lördag 29 augusti 2015

Kenneth Sandberg anmäler Löfven till Riksåklagaren. Angela Merkel, en obehaglig politiker. Hatets apostel Peter WolodarskiSkickat till Riksåklagaren Anders Perklev
de politiskt korrekta journalisterna, ingen nämnd ingen glömd samt förstås våra politiker 


Morten Uhrskov - 28 augusti 2015

Den okänsliga Angela Merkel
 
Vi har hört många både chockerande och obehagliga yttranden från de politiker som vill förvandla Europa till en plats som hela världen skulle ha tillgång till. Redan 1985, sade förre statsministern Poul Schlüter, att "alltid i en befolkning på fem miljoner kommer att vara någon som bryter mot andligt och moraliskt samman över utmaningar. Det är en återkommande utmaning att ta emot flyktingar "(Berlingske 4 augusti 1985). Rätt kväljande och synnerligen nedlåtande, eller hur? Och så fortsatte det i snabb följd i 30 år.

Europas mest obehagliga politiker för närvarande visar sig vara Angela Merkel. Att någon har sett upp till henne som en så kallad ansvarsfull politiker måste framkalla huvudskakningar  och undran. engagerade medborgare - för de var inte radikala höger allesammans, långt ifrån - i staden Heidenau i den tyska delstaten Sachsen fredprotesterar över ett planerat asylcenter för 600 personer i en stad med 16.000 invånare, fick de följande ord på vägen från  sin förbundskansler:

”Det finns ingen tolerans för dem som ifrågasätter andras värdighet. Det finns ingen tolerans för dem som inte är redo att hjälpa. Ju fler människor som gör det klart att ju starkare blir vi.”

Notera särskilt  mittenmeningen. Det finns ingen tolerans för dem som inte är redo att hjälpa. Tyskland är redo att ta emot 800.000, kanske upp till en miljon asylsökande i år. I Danmark motsvarar  det mer än 50.000. Om man som tysk  inte gillar att vara redo att hjälpa de asylsökande som bor i Tyskland, om myndigheterna anser det rätt, bör man inte tolereras, det vill säga, får man inte tolereras, men betraktas som extremist i samhället.

Jag kan inte minnas  att jag läst någon statschef som uttrycker sig så nedlåtande och obehagligt  om  stora delar av sitt eget folk. Och i en situation där utvecklingen är helt utom kontroll, och där bl.a. Politikens  Lidegaard och danska flyktingrådet: s generalsekreterare Andreas Kamm uttryckt att detta inte kan fortsätta obegränsat.

Det är tragiskt för tyskarna och ovärdigt att de måste genomlida att styras av Angela Merkel. För oss, visar det, att Tyskland, har vi inte råd att vänta på. Detta kommer tyskarna med alla sina komplex från deras brottsliga förflutna anno 1933-1945, att kanske klandra oss för, när de slutligen inser att det nazistiska industriella massmordet på Europas judar - och dödandet av oanade miljoner andra - inte kan vara detsamma som att Tyskland skall  gå under som en nation och tyskarna gå under som ett folk, för att världen som en botgöring måste komma Tyskland. Läs hela artikeln

År 2010 uttryckte sig Angela Merkel på följande sätt:


Tyskland skickar sina ”pensionärer” till billigare länder, d.v.s. de som är sjuka och gamla och inte kan betala den allt dyrare vården.

”Ingen vill ha invandrarna utom Sverige

Den danska regeringen vidtar nu en rad åtgärder för att avskräcka asylsökare från tredje världen från att söka sig till landet. Invandrings- och integrationsminister Inger Støjberg (V) konstaterar att alla andra EU-länder gör likadant – utom Sverige.

– Det är bara att konstatera att alla länder – förutom Sverige – på olika sätt försöker minska inflödet, säger Støjberg i en intervju med danska Politiken.
Hon pekar bland annat på att Frankrike kraftigt förstärkt polisnärvaron i Calais och att Ungern håller på att bygga en mur längs gränsen till Serbien.”Läs mer

”Den är svensk som vill vara svensk!
Denne utlänning är chefredaktör för DN och säger själv att han bedriver agendajournalistik, med andra ord propaganda istället för riktig journalistik. Han är alltså propagandist för att förstöra Sverige med massinvandring, och det anser han sig ha rätt till.

Men folk har inte rätt att försvara sig mot dessa aggressiva påhopp. Vi vet sedan länge att det inte går att demonstrera på gator och torg längre i Sverige, för regimen skickar ut fascistiska huliganer mot fredliga demonstranter, och misshandlar dem. Dessa organisationer som hyser huliganerna betalar politikerna miljontals kronor varje år så att de ska ha råd att verka i sitt destruktiva syfte.”Hela artikeln
2 kommentarer:

  1. Merkel och Merkel, det kan ju vara de som avlyssnade hennes privata telefon (och det var det som avslöjades, gudarna alena vet hur mycket de spionerat på henne) som fått reda på tillräckligt mycket för att göra henne till en lydig lakej.

    SvaraRadera
  2. Angående Wolodarski så är han en hatets apostel fast han själv inte förstår det. Han hatar alla som inte tycker som han och framförallt hatar han Putin för att han står i vägen för NWO. Ha t o m applåderar när högerextremister mördar, hänger och bränner folk i Ukraina. Sen ska vi ha klart för oss att Wolodarskis agenda sammanfaller med den polska elitens som ju gärna vill ha de västra delarna av Ukraina tillbaka till Polen och polackerna skulle nog mer än gärna stycka upp Ukraina tillsammans med Ryssland dvs om Putin hade ställt upp på detta. Sen är man ju i Polen rädda om sina bidrag från Bryssel så man spelar under täcket med separatister i västra Ukraina.

    Zune

    SvaraRadera