tisdag 25 augusti 2015

USA inte längre vad det varit. Vill erövra hela världen. Nationerna ska bort. Är det Den nya världsordningen som gäller med en världsregering?

Bildresultat för världsregering


Inte bara Ungern har bra ledare:
Det här är Tjeckiens president Milos Zeman och han skräder inte orden. Rakt på sak säger han att det är USA som har orsakat massinvandringskaoset i Europa genom sina destruktiva krig i Mellanöstern och Afrika, och tar upp Kriget mot Irak och Saddam Hussein som exempel, och understödjandet av dem som senare bildade IS i Syrien och förstörelsen av Libyen. Läs hela artikeln

Ungern:

"Vi är av den gamla skolan, vi tycker att man bör knacka på dörren snarare än att försöka bryta igenom väggen"
– För oss står Europa på spel. Överlevnaden, eller mer korrekt, transformeringen bortom igenkänning av det europeiska folkets livsstil, europeiska värderingar och de europeiska nationerna. Frågan är inte enbart vilken slags Europa vi ungrare skulle vilja leva i, utan snarare – kommer det vi kallar Europa att alls existera? Vår respons är tydlig: vi vill att Europa ska tillhöra européerna. Detta kräver också en ansträngning från övriga europeiska länder. Men det finns något vi inte bara vill, utan som vi kräver: att bevara Ungern åt ungrarna.

Carina-Fina: "Jag kan inte för mitt liv se att det på nåt sätt skulle vara mentalt friskt att bara vända sig bort och blunda som Sveriges och EUs regeringar gör, när ens kontinent, land och kultur ruineras och plågsamt dör ut." EKP
  
USA

Sagt av Wesley Clark i Democracy Now 2007:

 Vi kommer att ta sju länder inom fem år och börjar med Irak och sedan Syrien, Libanon, Libyen, Somalia, Sudan och avsluta med Iran. (- We’re going to take out seven countries in 5 years, starting with Iraq, and then Syria, Lebanon, Libya, Somalia, Sudan and, finishing off, Iran.)

 He was Assistant Secretary of the Treasury for Economic Policy and associate editor of the Wall Street Journal. He was columnist for Business Week, Scripps Howard News Service, and Creators Syndicate. He has had many university appointments. His internet columns have attracted a worldwide following.

Fifth columns inside Russia and China

”Vi amerikaner måste vara ödmjuka, inte arroganta. Vi måste erkänna att amerikansk levnadsstandard, med undantag för de gynnade Enprocenten, befinner sig i en långsiktig nedgång och har gjort så under två decennier. Om livet på jorden ska fortsätta, måste amerikanerna förstå att det inte är Ryssland och Kina och att det inte heller var Saddam Hussein, Gaddafi, Assad, Jemen, Pakistan och Somalia, som är ett hot mot USA.

Hotet mot USA består helt och hållet av den galna neokonservativa ideologin att Washington ska dominera hela världen och det amerikanska folket.

Detta arroganta mål kommer att dra in USA och dess lydstater i ett kärnvapenkrig.

Om amerikanerna skulle vakna upp, skulle de kunna göra något åt sin okontrollerade regering?  

Är européer som har upplevt förödande resultat av första och andra världskriget, kapabla att förstå att de otroliga skador som dessa krig åsamkade Europa, är minimala jämfört med skador från ett kärnvapenkrig?

Om EU var en intelligent och självständig regering, skulle de absolut förbjuda alla medlemsländer från att vara värd för en amerikansk anti-ballistisk missil eller någon militärbas någonstans nära Rysslands gränser.

De östeuropeiska lobbygrupperna i Washington vill hämnas på Sovjetunionen, en enhet som inte längre finns.  Hatet skickas mot Ryssland. Ryssland har inte gjort något annat än att de har misslyckats med att läsa Wolfowitz Doctrine och inse att Washington har för avsikt att styra världen, vilket kräver att man också styr över Ryssland och Kina.” Hela artikeln


 Amerikanska UD förbjuder kristna att vittna om förföljelse
Den här regeringen verkar aldrig hitta en tillräckligt bra ursäkt för att hjälpa kristna, men man hittar alltid en ursäkt för terrorister. ... Jag hoppas att när detta [beslut] uppmärksammas kommer utrikesminister Kerry att upphäva det. Om han inte gör det måste Kongressen undersöka saken och personen som fattade beslutet borde få sparken." — Newt Gingrich, före detta talman i Representanthuset.

"USA hävdar att Boko Harams främsta offer är muslimer. ... Frågan kvarstår – varför spelar USA ner eller förnekar attackerna mot kristna?" — Emmanuel Ogebe, nigeriansk advokat inriktad på mänskliga rättigheter i Washington D.C.
"Sluta bygga kyrkor. Konvertera till islam, den sanna religionen. Annars kommer vi att statuera ett hemskt exempel med er." — Javed David, ledare för Hope for the Light Ministries, citerar en okänd motorcyklist. Hela artikeln på Gatestone

Det är ett lysande tal och hela texten finns att läsa på svenska.

I sitt tal nämner Jon Voight Alinsky-koden och här är några ”höjdpunkter”

”Höjdpunkter i "Alinskykoden"  är:

 "vänsterns brända jordens taktik" av Joseph Farah, vänsterns besatthet med att censurera och eliminera motsatta röster

 "Magiska orden" av David Kupelian, vänsterns hemliga vapen för att omforma det  traditionella America

 "Lib-Speak: ett lexikon för Age of Obama" av Don Feder

 "Politiska ordlekar" av Thomas Sowell, som kallar Barack Obama en "mästare" i "att ljuga väl" genom att omdefiniera ord

 "De 50 förbjudna orden" av Joe Kovács, rapport om New York City skoldistrikt som finns "politik", "evolution" och även "födelsedagar" som stötande för att finnas med i prov

 "Vad är" rättvisa "?" Av John Stossel, som visar att samtidigt lurar djup orättvisa bakom vänsterns favoritstridsrop..

 "Lögnens president”  av David Kupelian om vad som händer när den fria världens ledare ständigt vilseleder?

 "Alinsky s metoder förklaras" av Phyllis Schlafly, om hur Obamas roll modell Saul Alinsky visar revolutionär handling genom att inleda med några väl valda ord.

 "Wannabetyrannens hemlighet" av David Kupelian, om vad som gör samhällelig negativ  transformation så lätt för radikaler att genomföra.

"Varför liberaler inte debatterar med  konservativa" av Dennis Prager, som menar att  "Vänstern är ett offer för sin egen hjärntvätt".

"Det är inte för sent att stoppa denna galenskap", säger Kupelian, "men vi måste helt enkelt förstå språket eliten talar med varandra - och till oss. Att inte förstå det är att anta det, tillgodogöra sig det och omedvetet delta i omvandlingen av USA till en plats som våra förfäder inte ens skulle börja att känna igen. " Läs mer på Wnd

Amerikansk fd underrättelsechef: ”IS framväxt ett avsiktligt beslut”

Den förre detta chefen för USA:s militära underrättelsetjänst DIA hävdar att den amerikanska regeringen medvetet valt att låta jihadistgrupper växa till det terrorkalifat vi i dag känner som Islamiska staten, IS. Detta trots den amerikanska militärens varningar redan 2012 om att så skulle ske. Nya Tider
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar