onsdag 12 augusti 2015

Ljungbeck: Svensk polis mörklägger IKEA-morden. Sverige saknar ledare. Kalergiplanen för Europas folkOlle Ljungbeck:
Morden på Ikeavaruhuset i Västerås.

Av poliser, myndighetspersoner och journalister får vi som ett mantra upprepat att våldet i Ikeavaruhuset inte har det minsta med politik att göra.

Då måste jag fråga. Hur vet man detta? Två oskyldigt mördade.

Den ene av de misstänkta ligger dödligt skadad och kan överhuvudtaget inte yttra sig! Den andre misstänkte har ännu inte förhörts!

Hur skall vi överhuvudtaget kunna lita på sanningshalten i vad ovanstående påstår och informerar oss om. Är det inte lätt att i en sådan situation som medborgare tro att man medvetet tänker dölja sanningen för oss eller helt enkelt manipulera oss om det verkligen finns en politisk bakgrund.

Med sådan information förstärks misstanken om att något inte är vad det påstås vara.
Olle Ljungbeck, Gävle

Landet ledarlös – Sverige efter terroristattacken mot IKEA

 Det här är verkligheten om dubbelmordet på IKEA i Västerås den 10:e augusti 2015:
Händelsen var ett psykologiskt angrepp på Sverige, som till sin effekt väl uppfyller villkoren för att utgöra en terroristattack
I denna prövningens stund står Sverige utan ledare. Mannen som bar på förväntningarna att växa in i rollen som landsfader – Stefan Löfven – har deserterat.”Blueshift


 Richard Nikolaus von Coudenhove-Kalergi

Aldrig hört talas om Richard Nikolaus von Coudenhove-Kalergi, eller den plan som bär hans namn,– Kalergiplanen? Läsaren borde ha gjort det – utifall Sveriges Bonnierdominerade media hade skött sitt arbete. Kalergi var en österrikisk greve som innan det andra världskriget började arbeta för ett politiskt enat Europa – det vill säga långt innan EU:s mer kände fader, den franska sprithandlaren Jean Monnet, började göra detsamma. EU har av sina ja-fanatiker kallats ett ”fredsprojekt”. Läs hela artikeln

Världen håller på att gå sönder. Det sker för att någon vill det.
Den här boken förklarar varför ochvad läsaren kan göra...

Västs mörka hjärta - 9/11,

Geopolitisk terrorism & Globaliseringsagendan

Släpps augusti 2015..

 Ta del av denna video med undertexter på engelska


Immigration - the EU's dirtiest secret (Invandring – EU:s smutsigaste hemlighet)

 Nasrin Sjögren:

”Vänsterns sista strid – 6 augusti
Det är i behärskad vrede samt med sorg och oro jag skriver dessa rader. Känslan av surrealism hänger tungt över mig. I tisdags stormades Östermalms tunnelbanestation av en pöbel bestående av till orcher förväxlingsbara självrättfärdiga demokratihatare. Ivrigt påhejade av sektvänstern inom de svenska riksmedierna rev de ner och sönder den reklamkampanj som SL hade satt upp för SD:s räkning. Ett i alla delar harmlöst meddelande på engelska till utländska turister där man bad om ursäkt för att den svenska regeringen vägrar göra någonting meningsfullt åt det tiggeri som har blivit en sorglig syn över hela Sverige.

Sin vana trogen hetsade vänstern upp sig genom att hävda att detta var ett uttryck för rasism. För vi vet ju alla att tiggare är en ras och folkgrupp… Eller, nej. Det är de visst inte. Så de valde att direkt översätta tiggare till romer för att på så vis återigen få göra det de älskar att göra: peka ut sverigedemokrater som onda rasister. Under det deliriska upploppet passade ett gäng av dessa våldsverkare på att angripa Nyheter idags Chang Frick. Som råkar ha just romskt och judiskt påbrå. Han var där som journalist med sin kamera. För detta skulle han uppenbarligen få sota dyrt. Han misshandlades liggande och fick sin kamera sönderslagen. Allt under rop om vilken hemsk rasist han var. Helt oprovocerat.
…Vi är den stora breda majoriteten. Nu kommer det an på oss att försvara det vi tror på. Yttrandefrihet, åsiktsfrihet, tryckfrihet, mötesfrihet och varje annan fri- och rättighet. Lika för alla. På riktigt. 

Så fatta mod och ta sats. Stå upp för det du tror på och håller kärt. Backa inte en millimeter. Visa för vänstermaffians intellektuella och moraliska dvärgar att vi inte låter oss skrämmas till tystnad längre. Vi älskar Sverige och är stolta över alla de svenskar, döda och levande, som har byggt landet. Vi hedrar och respekterar den svenska kulturen. Inte för att den är fullkomlig, utan för att den är vår. Inga fler krökta ryggar och nedslagna blickar. Stå stolta och rakryggade för det som är sunt, sant, rätt och gott. Det är exakt där striden står nu. Vi måste göra det tydligt att vi hellre dör stående än lever på knä. 
Om vi visar Sverigehatarna att de varken kan dupera eller kuva oss är segern vår. De är nämligen lika fega som glada i våld.
När de förstår att de är genomskådade och maktlösa kommer de att skamset smyga iväg med svansen mellan benen. Låt oss se till att det händer. Drivna av kärlek och styrka. Tillsammans. ”Läs hela artikeln

Läs:

2 kommentarer:

 1. Ur Jan Millds blogg "Tänd ett ljus". Skrolla ned tills du kommer till Svenskarnas självförakt

  Svensken tror inte så mycket. Svensken vet. Och dyrkar förnuftet istället för Gud.
  Svenskarnas gudstjänster på söndagarna sker inte i kyrkan, utan på IKEA."

  Nu fick vi förklaringen till varför morden skedde vid IKEA.
  Heima

  SvaraRadera
 2. Det uppges att mördaren eller mördarna till sk.
  IKEA-morden var eritrianer. De kanske rentav
  var "ensamkommande flyktingbarn". Mördaren hade ju redan uppehållstillstånd i Italien enligt media.
  Läste på Merit Wagers blogg:
  En migga: ”Eritreaner som är 20-35 år gamla utger sig för att vara ”ensamkommande barn” för att förhindra att de återsänds till Italien. ” . 4 februari 2014
  Heima

  SvaraRadera