måndag 17 augusti 2015

7-klövern måste avgå. Demonstration 15 september. Brev till Gustav Fridolin”AVGÅ LÖFVEN – FOLKLIGT KRAV”


Sveriges kulturmarxistiska styrelse måste avgå!

Oavsett partifärg är riksdagens majoritet förenade i 7-klöverns förvaltning av kulturmarxism.

To: gustav.fridolin@regeringen.se

Subject: BrevStatsrådet

Gustav Fridolin

Utbildningsdepartementet

 

Efter valet 2014 utsåg statsminister Stefan Löfven dig till statsråd och chef för Utbildningsdepartementet. Jag kan garantera dig att många runt om i Sverige höjde på ögonbrynen. Hur skall han, som saknar verklig yrkesbakgrund få ordning på den svenska skolan? Strax efter utnämningen skrev DN i en artikel att du klassas som politiskt underbarn. När kommer detta påpekande att visa sig?Du myntade begreppet " Skolan skall jag fixa på 100 dagar ". Det verkar som om du lagt på moms på dagarna för än har inget hänt. Mellan åren 2006 - 2009 arbetade du som journalist och folkhögskolelärare och anser dig därmed ha en ordentlig yrkesbakgrund. Felet i samhället är att de som tillsätts som statsråd gör detta med politiska meriter och då blir resultatet därefter. Bäste Fridolin, det hjälper inte att du visar upp dig i media när du besöker en förskola och ritar med småbarnen eller när du går i PRIDE-tåget med din dotter på axlarna. Torka leendet från ansiktet och börja göra skäl för din höga lön.
För att elever skall kunna tillgodogöra sig undervisningen krävs att det är ordning och reda i skolan. Enklare än så kan det inte bli. Skolverket gjorde 2006 en enkät och frågade elever på hög- och gymnsiestadiet om de blev störda av andra elever. Ja, svarade 16%. Samma enkät gjordes sex år senare och nu var siffran uppe i 29%. Ingen behöver vara politiker för att inse att PISA rapporten låg rätt i tiden. Det tjafsas om förstelärare med löner upp till 40.000 i månaden. På vilket sätt kommer detta att påverka elevers resultat? Hur mycket lönen än höjs och titlar delas ut så lär ingen ryta till för att elever skall komma i tid, sluta prata i mobiltelefon eller sluta sparka på lärarna. När till och med elever med invandrarbakgrund klagar på oredan i klasserna har det gått för långt. I dagens SDS lyder huvudrubriken "Antalet nyanlända elever har fördubblats på två år. Bristerna i skolornas mottagande är många, och invandrade elever får allt sämre skolresultat ". Vad gör du som statsråd åt detta? Vad tror du förstelärarna kommer att göra? Ingenting - om inte grundproblemet - åtgärdas. I stället för förstelärare – inför i stället betyg i - ordning och uppförande - och kvarsittning om elever inte får godkänt i detta. Respekten - inte agan - måste omgående komma tillbaka till de svenska skolorna. Det är här det brister och den bristen står föräldrarna för - de vars barn som är orsak till "slapphetsproblemet" som de för med sig in i skolans värld ska direkt involveras - tvingas att sitta med i klassrummet - tills ordningen infunnit sig. Nu kommer det upp mot 20.000 nyanlända elever till grundskolan. Ditt parti har medverkat till att vi har den migrationspolitik vi har. Vi skall vara generösa och låta folk flytta hit. På vilket sätt har du i egenskap av minister förberett kommunernas skolor. Din chef, statsminister Stefan Löfven sa i sitt sommartal att han skall genomföra en lagändring så att alla kommuner skall ta emot asylsökande.Var hittar du den ökning av lärare som krävs när det ens inte finns behöriga lärare idag? Lindesbergs kommun har fått kritik från Skolinspektionen för att eleverna inte får tillräckligt stöd på sina modersmål. 

Om kommunen inte kan visa att de i november löst problematiken kommer Skolinspektionen att gå till domstol för att få ett vite på 500.000 kronor utdömt. Detta, herr statsråd, är den bistra verklighet som gäller i dagens Sverige och värre lär det bli. Det är kanske så att ni väntar på att andra etniska grupper skall ta över och ordna skolgång på sitt sätt? Då finns det bara ett ord - arma svenska elever.

Anders Andersson, Löddeköpinge

2 kommentarer:

  1. Vi får hoppas att de här herrarnas dagar är räknade. Värre sk politiker får man verkligen leta efter. Jag kan tänka mig att när de ser sig själva i spegeln så bugar de sig av aktning och vördnad över sig själva. Vad folk verkligen - i regel - tycker har de ingen aning om. Jag längtar efter nästa val - det verkar som om folk iaf börjar vakna!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är Svenska folket genom val som bestämmer vilka politiker man vill att landet skall styras av och därmed i vilken riktning och utveckling man vill ha i landet framöver. Jag anser att landet befinner sig i ett så allvarligt läge att något annat än 50+ för SD är otänkbart om Svenska folket har en önskan om att lämna över ett land till kommande generationer som det går att leva, bo och verka i nu och även om 50 år.

      Radera