onsdag 19 augusti 2015

Löfven i det blå. IKEA-morden - Ingen medkänsla från "eliten". Donald Trump triumferarVaddå, måste handlingar, tankar och idéer hänga ihop logiskt? Det har vi i arbetarrörelsen aldrig tänkt på....


 I en artikel i Svenska Dagbladet skriver man om Rudyard Kipling, en brittisk författare och Nobelpristagare i litteratur. Jag citerar en intressant del av artikeln.

”Motsatser är Kiplings nerv
Hans författarpersona säger: Jag har varit överallt, jag har sett mer än du och jag har fortfarande inte tröttnat, för inget är mer fascinerande än nya intryck. ”Praised be Allah for the diversity of His creatures”, skrev han efter sin resa till Egypten. (Det var inte ironiskt menat. Engelsmännen favoriserade ofta muslimer i Indien, ett taktiskt drag för en kolonialmakt: gynnar du en minoritet får du en lojal allierad. Kipling sade sig aldrig ha träffat en engelsman som hatade islam, hur illa de än tyckte om andra religioner.)”SvD

Är det inte så svenska politiker gör idag. Alla andra favoriseras men inte svenska folket. Vi ska bara betala.

De svarta arierna och deras offerIngen uttrycker medkänsla med mordoffren
…Ingen – INGEN – i svenska media ger något som helst uttryck för upprördhet eller medkänsla med mordoffren och deras anhöriga. Ingen. Både Polisen och journalisterna är fullt upptagna med att skydda de misstänkta gärningsmännen, av vilka den ene, Abraham Ukbagabir, senare erkänner morden. Vi ska ha helt klart för oss att det är gärningsmannen och de boende på asylförläggningen som det är synd om och som ska skyddas.

Signalerna får de två äldre Arbogadamerna Boel Hult och Eva Eriksson att rita “kärlekshjärtan” och sätta upp på staketet vid mördarens asylboende på Kallstensgården. Damerna borde tas i förvar tills de är vid sina sinnens fulla bruk.

… Carola och Emil Herlin mördades en måndag. På tisdagen var de redan glömda. Det hade Polisen och media i förkrossande enighet bestämt.

Sverige befinner sig i ett krigstillstånd
“Trygghetsskapande åtgärder” blir snart ett polismantra på alla journalisters läppar. I ett land som varje dag flödar över av skottlossningar, knivskärningar, våldtäkter, mord, granatkastning, anlagda bränder och åldringsrån liknar medias nyhetsrapportering alltmer regelrätt krigsrapportering.

Ingen som vill se kan längre tvivla på att Sverige befinner sig i ett krigstillstånd. Reportrar med erfarenhet av rapportering från krigsfronter har lysande framtidsutsikter. 

... Och Polisen satsar på “trygghetsskapande åtgärder”. Läs mer här och  Julia Caesar

Loran 23 misstänks för mordet i Vårgårda
Här är en av alla svarta berikare som har mördat sin gravida exflickvän. Hur kan någon bli kär i denne man kan man undra. Man blir faktiskt mörkrädd. Petterssons och Exponerat

”Tanter som klipper och klistrar

 Vi har länge sett det livsskadliga i Fredrik Reinfeldts medvetna destruering av välfärden med hjälp av okontrollerad massinvandring. Det har brakat fullständigt åt helvete. Det finns inget politiskt ansvar, alla svagbegåvade och menlösa DÖ-politiker tiger ihjäl varandra och svenskarnas oro. Migrationsverket och andra myndigheter plundrar lika ansvarslöst som lättsinnigt, oansvarigt och fortlöpande statskassan, under maximen "öppna hjärtan". Som om det inte finns en morgondag. 

Vad händer då? Nada. Ingen svensk ledare går ut med ett problemerkännande,  och ber om förlåtelse för att deras skabrösa oduglighet och undlåtenhet ständigt kostar oss liv och landets ekonomi.

Däremot stiger tantänglarna Boel Hult och Eva Eriksson högtidligen fram. De har fäst hemmatecknade hjärtan på staketet till stöd (!) vid mördarens alsylboende på Kallstensgården. 

De två lever i spunnet socker, godheten klibbar fast vid deras tentakler. De får komma i lokaltidningen, det kittlar i deras egomagar när de går på byn med höjda huvuden, de är bättre - de är bäst. Och dessvärre kommer dessa två inte att fatta nånting förrän de blir skändligen gruppvåldtagna, robbade, eller får känna yxans eller knivens vassa egg mot det egna ömma skinnet. Läs alla kommentarer Soldatmamma

 "Från ”pojkstreck” till terrorism
Pojkstreck". Så kallade dåvarande integrationsminister Nyamko Sabuni bränderna i bilar, garage, skolor och en synagoga för sisådär 10 år sedan. Sabuni roar sig nu åt fortkörningar i lyxbilar och blev av med körkortet 15 maj - i tre månader framöver. Bara att gratulera Nyamko: En vanlig människa skulle få kortet spärrat ett år. Hon körde nämligen i 158 km/h på 110-väg.
Men hon har också tur med ett välbetalt jobb i konsultbranschen. Och att hon slipper allt vad politik heter. Politikerna idag ägnar sig åt förtvivlade undanflykter från det faktum att Sverige befinner sig i ett pre-krigiskt tillstånd med stora, våldsamma bränder varje dag och mord flera ggr i veckan. Svenskarna har pinnat upp "invandringen" till den största politiska frågan att ta itu med.

…När det handlar om mordbränder så ligger något mycket värre begravt i askan: Är inte dessa en form av terrorism? Man skapar en atmosfär av rädsla och tystnad; ett hot om en samhällskollaps. Detta är terrorismens innersta mål: Att samhället utplånar sig självt för att undvika att någon annan gör det. Och det dör i tystnadens och undfallenhetens grå korridorer.Hela artikeln på Osagt

Trump går i rätt riktning


....Trump bygger sitt program på tre principer: En nation utan gränser är ingen nation, en nation utan lagar är ingen nation och en nation som inte tjänar sina egna medborgare är ingen nation. Om han får som han vill kommer det byggas ett stängsel på den mexikanska gränsen. Ett stängsel som Mexiko får betala. Illegala invandrare som uppehåller sig i USA ska förmås återvända hem. Pengaöverföringen från illegala invandrare till Mexiko ska stoppas. Barn som föds av illegala invandrare i USA ska inte automatiskt tilldelas amerikanska medborgarskap som tidigare varit praxis. Samtiden

Den brittiske författaren och filosofen Roger Scruton har skrivit en hel del om nationalstaten och hur viktigt det är att nationerna finns.


3 kommentarer:

 1. Lisa Holm mördades faktiskt av en nordeurope. Det här är alvarliga saker och då duger det inte att fubba. Det vore bra om du kunde redigera den bilden? Dels är sanningen viktig. Och dels är det mycket tragiskt och det blir respektlöst att använda en bild av Lisa Holm så här.

  SvaraRadera
 2. Bra text i övrigt dock. Förutom att du blandar ihop nation och stat. USA är ingen nation. När amerikaner pratar om nationenen så uttrycker de egentligen en förhoppning att medborgarnas uppslutning runt konstitutionen och det gemensamma egenintresset skall vara SOM EN NATION, inte att USA är en nation i egentlig mening.

  SvaraRadera
 3. Bara massa jävla blaj.
  Du vrider på verkligheten och du Är verkligen en riktig rasist.

  SvaraRadera