fredag 28 augusti 2015

Sverige - ett nytt Gaza. Tiggarförbud ett led i europeisk rasism! Vill vi ha invandrade våldtäktsmän i vårt land?Upp med en hand alla som tror att det är för att bekämpa ungdomsarbetslösheten som bensinskatten höjs...?

Skattechock

Den svenska regeringen höjer skatterna. Folket ska inte få behålla frukterna av sitt arbete, nej, pengarna ska politikerna ta hand om för att kunna försörja den miljon människor som just nu är på väg till Sverige genom Europa. 

Sossarna tror att skattehöjningar är svaret, men det är stängda gränser som behövs.
  …Sådana som Reinfeldt och Löfven och deras anhang förtjänar bara vårt förakt. Med sina öppna gränser har de gjort Sverige till en magnet som orsakar att människor dör. I Österrike upptäcktes en lastbil fullpackad med lik, de hade kvävts av syrebrist under resan. Hur god är man då? Lite spill på vägen bara? Vilka drömmare som styr det här landet! Men jag tvivlar på att de ens kan drömma, de är hjärndöda.EKP


 Sydsvenskan: Vellingeförslag om tiggeriförbud är ett led i den europeiska rasismen

”Vi drömmer väl alla om att samtliga ledare på vår jord tar ansvar för sin befolkning så att de kan leva ett anständigt liv. Vi drömmer väl också om fred på jorden så att inte miljontals människor tvingas fly till främmande land. Precis som i låten av Hep Stars är detta en situation som än så länge bara finns i drömmarnas värld. Många människor drabbas av orättfärdighet, krig och andra grymheter.

…För att rasismen inte ska kunna växa till en stark flod så måste vi först ha förmåga att se och sedan försöka stoppa dessa första vattendroppar.” Annelie Björkhagen Turesson Hela artikeln
Annelie Björkhagen Turesson bor i Vellinge kommun. 
Hon är lektor i socialt arbete på Malmö högskola och forsknings- och utvecklingskoordinator i Malmö stad.


Till: Annelie Björkhagen Turesson

Från: Sandor, Herold

28.8 2015

Angående din insändare i Sydsvenskan  den 28 augus
ti så har jag några frågor till dig.

Anser du att det är rätt att andra länders medborgare kommer hit och ockuperar andras egendom som man t ex gör i Malmö?

Anser du att det är rätt att dessa människor slår upp tältläger i våra parker och där skräpar ner samt utför sina behov i buskarna där?

Anser du att det är svenska skattebetalares skyldighet att bekosta härbärgen och kommunal mark för att man där skall kunna bo i sina bilar och husvagnar?
Anser du att eventuell fattigdom berättigar vissa människor att bete sig som ovanstående i ett främmande land?

Jag förmodar att du liksom jag när vi besöker andra länder står för våra kostnader fullt ut och inte ockuperar andras mark samt använder parker som latriner.

Av den enkla anledningen så anser jag inte att dessa människor inte har i vårt land att göra eftersom man inte respekterar dessa elementära för normala människor gällande regler.

Den sista frågan jag har är om du själv har upplåtit ditt hem till några av dessa tiggare som du ju tydligen värnar så mycket om?

Tacksam för svar. M V H  Sandor Herold, Malmö
  
En av alla de ”goda” är Annelie Björkhagen Turesson som talar om grymheter. Kanske är det sådana män som skildras nedan och som här på bilden som hon och många andra "goda" kvinnor attraheras av. Det mer eller mindre alltid svenska kvinnor som talar sig varma för invandrarna.  Man undrar....

 
Från Snaphanen: Landsförrädarna i Stadshuset

Gruppvåldtäkten på en 45-årig kvinna ombord på Viking Lines Finlandsfärja Amorella följdes av ännu en våldtäkt. Journalisterna våldtog sanningen och den svenska allmänheten genom att ljuga om gärningsmännens etnicitet. De åtta misstänkta förövarna påstods vara svenskar, trots att sju är somaliska medborgare och en är irakier. De fyra misstänkta gärningsmän som har häktats i veckan är alla somaliska medborgare och muslimer. Ingen har svenskt medborgarskap. Men i media kallades de “svenskar” i feta rubriker. Svenska media visade än en gång sin samvetslösa agenda när det gäller invandrade våldsbrottslingar. Förövarna skyddas, brottsoffren är fullkomligt ointressanta.


...Journalisterna skyddar grova brottslingar

Sverige är inget friskt samhälle utan ett mycket sjukt samhälle. Lögnrötan griper omkring sig med skrämmande hastighet och genomsyrar allt fler nivåer i samhället. Den värsta våldtäkten begås av politikerna. Gruppvåldtäkten på M/S Amorella är ett direkt resultat av den massinvandring till Sverige från muslimska länder och primitiva hederskulturer som pågår sedan årtionden. Massinvandringspolitiken har bland annat resulterat i att vårt land toppar listan över anmälda våldtäkter i Europa och leder till ständigt fler och fruktansvärt brutala våldtäkter på svenska kvinnor.


Tiotusentals kvinnor offras varje år med lätt hand för den välsignelsebringande mångkulturen. Politikerna struntar i offren. Tystnaden avslöjar deras isande likgiltighet inför sitt eget folks säkerhet. Ingen svensk regering har någonsin brytt sig om att försöka stävja våldtäkterna på det enda sätt som skulle ge märkbara resultat: att minimera invandringen från muslimska länder. Att sätta svenska kvinnors behov av trygghet och säkerhet före massinvandring vore ju ren och skär rasism..” Läs Julia Caesar: När journalister våldtar”Yazidiska flickor säljs nakna på marknader
Enligt färska rapporter från FN och Human Rights Watch,  återgivna i onsdagens Daily Mail, skickar IS de “sötaste oskulderna” som de kidnappat till slavmarknader i den syriska staden Raqqa. Där visas de upp nakna och säljs till högstbjudande, som boskap. Det är främst flickor och kvinnor från Iraks yazidiska minoritet som kidnappas och säljs som sexslavar.

Efter plundringsräderna i byarna klär jihadisterna av flickorna nakna, testar om de är oskulder, värderar deras kroppar och skickar dem till auktion. Först bjuds de ut till IS-ledarna, sedan emirerna och sist till fältstyrkorna. Köparna tar vanligen tre eller fyra flickor och behåller dem några månader tills de tröttnar och säljer dem igen.” Hela inlägget här


 fr. Gatestone:
Han] tvingade under pistolhot den 24-åriga kvinnan att stiga in i hans bil. Han förde henne till sin lägenhet där han våldtog henne och skröt om att han mördat tio personer. Han förklarade också att eftersom han nu var svensk medborgare var det fritt fram för honom att våldta, eftersom han inte kan utvisas.

"Han inser förstås att han riskerar ett mycket långt straff i slutändan och bör göra vad han kan för att undvika det genom att till exempel sätta sig i en bil och resa ner genom i Europa. Det kan man göra ganska så riskfritt med tanke på öppna gränser." -- Åklagaren om att en misstänkts mördare släppts ur häktet i väntan på rättegång.

På frågan om det kan finnas terrorister och krigsförbrytare som redan har fått uppehållstillstånd i Sverige, svarar Migrationsverkets ställföreträdande generaldirektör Mikael Ribbenvik: "Ja, så är det tyvärr."

Den tydliga risken att de kan begå terrorbrott och döda hundratals svenskar, förändrar uppenbarligen inte situationen.”Hela artikeln

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar