torsdag 27 augusti 2015

Ljungbeck: Sjuklöverns kränkning av svenska folket saknar motstycke. Reinfeldt och allmänbildning. Sensationellt fynd - Nyfunnen FN-artikel


Det var tydligen någon som heter Arnstad som har hittat den hittills okända artikeln.....Olle Ljungbeck:
Sjuklöverpartiernas kränkning av svenska folket saknar motstycke historiskt.

 "Skärp er"! "Bete er som folk"! "Nu behöver demokratin oss".
Lena Melin, Aftonbladet, "Det svenska etablissemanget har tröttnat på idioter"!

Man skulle i förstone kunna tro att det var vi kritiker mot massinvandringen och avdemokratiseringen som gjort dessa uttalanden. Men så är det icke. Det är de som kränker hela svenska folket som gjort och gör sådana uttalanden. Dessa är bl a Stefan Löfven, Annie Lööf, Jan Björklund, Anna Kinberg Batra m fl. Batra var ju tidigt ute. Hon ansåg att landsbygdens folk var dummare än stockholmare!

Deras uttalanden bör ses mot bakgrunden av att de från och med EU-inträdet lagt ner större delen av sin kraft på att avveckla demokratin. Brutit mot grundlagen så att demokratin urholkats ännu mer och grundlagsbrottet 2002 måste betraktas som en statskupp. (Uttalat av flera av landets kunnigaste jurister). Lagrådet det högsta organet för lagtolkning ansåg att beslutet stred mot grundlagen.

Decemberöverenskommelsen som ödelade resterna av demokratin. Där alla sjuklöverpartierna var överens. Löfvens närmast mytomana beteende när han upprepar den ena lögnen efter den andra. Ett ljugande som även det saknar sitt motstycke.

"Nu behöver demokratin oss". Uttalat av invandraren, folkpartisten och opportunisten från det forna kommunistiska Jugoslavien, Josenko Selimovic. En man som knappast kan vara den rätte att undervisa svenska folket i demokrati. Hans demokrati gick ju under namnet "folkdemokrati" och var synonymt med diktatur.

 Bildresultat för Jasenko Selimovic
 Vad består då dessa och deras likars kränkningar av. De är nu så många att jag tyvärr endast här får plats med en liten del.

1.  Avdemokratisering. 2002 års ändring av Regeringsformen. Decemberöverenskommelsen innebär att de sju partierna nu fungerar som en enhet. Utan Sverigedemokraterna vore vi en enpartistat. Alla vet vad en enpartistat resulterar i - Diktatur.

2.  Brott mot åsikts- och yttrandefriheten. Använder Du dig av den enligt grundlagens skrivning, blir Du i mildaste fallet tystad genom att Du utestängs från medierna alternativt att Du skräms till tystnad genom hot och hat. Du förklaras vara rasist, främlingsfientlig etc.

3.  Svenska  medborgare kränks och våldförs av invandrare i en omfattning som aldrig förekommit tidigare. Våldet tar sig uttryck i mord, våldtäkter/gruppvåldtäkter, rån, och grovt fysiskt våld.

Inom invandragruppen: Könsstympning, hedersvåld,  tvångsgifte, barngifte, du hindras från att leva ditt liv  som t ex svenska medborgare, Du tvingas som invandrarbarn att gå i friskolor med undervisning av de värsta fundamentalisterna som gör allt för att indoktrinera dig och motarbetar all integration. Fundamentalisternas islamisering stöds med skattemiljoner.

Kriminaliteten mot svenska medborgare har aldrig varit högre. Det innebär nu stor risk att bli skjuten i ditt eget bostadskvarter när du lämnar lägenheten. Men även när Du befinner dig i denna riskerar Du att bli drabbad. Det är ingen överdrift att påstå att svenska medborgare i dag tvingas leva under belägringstillstånd trots att vi inte är hotade av någon utländsk makt.

4 Ute på landsbygden lever vi under ständig risk för inbrott, våld men också för en oerhörd nedsmutsning av våra omgivningar. Efter en säsongs besök av "bärplockare" ser våra skogsvägar ut som avstjälpningsplatser för papper, burkar, flaskor, blöjor, dambindor, plastpåsar etc etc. Inte lagda i en hög utan som ett pärlband kilometervis. Har vi saker som står utom synhåll  där vi bor, stjäls de omgående.

5.De svenska offren för grovt våld, våldtäkter, rån och stöld från invandrare möts i stället för medkänsla med cynism från Stefan Löfven, Annie Lööf, Batra, Sjöstedt  etc. Däremot är man mycket snabb att tycka synd om  tiggare, asylsökande, invandrare etc så snart de utsatts för minsta förorätt som många gånger är helt förståbar varför den förekommit. Aldrig en tanke åt de tusentals svenska kvinnor som genom våldtäkter fått sina liv förstörda.

De människor som i dag leder sjuklöverpartierna har en människosyn mot det egna folket som måste anses patologisk. Efter att under lång tid ha arbetat med människor kan jag inte annat än betrakta deras handlande som annat än psykopatiskt. Deras mytomani måste betraktas som sjuklighet. Deras brist på medkänsla mot den egna befolkningen är så cynisk att även detta är ett sjukdomstecken. Att inte låta svenska folket i folkomröstning avgöra volymen på invandringen etc vittnar om att man inte är demokrater utan anser att folket är oförmöget att ta ställning i viktiga frågor. Helt enkelt en spegelbild av nazismen, facismen och kommunismens människosyn.

Du som motsätter dig dagens massinvandring måste inse att de människor som styr oss i dag är dina fiender precis som nazisterna, kommunisterna och fascisterna och som bekämpade dem som hade en annan åsikt än de själva. Märk väl ordbruket mot dem som ogillar massinvandringen. De är arbetare, har låg utbildning etc. Ett tydligt exempel på
nazismens övermänniskofilosofi.  I själva verket gäller motsatsen. Vi har aldrig haft så okunniga obildade och ointellektuella politiker som i dag. Jag drar därför slutsatsen att om folkviljan och därmed demokratin skall få genomslag måste dagens politiker ovillkorligen ratas.

Så ditt och mitt svar som motsätter oss dagens massinvandring och vansinniga migrationspolitik bör vara:

Vi har tröttnat på ER IDIOTER. Och vi har tröttnat på er avsaknad av MORAL och fruktan för demokrati.


Olle Ljungbeck, 80591 Gävle

Inlägget nedan handlar om Mozart, Mahler och andra musikupplevelser. Men det handlar också om Fredrik Reinfeldt och man får väl anta att dumhet står för honom. Jag har översatt just den biten om Reinfeldt så gott det går.

Fr. Snaphanen:
Skönhet, död och dumhet
Den 13 augusti, kunde man höra den tidigare statsministern Fredrik Reinfeldt som Sommarpratare i P1. Jag hörde bara en kvart, eftersom jag inte kan förstå den mannen, och jag har inte träffat honom tillräckligt . Den förre statsministern Göran Persson säger att han gick under namnet "tvålen" (tvål) av samma skäl. Jag har aldrig hört honom säga något som var intressant. …

Vad som slog mig var att han i musikalisk mening inte blev äldre än 18 år. Denna lista är inte bara ren banal popmusik, det är popmusik som också var ganska dålig då Reinfeldt var 18 år. Kan man kräva att en politiker har någon allmänbildning, och att den har ökat under åren, så att han när han är 50, kan föra en konversation med en viss kvalitet på några av de många middagar, han  måste han äta sig igenom, helt enkelt med förstånd och känsla för landets medborgare?

Tydligen inte. Reinfeldt är inte unik. Man vet den vanliga frågan till politiker: "Vilken bok ligger på ditt nattduksbord"? En orgie av populärlitteratur, vilket leder mig att tro att inga böcker definitivt är bättre än dåliga böcker, men eftersom politiken är en tom och trivial värld för helt vanliga människor, den skapar inte något av värde, är det kanske mycket lämpligt att politiker/riksdagsmän läser populärlitteratur när de kopplar av från metertjocka rapporter… Vad skulle han ha att säga om han hade varit  samtidig med en Churchill, en Malraux eller Havel?

Reinfeldt har uppenbarligen varit så upptagen med sin politiska karriär att hans allmänbildning kom i fjärde hand, men det är sant att politik handlar också om det allmänna, det finns ingen ursäkt att inte använda sin korta tid här på jorden för att växa personligen. Vilken  idélös papegoja och tomt skal som svenska folket  har haft att leda dem ….. Flera svenska vänner kan inte nämna hans namn utan uppenbart raseri. Ja, Reinfeldt kommer att gå till historien, men inte så som han avsåg. Här är "tvålens”  musikhorisont. Läs mer
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar