fredag 14 augusti 2015

Olle Ljungbeck: Till Riksåklagaren (RÅ), Justitiekanslern (JO), Statsministern samt JustitieministernRiksåklagaren Anders Perklev

JK Anna Skarhed

 Bildresultat för anna skarhed

Stefan Löfven

Bildresultat för Stefan Löfven

Morgan Johansson


Anmälan.

Jag anmäler härmed Migrationsverkets Generaldirektör Anders Danielsson enligt följande.


 Jag begär härmed att RÅ jämte JO utifrån era uppdrag utreder huruvida Generaldirektören för Migrationsverket  genom underlåtenhet eller inkompetens gjort sig skyldig till eller är ansvarig för följande.

1.  Genom att ej följa reglerna för inskränkning av asylsökandes rörelsefrihet, därmed är medansvarig till de mord som nyligen skett på IKEA i Västerås.

2.  Genom usel organisation av Migrationsverkets verksamhet riskerar såväl de svenska medborgarnas som asylsökandes liv och hälsa framgent.

3.  Genom undermålig kontroll av inkommande migranter riskerar de svenska medborgarnas trygghet och säkerhet, eftersom vi med bestämdhet vet att så kallade jihadister och andra terrorelement redan i dag befinner  sig i vårt land. Genom den usla kontrollen är det ingen överdrift att hävda, att terrorister när som helst kan ta
sig in i landet och orsaka enorma terrorattentat.

Regeringen är enligt Grundlagen skyldig att på alla sätt värna medborgarnas trygghet. Den "låt gå" politik som utmärker dagens Migration är ett klart brott mot Grundlagens anda och bokstav. Svenska medborgare kan vilken dag som helst drabbas av en terror som ej vore möjlig om Migrationen skedde organiserat och till rimliga volymer. Här måste medborgarnas trygghet gå före missriktad humanism.

4.  Genom missriktad lojalitet mot regeringen tydliggör inte Migrationsverket för denna och för medborgarna att dagens migration nått sådana volymer att dagens     
 situation är ohållbar såväl humanitärt som pga de följder som  kan drabba de svenska medborgarna till följd av denna. Migrationsverket har inte mindre skyldighet att visa lojalitet med de svenska medborgarna än med regeringen. (Egentligen större om det skall följa grundlagens skrivning).
      
 5. Genom en ekonomisk "låt gå" politik förskingrar stora summor av skattemedel.

Olle Ljungbeck, Gävle

Jimmie Åkesson kommenterar Ikea-morden
Till skillnad från statsminister Stefan Löfven (S), och hela övriga regeringen, vänstern och etablissemanget, kommenterar idag SD-ledaren Jimmie Åkesson dubbelmordet på Ikea i Västerås för ett par dagar sedan.

Efter den påstått anlagda branden i Eskilstunamoskén var såväl Löfven som övriga gardet synnerligen snabba med att både kommentera, dra slutsatser och fördöma. Efter dubbelmordet i Västerås är det, utöver att polisen gjort klart att man prioriterar landets asylboenden, en kompakt tystnad som råder och på tv-nyhetssändningarna fortsätter man att i samma vanliga Bolibompastil pumpa folket med vänstervridna oväsentligheter.

.. Det är på Sverigedemokraternas hemsida Åkesson uttalar sig:
Det som skedde på IKEA i Västerås är en tragedi som kommer att sätta sina spår. Vi behöver tid att sörja och att bearbeta det som skett.
Det måste få ta tid. Vi får aldrig vänja oss vid den här sortens fasansfulla dåd. Just nu går mina tankar till den familj som drabbats hårdast av alla. Jag vill inte spekulera kring vad som har hänt utan hoppas att polisen gör allt de kan för att reda ut brottet, och att de som sedan döms får kännbara straff.” Avpixlat

Reinfeldt ville förstöra välfärden med massinvandringen
…För att straffa väljarna efter SD:s riksdagsinträde 2010 ingick Reinfeldt den oheliga alliansen med Miljöpartiet vars extrema politik fick styra invandringspolitiken – med väntat resultat.

Reinfeldts vansinne blev dock till slut även hans fall – efter talet om att svenskarna borde öppna sina hjärtan, och han gjort klart att inga pengar fanns kvar till något annat än just massinvandringen, strömmade en stor del av partiets väljare till den enda kvarvarande oppositionen värt namnet: Sverigedemokraterna, som också blev senaste valets enda riktiga vinnare.

Granskning Sverige tittar närmare på Reinfeldts förflutna och orsakerna till hans förakt mot Sverige och svenska folket. I programmet framkommer bland annat att skälet till Reinfeldts massinvandringsiver bottnar i att han på så sätt velat rasera välfärdssamhället.” Läs också alla kommentarer på Avpixlat och lyssna på Granskning Sverige

Läs:
Olle Ljungbeck – Polisen mörklägger IKEA-morden
En djävulsk plan för de europeiska folken

1 kommentar:

 1. En sensationell artikel. Migrationsverket bortom all kontroll. Sverige är mer illa ute än vi trodde.

  ”Domare Kristina Andersson tvekar. Antagligen måste vittnets namn ropas ut i högtalarna följande morgon, hur säkert det än är att han inte tänker dyka upp. Leif Silbersky, en av tre närvarande försvarsadvokater, pressar på. Ställs morgondagens förhandling in eller inte? Kan han dra tillbaks till Stockholm?

  I några sekunder går domaren ur sin roll och ler. Vittnet har, berättar hon ut i salen, krävt 100.000 kronor plus ett svenskt medborgarskap för att ta tåget över Öresundsbron och vittna. I alla andra städer hade salen skrattat.

  Här framstår dealmakarens försök som rimligt givet sammanhanget. Bredvid sina försvarare sitter två personer anklagade för att i utbyte mot liknande belopp ha sålt pass via sina jobb som handläggare på Migrationsverket. Sedan en medhjälpare som har varit ansikte utåt via sin restaurang på Bennets väg.

  I protokoll från muthärvan på Malmös migrationsverk vecklar en korruption ut sig som går djupare än snabba affärer. Det är handläggare som upptäcker skotthål på sina balkongdörrar och misstänker kolleger hon deltagit i gråzonsaffärer med. Det är företrädare för skånska lågprisarbetsplatser som gör upp om vilka som ska ta sig an vilka asylsökande praktikanter och vilka betalande kontraktsjägare med siktet på arbetstillstånd. Och det är medarbetaren på förvaret som sparar ett foto på den avvisade mannen för att erbjuda honom till olika senioranställda på Migrationsverket. Han behöver inte ragga länge. En blivande enhetschef tackar ja och hämtar öppet tillbaka den avvisande sekunden efter att hennes myndighet hållit honom inlåst, för ett mycket kort äktenskap, och ett pass. Inte ens myndighetsutövarna själva tror alltså på myndighetsutövning så som de tror på att inlåsta vänder sig till myndighetspersonalen som privatpersoner och på det mest intima sätt ber om nåd. Samtidigt som de rent faktiskt arbetar på Migrationsverket gör de sig till vandrande privata migrationsverk. Enmansmyndigheter med rätt att avgöra vem de känner för att bifalla just i dag. Kanske efter att ha ryckts med av ett fotografi."

  http://www.expressen.se/kultur/korrupt-makt-bortom-det-allmannas-kontroll/

  SvaraRadera