måndag 24 augusti 2015

Ljungbeck: LO, S och M i allians för att krossa motståndet mot massinvandringen. 
Olle Ljungbeck:
LO och Socialdemokraterna (S) vill liera sig med Moderaterna för att krossa löntagarnas och arbetarnas motstånd mot massinvandringen.

Samma dag som Moderaterna (M) krävde en andra karensdag och att a-kassan skulle sänkas föreslog LO ett samarbete mellan S och M. Prestigen att inte lyssna på Sverigedemokraternas sanning om att Sverige kollapsar om vi inte minskar invandringen drastiskt, är så viktig att LO hellre slår mot löntagare, sjuka och fattiga svenska medborgare. Socialdemokraterna var inte sena att säga ja till ett sådant samarbete med M!

Det innebär i praktiken att S slår mot de grupper man så högljutt talat om att göra förbättringar för! Den som lyssnat på diskussionen om massinvandringen vet att enbart ensamkommande "barn" kommer att kosta ca 15 miljarder pr år minst - fram till 2019. Det är enormt mycket pengar. Men ännu mycket mer kostar de som söker asyl och de som därefter får uppehållstillstånd. Det kan röra sig om mellan 50-100 miljarder! Detta nämns emellertid inte ett ord om i de förberedande diskussionerna om höstbudgeten!

Är det någon som efter detta tror att vi inte har att vänta oss högre skatter och försämrad välfärd? Sossarna skryter med att pensionerna blir bättre, men i samma stund förklarar de att skatterna måste höjas även för pensionärer!

Man kan säga att Stefan Löfven fortsätter på den inslagna vägen. Staplar lögner på lögner tills bubblan brister. En sak kan svenska folket vara klara över. Sjuklöverpartierna med S och M i spetsen är eniga om en sak. Nämligen att göra Sverige till ett U-land. Vill svenska folket inte detta, finns bara en sak att göra. Ge Sverigedemokraterna din röst.

Hur står det för övrigt till med "sjuklöverns "humanism och godhet?

Sverige har gjort sig skyldig till krigsförbrytelser.
Genom Sveriges medverkan i störtandet av bl a Libyens diktator Kadaffi gjorde man sig skyldig till krigsförbrytelser. Om detta råder inte minsta tveksamhet, om man studerar folkrätten. Störtandet av Kadaffi har nu inneburit ett fruktansvärt inbördeskrig i Libyen där människor flyr i tiotusental över havet. För att dölja sina krigsförbrytelsersänder Sverige flera fartyg för att rädda drunknande människor och genom detta framstå som humanister och frälsare. När de i stället är vållande till detta enorma lidande. Men som svenska folket på grund av vansinnig utrikespolitik nu måste vara med och betala!

Märk väl att Libyen under Kadaffi visserligen var en diktatur. Men en stabil sådan och med en välfärd som var högre än någon västlig demokrati.

Efter att ha varit västmakternas och USA.s lydiga redskap vid skapandet av kaos i Libyen etc tänker man fortsätta denna dårskap genom ännu intimare samarbete med i dag den stat, som orsakar de värsta kriserna i vår värld. 

Självklart var Libyen en diktatur. Men Irak, Libyen, Syrien etc är praktexempel på att störtandet av diktatorer genom krig inte bör vara förstahands lösningen för att få bort diktatorer. Samtliga länder är små och kan därför inte jämföras med störtandet av t ex Hitlertyskland. Där var krig nödvändigt, men inte mot ovan nämnda stater. Där hade diplomati, handelsrestriktioner etc varit tillräckliga. 

Men sjuklöverpartierna lär sig aldrig. Nu har "försvarsminister" Peter Hultqvist med stöd av övriga sjuklöverpartier tillsatt en utredning om ökat samarbete med USA. Den upptar följande punkter.

1.Sveriges och USA.s styrkor skall fungera bättre tillsammans.
2.Övning och utbildning.
3.Materielsamarbete.
4.Forskning.
5.Internationella operationer.

Med andra ord ett definitivt dödförklarande av Neutralitets och allianspolitiken. Krigsivrarna inom Alliansen slickar sig om munnen.

En talande bild av Sveriges underkastelse för USA visades på TV häromdagen.Kontorsflickan Margot Wallström träffar f d USA.s vicepresident Mc Cain vid hans besök i Sverige. Hennes underkastelse är total På bilden ser man hur hon smyger sin hand i MC Cains. Den senare tittar storögt på henne. Vad han tänker? Ja inte ser han henne som en företrädare för Sveriges utrikesdepartement. Tänk då på Göran Persson och Olof Palme som tog över i vilket sammanhang de än befann sig.

Bilden kunde stå för den nuvarande regeringens litenhet, avsaknad av aktoritet, kryperi och brist på begåvning. Var och en som fortfarande tror på att det bästa för Sverige är neutralitet och alliansfrihet bör kraftigt motsätta sig militärt samarbete med USA. Inte i något fall där Sverige har deltagit operativt tillsammans med USA och Nato har varit till gagn för folken i dessa länder utan har i stället genererat kaos, våld och mänskligt lidande. Men man har inte lärt sig läxan när man nu riskerar krig med Ryssland som inte på något sätt är ett hot mot Sverige.

Islam.
Regeringens kryperi inför Islam är inte bara skamligt utan helt enkelt farligt. Islam är ondskans ideologi. Sen kan man kalla den för religion, politiskt parti eller vad som helst.

En sak är emellertid klar. Islam hör inte hemma i en civiliserad stat. Trots detta delar regeringen årligen ut stora summor av våra skattemedel till en organisation som vill avskaffa demokrati, värderingar som jämlikhet mellan kvinnor och män. En rörelse som tillåter att män tar nioåriga flickor som "hustrur", hedersvåld, kvinnlig könsstympning etc. En rörelse som tillåter djurplågeri i koranens namn etc. En rörelse som hävdar klansamhället för att kunna styra medlemmarna genom koranen och sharia. Med andra ord en rörelse som är motståndare till FN.s deklaration om de mänskliga rättigheterna. Därför måste varje sann demokrat och humanist bekämpa Islam och som mål ha att Sverige befrias från denna form av extremism.

Till dig Svensson som inte vågar säga vad Du innerst inne tycker av rädsla för att bli kallad rasist, främlingsfientlig etc vill jag säga följande.

Du är duperad på samma sätt som nazister och kommunister i tidigare skeden duperade människor och skrämde dem till tystnad. När sjuklöverpartierna och PK-folket påstår att de sitter inne med sanningen backar Du och kryper i hop av rädsla! Men att de ljuger för dig och söker manipulera dig kan Du omöjligen ha undgått att inse vid det här laget.

Vi kan börja från tiden för inträdet i EU.
Alltsedan 1995 har sjuklöverpartierna i allt snabbare takt avvecklat demokratin. Det första de gjorde vid inträdet i EU var att bryta i stort sett alla de löften de givit för att få dig att rösta ja. Därefter har de satt i system att bryta mot grundlagen - Sveriges viktigaste lag. Brotten kallas grundlagsbrott och har gjort Sverige till Europas minst demokratiska land. Ja vi kan i dag genom politikernas brott inte längre tala om reell demokrati utan endast om formell sådan.

Trots dessa brott mot folket och vår konstitution är Du rädd för dessa människor! Du borde vara så förbannad att all rädsla försvinner. änk i stället så här. Sverige har i dag en statsminister som satt lögnen i sytem och har lögnen som sitt viktigaste politiska redskap. Detta delar han mer eller mindre med övriga sjuklöverpolitiker. Om Du har detta i minnet när dessa "humanismens" banerförare kallar dig för rasist eller främlingsfientlig skall Du ta det för vad det är. En lögn. Sålunda menar han/hon i verkligheten det motsatta eftersom de aldrig klarar av att tala sanning. Och vad är då motsatsen?

Om Du väljer att fortsätta ge din röst åt dessa lögnare kan Du inte skylla på någon annan när välfärden förvandlas till ofärd. När islamisternas ideologi alltmer ges företräde framför demokrati, åsikts- och yttrandefrihet, jämlikhet mellan könen, varje individs rätt att forma sitt liv efter egen vilja så länge det inte skadar någon annan och allt det som föregående generation kämpat för att Du skall bli delaktig av. Med S och M.s eventuella samarbete om immigrationen skall Du betrakta dem som fiender till ovannämnda värden.

Olle Ljungbeck, Gävle

”Sverigedemokraterna är den nya folkrörelsen
Den politiska adeln – den nya yrkesklass av människor som livnär sig helt på politik som jag beskrivit tidigare – är skakad av ständigt stigande opinionssiffror för Sverigedemokraterna (SD). Med stöd från i storleksordningen var fjärde väljare har SD vuxit till en ny politisk folkrörelse som på allvar hotar den etablerade ordningen. Detta trots att man är systematiskt motarbetad i Public Service och i övriga av etablissemangets media.

Ända sedan SD oväntat kom in i Riksdagen vid valet 2010, har övriga partier sekonderade av sina stödtrupper inom media prövat den ena strategin efter den andra för att stoppa den nya folkrörelsen. Allt har misslyckats, snarare har man fått SD:s tillväxt att accelerera. Nu kommer t.o.m. rapporter om att det f.d. folkrörelsepartiet S har tappat majoriteten av sina s.k. arbetarväljares sympatier till SD, varför LO på allvar börjar blanda sig i debatten om hur den nya rörelsen skall kunna stoppas. SD hotar sossemakten i LO på ett sätt som inte ens kommunisterna någonsin klarat av.

SD:s framfart i opinionen som den nya folkrörelsen kommer att fortsätta och om inte yrkespolitikerna ändrar sin strategi kommer partiet garanterat att komma ut som Riksdagens största parti i valet 2018 om det blir av vill säga? Med DÖ i färskt minne kan jag inte låta bli att misstänka att den politiska adeln kan frestas att köra över väljarna en gång till – och då dör definitivt den svenska demokratin. Idag har alliansen bara en möjlighet att stoppa det fortsatta blodflödet till SD och det är att bryta DÖ. Att fördjupa det samarbetet kommer bara att accelerera nuvarande trend..” Antropocene

Dödsdansen på Harpsund
 
Den humanitära stormakten Sverige driver som ett atlantfartyg utan befäl. Då ordnar regeringen kräftskiva med dans på statsministerns rekreationsgods Harpsund. Ännu ett tecken på att Stefan Löfvens odugliga s-mp-regering är helt frånkopplad från verkligheten och fullständigt i otakt med svenska folket.

…Folkets svar på politikernas vanstyre
Det snabbt växande stödet för Sverigedemokraterna är folkets svar på politikernas vanstyre, både under Fredrik Reinfeldts åtta år vid makten och Stefan Löfvens tio månader. Fyra stora opinionsundersökningar de senaste dagarna befäster att socialdemokraternas och moderaternas glansdagar är förbi, bäst före-datum passerat som för ålderstigna livsmedel.

…Stefan Löfven är en farlig statsminister
 Genom sin brist på politisk erfarenhet, en aningslöshet av häpnadsväckande dimensioner och sin vilja att vara alla utom sina väljare till lags är Stefan Löfven en farlig statsminister. 
Och vem kan blunda för att DÖ-skallarna hoppar på det svenska urberget efter Decemberöverenskommelsen () i december 2014  som har satt demokratin ur spel i Sverige?

.. Sifochocken mitt i kräftsörplet
När kräftsörplet pågick som bäst på Harpsund vid 22-tiden på fredagskvällen nåddes regeringen av den fjärde chockartade opinionsundersökningen under den gångna veckan, denna gång från Svd/Sifo och den enda undersökning som inte går att avvisa med svepande argument om “otillförlitliga metoder” av politikernas/journalisternas maktkartell.
Sifos undersökning visar att Sverigedemokraterna nu är största parti bland socialdemokraternas tidigare kärnväljare, arbetarna, med 29,9 procent. Socialdemokraterna får 26,1 procent i samma väljargrupp.

När brydde sig Stefan Löfven om svenska arbetare?
Det är sensationella siffror. En mardröm för statsminister Stefan Löfven, en mycket välförtjänt sådan. För när brydde sig Löfven senast om den samhällsklass där han har sitt eget ursprung, den svenska arbetarklassen? Den är sedan länge placerad i strykklass av sitt eget parti, degraderad till mjölkkossor som ska mjölkas maximalt på skattepengar för att försörja det kraftigt ökande insläppet av tredjevärldeninvånare som aldrig kommer att försörja sig själva. 

…Om Sjuklövern vill gräva sin grav ännu djupare och med ännu raskare spadtag, om de brinner av iver att förlora resten av sina väljare till SD är det en excellent tanke att moderaterna slår sig ihop med socialdemokraterna och gör processen kort. Gör det! Gräv den svenska demokratins slutgiltiga grav. Sätt Stefan Löfven som prydnad ovanpå.
Folkets svar kommer inte att låta vänta på sig. Läs hela Julia Caesar

Folkets vrede 
 …Efterreaktionen på många vidriga år när den politiskt korrekta eliten har suttit på barerna på Södermalm och spytt sitt förakt och sin galla över oss. Och tigit när Sverigedemokrater har blivit misshandlade. Som om det var precis vad de förtjänade.

Nu kommer våra reaktioner. Var så goda, alla arroganta politiker i Sjuklövern och alla förljugna PK-journalister. Här har ni vår vrede. Ta emot vår skadeglädje – varför skulle vi tycka synd om er när ni förlorar era positioner? Vår sorg över allt vi har fått utstå. Vår djupa förtvivlan över hur våra barn har drabbats av ert hat och era sadistiska instinkter. Ursinnet över hur yttrandefriheten kan sättas ur spel i ett land som sägs vara demokratiskt. Raseriet över alla svenskar som mördats i den förbannade mångkulturens namn.

…När asylströmmarna ökar bortom all kontroll, handgranaterna viner och utländska tiggare översvämmar gatorna i varenda svensk stad är det naturligtvis en utomordentlig idé att lägga locket på debatten som LO:s vice ordförande Tobias Baudin föreslog i SVT Aktuellt på torsdagskvällen. (cirka10:09). Det har ju lyckats alldeles fantastiskt hittills. Eller hur?

Tobias Baudin föreslog också att S och M ska samarbeta, och frågan förhandlades för öppen ridå i Aktuelltstudion mellan Ulf Kristersson (m) och Tomas Eneroth (s) (cirka 13:25).
Folkets svar kommer inte att låta vänta på sig.” Hela artikeln
1 kommentar:

  1. Vedervärdiga människor på de tre nedersta bilderna!

    SvaraRadera