onsdag 23 september 2015

Årets stora begivenhet-statsmannen Reinfeldt i Limhamn. Sandor om "rara" migrantbarn. Våldtäktsvåg i TysklandFredrik Reinfeldt, Sveriges statsminister 2006-2014:
“Ta del av Fredrik Reinfeldts personliga reflektioner utifrån ett Advantage Øresund perspektiv”.
.........
För intresserade av svensk politik – och statsmannen Fredrik Reinfeldts klokheter (.!?) - kan meddelas:
- Sandor Herold ämnar bege sig dit, medhavande ett plakat med uppmaningen: “Öppna din plånbok och lämna tillbaka det fulla avgångsvederlag du stulit från skattebetalarna”"..!”

 John Hoods sonsons sonson – Farfarsfarfar var kannibal
Sandor H. kan kontaktas via: sandorherold@hotmail.com.
 Sprid gärna vidare...
 //Kenneth Sandberg


Till:

Från:
Sandor Herold

Ursäkta mig, Olof Westerberg och Maria Loven, men vem har lagt nallebjörnarna på sängen och i vilket syfte är de ditlagda?
Eller om bilden är tagen ur ett annat sammanhang så undrar jag vad det är ni vill att detta arrangemang skall resultera i?

De s k ensamkommande flyktingbarn som har kommit till landet är knappast i den åldern att de leker med nallebjörnar. Det är ju för f-n mer eller mindre vuxna män det är frågan om eller i varje fall ungdomar i de övre tonåren. Så det hade varit mer relevant om ni hade lagt dit ett par dussin kondomer istället.

Det är möjligt att ni kan lura i någon indoktrinerad p-k kärring eller hönsmamma som har medlemskap i feministiskt initiativ om att de små barnen som påstår sig ha fotvandrat hit till det förlovade landet i åratal leker med nallebjörnar. Men i verkligheten så har det inrapporterats flera fall där personal som skall serva dessa små barn har utsatts för sexuella övergrepp och till och med blivit våldtagna av dem. Så nallebjörnar är verkligen inte något dessa barn leker med!

Ni kan verkligen inte ha några höga tankar om era läsare när ni serverar sådana här falska tillrättalagda bilder. Direkt löjligt är vad det är!

Men det kanske är chefredaktör Pia Rehnquists ide. Hon har ju tidigare gett flera exempel på att hon besitter en ganska livlig fantasi.

Jag misstänkte ett tag att Heidi Avellan också kunde ha ett finger med i det hela men eftersom jag inte ser några Mumintroll på sängen så verkar det inte att vara så.

 Sandor Herold, Malmö
 
Till:

Från:
Sandor Herold 22 september

Här nedan kan man se hur vildar på "flykt" undan våld och förföljelse beter sig i Kroatien.
Troligtvis så har ett antal av dessa vildar redan ankommit till Sverige, men här räknas de naturligtvis som tillgångar som skall säkerställa vår framtida välfärd.

När skall den förljugna censurblaskan Sydsvenskan visa den sanna bilden av vildar på "flykt"?
Enligt censurblaskan så leker dessa vildar med gosiga nallebjörnar efter ankomst till Sverige eftersom de är ensamkommande barn.
S Herold
Våldtäkten ägde rum i juni men polisen höll tyst om den i nästan tre månader, ända tills lokala medier skrev om brottet. Enligt en ledarkommentar i tidningen Westfalen-Blatt vägrar polisen att offentliggöra brott begångna av flyktingar och migranter – eftersom de inte vill legitimera massinvandringens kritiker.

En 13-årig muslimsk flicka våldtogs av en annan asylsökare vid en flyktingförläggning i Detmold, en stad i västra Tyskland. Flickan och hennes mor flydde enligt uppgift sitt hemland för att komma bort från en kultur av sexuellt våld.

Cirka 80 procent av flyktingarna/migranterna vid förläggningen i München är män ... priset för sex med kvinnliga asylsökare är tio euro. — Bayern Television (Bayerischer Rundfunk).

Polisen i den bayerska staden Mering, där en 16-årig flicka våldtogs 11 september, har varnat föräldrar för att låta barnen gå ut ensamma. I den bayerska staden Pocking har de anställda vid Wilhelm Diess-gymnasiet uppmanat föräldrar att inte låta sina döttrar använda avslöjande kläder – för att undvika "missförstånd".

När muslimska tonårspojkar går till friluftsbad blir de överväldigade av att se flickor i bikini. De pojkar som kommer från en kultur där kvinnor inte får visa bar hud, kommer att följa efter flickorna och besvära dem – utan att inse det. Givetvis skapar detta rädsla." — Bayersk politiker citerad i Die Welt.

En polisrazzia på flyktingförläggningen i München upptäckte att vakter som anlitats för att upprätthålla säkerheten sålde droger och vapen och blundade för prostitution.

Samtidigt har asylsökandes våldtäkter av tyska kvinnor blivit vardagsmat. Gatestone hela artikeln

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar