onsdag 26 augusti 2015

Katinka Glahd: Att fly för sitt liv. Marcus Birro: Svenska folkets framtid är nu.”Man kan lura en del av folket hela tiden.
Man kan också lura hela folket en kort tid.
Men man kan inte lura hela folket hela tiden”.
Katinka Glahd:
Att fly för sitt liv verkar idag mer som en planlagd semesterresa för personer med pengar,i de muslimska länderna runt Medelhavet.

Från kusten i Libyen  är det bara att lägga ut sig i gummibåtar en kilometer från kusten och sedan omedelbart slå larm om att man råkat i sjönöd, varpå bl,a, svenska skattepengar står till dessa bedragares förfogande, genom att de räddas av”hjältemodiga insatser” av de svenska besättningar som vegeterar i Medelhavets solblänkande varma hav. På svenska skattebetalares bekostnad för en fars som blir roligare ju fler båtar som dyker upp, med nyräddade passagerare som lastas ur båt efter båt. Men vad är det för personer som” flytt för sina liv” som seglat upp på stranden med betald draghjälp  av,bl,a svenska skattebetalares ihopknegade, konfiskerade pengar?

När man ser dessa ”traumatiska”passagerare stega av gummibåtarna som är i nyskick och tydligen inköpta för stora pengar för att ytterligare öka flyktingssmugglingarnas förmögenheter vilka nu uppgår till miljarders, miljarder så är dessa båtköp väl investerade pengar, med garanterat stor återbäring. Det är dock Tyskland och Sverige som får ta den största kostnaden för dessa ”arma människor” som triumfatoriskt vinkar till tv-kameror och åskådare på mottagarlandet Greklands stränder. De ler brett med vita, vackra, välvårdade tänder, är fysiskt sett i mycket god form och de strålar av hälsa!

Med eleganta märkeskläder som de flesta vanliga svenskar aldrig skulle ha råd att köpa, vita obefläckade Nikeskor, barnen i de senaste trendiga utstyrslarna, flickor med sidenrosetter vackert ditsatta i sina fina lockiga frisyrer och då syns inte en utsvulten avmagrad person bland dessa tusentals asylanter. Inte vad jag kan se i alla fall! Bländvita jeans ,chinos i hög kvalite, smällvita slöjor på damerna och även på en del småbarn av kvinnokön. Inte syns det några gråtande människor som är påverkade av det sjödrama som de just precis påståtts, det enda som kan jämföras med tårar är pärlorna på de  damer som bär slöjor. De glittrar så grant och falskt!

Men det är kanske också  p.g.a. alla I-pads och dyrbara mobiltelefoner som skymmer sikten så att man inte ser det så kallade lidandet som gör att man inser att detta som pågår är en vidrig dans macabre som valsar ut över stränderna i Egeiska havet! Det helar börja utveckla sig till en förhatligt, rolig fars som gör att man får gråten i halsen när man tänker på våra egna barn som snart får fly på riktigt ifrån en grym dystopi som Sverige kommer att utvecklas till om några år!
Värst av allt är massmedias  lögner om vad som egentligen det är som sker. Oförtrutet sitter lögnarmegafonerna i sina tv-soffor och förvillar åskådarna med sina hemula lögner om detta förräderi som pågår mot Europas urinnevånare.
Tyskland tar emot mest av dessa golddiggers som väller in över gränserna sades det i ett flertal nyhetsprogram i går. Detta är en lögn  som det stinker om. Tyskland har nästan 90 miljoner invånare, är ett enormt rikt land, har låg arbetslöshet och ”förväntas” ta emot ca 800,000 lycksökare i år. Om de nu låter dessa stanna. Det betvivlar jag. Sverige med sina 9,3 miljoner invånare förväntas att ta emot 200.000 personer +”ANHÖRIGA”en masse! Allt åt alla! Vem tar emot mest???!!!

Det sägs att den värsta kränkning som kan drabba en människa är att bli berövad sitt och sina barns liv.
Det näst värsta är att bli hållen för en idiot.
Svenska folket kränks dagligen av dessa komedianter i Nyhetsorganen.
De har snart kränkt oss för sista gången. Svenskarna börja vakna upp ur sin Törnrosasömn!

Apokalypsens fyra ryttare rider snart upp över horisonten!!!

 Katinka Glahd.

Läs Katinka Glahds inlägg i februari på denna blogg.

Varför har klockorna slutat ringa för Sverige och svenskarna?
Varför har vi svenskar inte längre det självklara värnet från vår kristna representanter med dessa symboler som borde skydda oss för en fasansfull  ideologi, som hatar blint alla oss som vägrar ta denna fasa  till oss. Fasa, mörker, hat, våld och död!

…I Sverige har vi nu fruktansvärda folkförrädare som gör allt för att islamiseringen av landet skall fortsätta i ökande takt. Det tragiska med dessa personer äratt de inte inser vilket brott de begår och har begått mot sina landsmän. De tror på fullt allvar att detta med mångkultur är något positivt och något som aldrig kommer att skada deras barn och barnbarn. Sedan finns det de som sålt sig för 30 silverpenningar och som tjänar multum på den så kallade flyktingpolitiken .De tycker att de gör en god gärning med att ordna asylbostäder till de som kommer hit, som betalas med svenskarnas arbete och skatteinbetalningar.Men har de någonsin tänkt på att deras egna barn kommer att få betala ett fruktansvärt pris för deras girighet. De stänger sina öron och öron för detta. De hör inte ens klockorna!! Som ringer långt borta i kvällen.


Klockor ring! Men ring för Ditt eget folk! Det folk som under slit förädlade malmen med tunga arbetsmetoder som slet sönder deras kroppar, hamrade klockorna rätt så att de med sin silverklara, klockklang kunde ringa ut sitt budskap över bygden den gången det begav sig. Det är deras barn och barnbarn som måste ta striden till sist en gång för alla. En gång när den sista striden skulle stå så ringde det inga klockor. Den sista striden stod aldrig och blev aldrig till.” Läs hela inlägget

Framtiden är här

Marcus Birro är poet, författare och debattör. Han är aktuell med boken ”Fyra årstider med Marcus Birro”.
 Ovanför mitt skrivbord i min lilla lägenhet här i Stockholm hänger den vackraste tavlan jag känner.
Det är Dan Andersson-priset som jag tilldelades 2007. Motiveringen förpliktigar onekligen: “För att han med mörk kraft och stingande vrede, men även med känslighet och humor använder ordet i sin motståndskamp mot likriktning, oförståelse och kulturell förflackning – han är en ung självlärd språkkonstnär som idag med självklarhet går de stigar Dan Andersson en gång vandrade”.

,… Jag har aldrig varit och kommer aldrig att bli journalist. Det fanns en tid då jag såg detta som ett bekymmer, särskilt när de “riktiga” journalisterna (fysiskt och bokstavligen) klappade mig på huvudet och log roat de gånger jag fick in texter i deras tidningar. För det är nämligen så de ser på sig själva och tidningarna de jobbar på, som helt och hållet oersättliga demokratiska stöttepelare och som sina alldeles egna sandlådor där ingen jävel med avvikande ingångar till livet ska få ta allt för stor plats.


…De gör allt i grupp. De är som förprogrammerade zombies som går dit alla andra går. De hatar och älskar i grupp. De tycker som alla andra. De föraktar som kollegorna föraktar. De som borde vara demokratins garanter och förkämpar har blivit en helt egen liten elit som är livrädd för det de svor att avslöja och beskriva; nämligen sanningen.

…Media föraktar er allihop. Journalister röstar vänster men föraktar de svaga, de verkligt svaga, de trasiga människorna i de små städerna, de unga männen i bruksorterna, de unga kvinnorna med barnvagnar i Sollefteå, de sorgsna männen på krogarna vid lunch i Söderhamn. De flesta vet inte ens om att ni finns och vet de så föraktar de er.

…Vanligt folk hotar deras trygga värld och därför sluter de alla ventiler, stänger alla fönster, reglar alla dörrar.
Där det förut var överklassen som föraktade och fördömde är det nu media och den politiska eliten som avskyr folket eftersom folket uppenbarligen inte lyckas förstå sitt eget bästa… Därför måste den politiska eliten stifta lagar och krångla med förordningar för att verkligen se till att folket inte får något inflytande. Alla älskar förorten så länge man slipper bo där. Alla applåderar olika så länge inte någon på allvar får för sig att våga skriva eller tycka olika…

…Framtiden ligger inte framför oss längre. Den är här. Vi inser det. Vi som lever utanför murarna, utanför makten, en bit bort från elitens självgoda brutalitet, vi har insett att den mediala och kulturella framtiden redan är här. Viktigare ändå är att det som sker nu kan vara en möjlighet för alla de hundratusentals människor som med all rätt inte känner igen sig i medias bevakning av deras verklighet. Nu har ni chansen att nå ut med er version av verkligheten. Ta den chansen. Den är er.
Vi garvar åt makten som tror att den garvar åt oss. Visst är det fantastiskt?” Hela artikeln på Det goda samhället


 IKEA-morden tänder raseriet i Sverige - av Ingrid Carlqvist
23 augusti, 2015


 Moskébranden ... fick stor uppmärksamhet, medan våldtäktsvågen mot svenska kvinnor i princip negligeras. [Och] när en svensk kvinna och hennes son blir brutalt knivmördade mitt i det svenskaste av alla ställen – ett IKEA-varuhus – har statsministern inget att säga.


 Den normala demokratiska gången, där medborgare kan ta kontakt med politiker och medier och göra sin röst hörd, existerar nästan inte längre. Tidningarna har tagit bort sina kommentarsfält, och politikerna omger sig med tjänstemän som kallar uppringare som vill uttrycka sin oro för "rasister" och slänger på luren.

 Sverige styrs av en makt som har skjutit den demokratiska processen i sank ... Decemberöverenskommelsen är i själva verket ett slags stafettdiktatur.


 På sociala medier flödade frågorna: Vad är det för människor som släpps in i Sverige? Hur många av dem är inte alls oskyldiga offer för krig, utan i själva verket krigsbrottslingar eller andra kriminella som passar på att gömma sig i flyktingströmmarna? Och ska vi verkligen betala miljarder i skatt för att ge andra länders medborgare skydd och bidragsförsörjning, samtidigt som en del av dem försöker döda oss?

Den mest relevanta frågan är varför regering efter regering valt att satsa svenskarnas skattepengar på andra länders medborgare. Läs hela artikeln här


”Min plan för att förstöra Sverige – Utdrag

9.Jag skulle prioritera asylsökande som aldrig levt i en demokrati, är lågutbildade (helst analfabeter) och själva misslyckats med att bygga upp fungerande samhällen. Jag skulle hävda att det är viktigt att vi ger de svagaste, mest förtryckta och lidande människorna i världen en chans. På så sätt får vi ett nytt och vitalt skikt av en undre underklass.


10.Jag skulle kräva av svenskarna att vara gränslöst toleranta, samtidigt som jag ekonomiskt skulle ge möjlighet för migranterna att bygga upp etniska minoritetsstrukturer. Jag skulle stödja hemspråksundervisning, egna moskéer och kyrkor samt på alla sätt uppmuntra invandrarna till att minnas, bejaka och odla sina ursprungskulturer och tillhörigheter. Jag skulle säga att också deras historia tillhör det svenska kulturarvet.”Mörkläggning och invandringLäs:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar