lördag 19 september 2015

Demonstration mot regeringen Sergels torg. SD går framåt hos var tredje väljare. Sverige är svenskarnas land.
Är var tredje svensk främlingsfientlig?
 Snart säger var tredje väljare sig vara beredd att rösta på invandringskritiska Sverigedemokraterna (SD). Den senaste tiden har partiets väljarsympatier ökat med nästan två procentenheter i månaden trots den intensiva propagandakampanjen med anledning av den akuta flyktingkrisen. Bakom dessa siffror finns även en osynlig men likaledes invandringskritisk opinion inom övriga politiska partier, en opinion som ännu inte lett till att man tar steget över till SD.

…Jag har sedan valet 2010 kritiserat den strategi som övriga partier och då främst allianspartierna haft mot SD. Jag tror att man valt helt fel spår, att hatpropagandan mot SD har precis motsatt effekt mot den avsedda. Väldigt många väljare, långt utanför SD:s krets, uppfattar att propagandan vänder ryggen åt den rädsla och oro som många känner inför de förändringar av samhället som massinvandringen leder till. Det politiska etablissemanget har, p.g.a. sitt eget hat mot de uppstickare som är på väg att ta ifrån dem deras födkrok, inte orkat besvära sig att möta den oro och rädsla som många väljare känner. Detta har lämnat fältet öppet för SD:s fortsatta expansion.

Politikerklassen har inte besvärat sig att förklara varför en stor invandring är till fördel för landet, som man påstår. De har inte visat på ett tydligt sätt de demografiska utmaningar som Sverige och många europeiska länder står inför med våra låga födelsetal. Om man lagt lite mer energi på detta istället för hatpropagandan mot SD hade mycket varit vunnet.

…..En som mer än någon annan förkroppsligat det erbarmligt svaga svenska ledarskapet är Fredrik Reinfeldt. Han lät sig förblindas av sitt eget hat mot SD som satte en käpp i hjulet för hans maktambitioner och inkräktade på etablissemangets födkrok. Han t.o.m. kände hat mot väljarna som röstade fram dem och prioriterade att straffa dem framför vad som var bäst för landet. Talet om öppnade hjärtan klingade ihåligt när han sedan smet från sitt ansvar som en tjuv om natten.
Landet sitter idag med en minoritetsregering med en statsminister som pratar på osammanhängande utan att våga vidta några trovärdiga åtgärder för att hantera de problem som tornar upp sig.

Slutsatsen är att det knappast är främlingsfientlighet som driver väljarna i knäet på Jimmie Åkesson. Det politiska etablissemanget har tappat greppet och ger inte rädda och oroliga väljare några alternativ.
Jag efterlyser politiskt ledarskap!”Antropocene

Dra i nödbromsen nu

…..Alla dessa starka, fullvuxna och välnärda män som väller i mängder in i Europa nu är de som ska placeras sist i kön. De ska stå kvar där de är eller i närheten för att försvara och bygga upp sina hemländer. Där gör sig deras vassa armbågar, listiga sinnen och starka kroppar bäst för alla inblandade. Alla de som varken hör till den mest utsatta gruppen eller den starkaste ska vi hjälpa genom att rusta upp flyktinglägren så långt vi förmår.”Demokratbloggen

Rosanna Dinamarca frågar Jan Björklund varför man skuldbelägger kommunismen 


Skicka henne till Bolivias djungel med en Kalasjnikov
Nina Drakfors
Inte en tum av vårt land ska muslimerna få
Det kan tyckas radikalt att skriva en rubrik som handlar om att inte vika undan för religionen islam. Det kanske till och med uppfattas som att man pekar ut ett folkslag men muslimer är inget folkslag. De som säger sig vara muslim kan vara från många olika folkslag. Islam är inget folkslag utan en religion som jag uppfattar vara totalitär i sin utformning, med målet att människan ska underkasta sig, utan att ha några egna tankar och värderingar.

….Nej, statsminister Stefan Löfven det duger inte att sitta och bara tiga i denna situation som Sverige står inför där vi invandras av muslimer vars syfte vi inte kan lita på. Här måste en riktig statsman och landsfader sätta upp gränser och beskydda sitt folk.

Det duger heller inte att du Stefan Löfven sitter på din tron och föraktar folkets röst genom att skapa Decemberöverenskommelsen för att utesluta SD från inflytande. Oavsett vad du tycker så ska du styra ett land efter folkets röst och folket vill ge SD mer inflytande över den politiska eliten.

Du har gjort så många fel Stefan Löfven så att du borde omedelbart utlysa nyval och avgå. För folket måste få säga sitt och vi är cirka 2 miljoner som enligt nuvarande mätning röstar på SD. Vi ser vårt land övertas av värderingar och principer där invandrare ska ha större rätt till vårt land än vad vi själva har.

…Jag vill ha rätten att säga mitt om hur vårt land ska bevaras. Jag vill inte tillåta att invandras av muslimer med deras moskéer och totalitära islam. Jag säger nej till islam och att de ska försöker assimilera oss till deras religion och styre. Jag anser att det finns arabliknande länder som är mer lik muslimer och där kan muslimer bättre assimilera sig och hitta sin plats.”Hela artikeln

Om Reinfeldts galenskap bl.a. Han sågas av Jan Milld

Cicero:En nation kan överleva sina dårar - och till och med sina hänsynslösa karriärister. Den kan emellertid inte överleva förräderi inifrån. En fiende vid den främre porten är inte så farlig då han är känd och leder sin flagga synlig för alla.

Men förrädaren rör sig fritt innanför stadsmuren, hans diskreta viskning smyger igenom alla gränder och kan till och med kännas i regeringsbyggnaderna. Förrädaren visar sig inte som sådan. Han talar i förtroende, har ett trovärdigt ansikte, använder välkända argument och vädjar till avund som ligger djupt i varje människas hjärta.
Förrädaren arbetar för att försvaga landets själ. Han smider ränkor om natten - i hemlighet och anonymt - tills grunden i nationen undergrävts. Han infekterar landets politiska organ tills de förlorar sin försvarskraft. Var inte rädd för en mördare. Frukta en förrädare. Han är den verkliga pesten! "

Här kommer ett långt inlägg om Fredrik Reinfeldt, Det är långt men förtjänar att läsas. Rubriken är: Reinfeldt - Sveriges fiende nummer ett1 kommentar:

  1. Trots att jag är emot de flesta former av fysiskt våld blir jag mer och mer övertygad om att någon form av denna vara kommer med mycket stor sannolikhet att vara nödvändig i en inte allt för avlägsen framtid. I första hand för att markera att alla gränser för Svenskens tålighet är passerad med råge. Både känslomässigt och ekonomiskt. Vi Svenska folket som står för fiolerna skall inte acceptera att eliten betraktar oss tredje, fjärde och femteklassens medborgare. Vi förväntas vara enbart valboskap och mjölkkossor åt den politiska och ekonomiska eliten. Sverige och Svenska folkets ve och väl skall i rimlighetens namn för alla regeringar oavsett partifärg och media alltid vara högst prioriterat utan undantag. I dagens Sverige kan helt vanliga oskyldiga Svenskar faller offer för det mångkulturella våldet bara för man enl en del PKnissar är på fel plats vid fel tidpunkt. Detta får helt enkelt inte fortsätta. Eftersom missnöje från Svenskar inte tas på allvar kommer det med stor sannolikhet komma någon form av våld mot sk folkvalda och PKslödder som kan behöva löpa gatlopp för att inte hamna i klorna på uppretade pursvenskar. När lugnet åter skall lägga sig i landet beror helt och hållet på hur snabba politiker och media är på att lära av sina misstag.

    SvaraRadera