
De är inte boende på denna tomt, de är simpla ockupanter som totalt saknar all respekt för andras egendom.

Med vilken rätt förhindrar de här ockupanterna byggandet av 2500 lägenheter i kvarteret Brännaren med sin ockupation? Hur många ungdomar i Malmö förhindras av dessa parasiters handlanden att kunna få en lägenhet i detta kvarter genom att bostadsbolaget ej kan påbörja byggandet på sin egen mark t ex? Hur många småbarnsföräldrar får vänta på förskoleplats tack vare dessa ockupanters och erat beteende?

Du säger att detta är ett viktigt område för Malmö och att det finns ett stort värde i att få nya bostäder och samhällsfunktioner där.

Jaha, men se då för bövelen till att bli av med parasiterna och ställ dessa intressen före deras ockupation och svinerier på den aktuella tomten. Detta skulle du ha gjort för längesen och inte hållit på att lyssna på olika vänster och miljöflummare.
Eller går andra länders medborgares intressen i Sverige före dina egna landsmäns? ätter du utländska kriminellas intressen före dina egna landsmäns behov av bostad?
Eller är det kanske på det viset att du inte anser det kriminellt att ockupera andras egendomar?

Hela denna historia med tomten på Industrigatan har gjort Malmö kommun till ett åtlöje långt utanför landets gränser tack vare ynkliga och fega politiker i vår stad.

Än större blir åtlöjet när man läser att du bjuder in dem till Stadshuset. Vad kommer nästa inbjudan att bli? En helkväll på Rådhuskällaren med öppen bar? Hämtning och lämning med limousine?

Tydligen så vill ockupanterna av någon anledning att mötet skall hållas på den aktuella tomten och jag förslår att du beger dig dit om du nu måste möta dem. När du nu eventuellt befinner dig där så föreslår jag att du tar med dig inventarierna från ditt kontor i Stadshuset och etablerar dig på tomten.
I  Stadshuset hör du definitivt inte hemma!
 Sandor Herold,  Malmö Hela artikeln

I Expressen på kultursidan fanns en artikel med texten Korrupt makt bakom det allmännas kontroll.
På mitt tidigare inlägg ”Olle Ljungbeck skriver till RÅ bl.a. inkom en intressant kommentar som följer.” En sensationell artikel. Migrationsverket bortom all kontroll. Sverige är mer illa ute än vi trodde. Den var så bra att jag tar in kommentaren här.

”Domare Kristina Andersson tvekar. Antagligen måste vittnets namn ropas ut i högtalarna följande morgon, hur säkert det än är att han inte tänker dyka upp. Leif Silbersky, en av tre närvarande försvarsadvokater, pressar på. Ställs morgondagens förhandling in eller inte? Kan han dra tillbaks till Stockholm?

I några sekunder går domaren ur sin roll och ler. Vittnet har, berättar hon ut i salen, krävt 100.000 kronor plus ett svenskt medborgarskap för att ta tåget över Öresundsbron och vittna. I alla andra städer hade salen skrattat.

Här framstår dealmakarens försök som rimligt givet sammanhanget. Bredvid sina försvarare sitter två personer anklagade för att i utbyte mot liknande belopp ha sålt pass via sina jobb som handläggare på Migrationsverket. Sedan en medhjälpare som har varit ansikte utåt via sin restaurang på Bennets väg.

I protokoll från muthärvan på Malmös migrationsverk vecklar en korruption ut sig som går djupare än snabba affärer. Det är handläggare som upptäcker skotthål på sina balkongdörrar och misstänker kolleger hon deltagit i gråzonsaffärer med. Det är företrädare för skånska lågprisarbetsplatser som gör upp om vilka som ska ta sig an vilka asylsökande praktikanter och vilka betalande kontraktsjägare med siktet på arbetstillstånd. Och det är medarbetaren på förvaret som sparar ett foto på den avvisade mannen för att erbjuda honom till olika senioranställda på Migrationsverket. Han behöver inte ragga länge. En blivande enhetschef tackar ja och hämtar öppet tillbaka den avvisande sekunden efter att hennes myndighet hållit honom inlåst, för ett mycket kort äktenskap, och ett pass. Inte ens myndighetsutövarna själva tror alltså på myndighetsutövning så som de tror på att inlåsta vänder sig till myndighetspersonalen som privatpersoner och på det mest intima sätt ber om nåd. Samtidigt som de rent faktiskt arbetar på Migrationsverket gör de sig till vandrande privata migrationsverk. 
Enmansmyndigheter med rätt att avgöra vem de känner för att bifalla just i dag. Kanske efter att ha ryckts med av ett fotografi." Här är hela artikeln

IKEA kampanj augusti 2008 - Länge leve mångfalden

 Psalm nr 305 i den Svenska Psalmboken – Johan Olof Wallin 1818

Var är den Vän som överallt jag söker?
När dagen gryr, min längtan blott sig öker,
när dagen flyr, jag än ej honom finner,
fast hjärtat brinner.

Var finns svenska folkets vän eller vänner. Ja, vi kan konstatera att Stefan Löfven är inte svenska folkets vän. Två mord har skett på etniska svenskar, en mor och hennes son. Mördaren ville bo i Sverige trots att han fått uppehållstillstånd i Italien. Vi har inte hört ett ljud från vår statsminister. 

Var håller statsminister Stefan Löfven (S) hus, har många frågat sig under de senaste dagarna efter dubbelmordet på IKEA och situationen i Malmö spårar ur fullständigt. Fredagen spenderade statsministern i Göteborg för att inviga det nya Segerstedtinstitutet.

Segerstedtinstitutet har kritiserats och bojkottats av 18 forskare vid Göteborgs universitet för att bland annat stå på en svag vetenskaplig grund och forskningen på institutet underordnas den politiska agendan. Utöver statsministern fanns även bland andra utrikesminister Margot Wallström (S) på plats.”

Här kan du tal del av Löfvens tal i Vasaparken om Det Nya Sverige!. Kolla flosklerna. Det är viktigt att veta vilken sorts statsminister vi har.”Avpixlat och Demokratbloggen

Sverige går sönder inför våra ögon
Sverige går sönder. Den ena experten efter den andra intygar att Sverige befinner sig i ett asymmetriskt krig. Samtidigt som världen står mitt i det som närmast kan beskrivas som det första skedet av ett tredje världskrig. Men i Sverige, i Sverige hörs ingenting. För vi tror att om vi inte hör någonting ont, ser någonting ont eller talar om någonting ont så har vi undkommit ondskan. Så länge vi kan fortsätta äta tacos på fredag och titta på underhållningsprogram på TV är allt som det ska. Som om vardagen kunde besvärja döden och sönderfallet. Som om det inte funnes någon vardag när kriget har brutit ut. Vardagen fortsätter alltid. Till och med i Syriens mest gudsförgätna hålor finns där en vardag. Det är ingen garanti alls för att allt är väl. 


Det som pågår i Sverige är ett gigantiskt självbedrägeri. 

Inte ens när granater sprängs på löpande band i storstäderna, människor mördas slumpmässigt i stora möbelvaruhus en vanlig vardag, våldtäkterna står som spön i backen och själva samhällets innersta kärna faller sönder och samman vill man se verkligheten i vitögat. För i Sverige är freden en naturlag och välfärden en gudagiven födslorätt. Oavsett hur mycket ens egna sinnen än vittnar om motsatsen. 

Jag finner inga ord längre. Jag tar min reträtt till en tyst och konstant bön om nåd, upprättelse och ytterst ett mirakel för att rädda det enda folk och land i världen som jag har kommit att älska. Samtidigt som jag fortsätter arbeta på de sätt jag kan för att väcka så många som möjligt och vända utvecklingen så långt jag kan. Ora et labora. Bed och arbeta. Det är de verktyg vi har. Vi måste fortsätta använda dem. Stå kvar på våra posteringar. Var och en där vi står placerade. Nu är inte tid att backa eller ge efter. Alla insatser behövs. På riktigt. Vi behöver flytta fram positionerna på bred front. I det stora. I det lilla. Du behövs. Frågan är inte längre vad Sverige kan göra för dig, utan vad du kan göra för Sverige. Nasrin Sjögren” Hela artikeln

Arnstberg:  Min plan för att förstöra Sverige
Jag skulle verka för att medborgarna blev mycket vaksamma på sina rättigheter och fokuserade på jämlikhet och rättvisa, i synnerhet mellan kvinnor och män. Jag skulle hävda att det var dags att förpassa det patriarkala samhället till historien. Med starka och självständiga kvinnors hjälp skulle jag se till att Sverige i samhällsbygget satsade på känslor istället för förstånd. Ambitionen skulle vara att göra Sverige gränslöst empatiskt. Eftersom medelålders män snarare litar till sitt intellekt än till sina känslor, gällde det att åstadkomma ett paradigmskifte.

Kärntruppen i samhällets uppbyggnad och vidmakthållande måste tvingas bort från sina maktpositioner och vilka skulle kunna genomföra det om inte de orättvist hanterade och förtryckta kvinnorna? Det skulle därför vara nödvändigt med turbofeminism. Den skulle saluföras så hårt och effektivt att alla landets ledande politiker oavsett kön kallade sig för feminister. Jag skulle förklara att det för ett bättre och rättvisare samhälle var nödvändigt att de mer empatiska kvinnorna fick makten. Männen skulle tystas, alternativt skulle deras protester lämnas utan åtgärd. Jag skulle också införa kvotering i landets bolagsstyrelser. Bolaget som inte hade minst 40 procent kvinnor i styrelsen skulle försättas i konkurs.”Hela inlägget

2 kommentarer:

  1. Sv politiker ska verka för sina medborgares bästa. Om prio 1 är andra länders medborgare ska de inte vara politiker.
    Glöm ej demonstration avgå https://www.facebook.com/events/1620974178174789/

    SvaraRadera
  2. Vad hjälper en demonstration som går ut på att gnälla? Verkställ en 180 graders förändring av det mesta genom att utfärda undantagstillstånd!
    Anser Frivillig 72-årig reservist

    SvaraRadera