fredag 4 september 2015

Flyktinginvasionen i Europa - slutet för västRedan 1974 förutsade den dåvarande algeriske presidenten Houari Boumedienne i FN:s generalförsamling:

”En dag kommer miljoner människor lämna den södra hemisfären för att tränga in i den norra. Men inte som vänner. Ty de skall komma för att erövra och de skall erövra genom att befolka västvärlden med sina barn. Segern skall komma till oss genom våra kvinnors livmoder. (One day millions of men will leave the Southern hemisphere of this planet for the Northern one. But not as friends. Because they will burst in to conquer, and they will conquer it by populating it with their children. Victory will come to us from the wombs of our women.” ) Läs mer

Nya invandringsrekord – kostnaderna skenar

Bildresultat för flyktingkatastrofen

MASSINVANDRINGEN Nya invandringsrekord sätts nu veckovis, både för så kallade “ensamkommande flyktingbarn” och övriga asylsökande. Kostnaderna skenar samtidigt som en stor del av de som nu strömmar in i Europa vill vidare norrut.
 Bildresultat för flyktingkatastrofen
Den svenska signalpolitiken fungerar ypperligt då nya invandringsrekord nu sätts varje vecka. Om fyra år beräknas 50 procent av Migrationsverkets budget gå till finansieringen av “ensamkommandes” tillvaro, och bara under augusti kom nästan 12 000 asylsökande till Sverige, vilket är mer än exempelvis Finland tar emot under ett helt år.
Prognosen för antalet “ensamkommande” i år ligger på 12 000 till en kostnad av nästan tio miljarder kronor, en kostnad som väntas öka till 19 miljarder 2019.
Enligt Anders Westerlund, chef på Migrationsverkets omvärldsenhet, lär Migrationsverkets prognos skrivas upp åter igen i höst. Den senaste prognosen för antalet asylsökande i år låg på upp till 80 000 – en siffra som i verkligheten blir den dubbla då man räknar med anhöriginvandrare med mera.”Avpixlat

 Rådlöst EU och Europa riskerar översvämning av afrikanska flyktingar inom 20 år
Europeiska kontinenten riskerar förvandlas till krigszon
"Europa bör erkänna sin roll i destruktionen av afrikanska länder."


Bryssel och Berlin måste lägga sin energi och sina ansträngningar på att lindra [förbättra] omständigheterna i de länder flyktingarna flyr från. De måste erkänna den roll de har spelat i förstörelsen av dessa länder. Men chanserna att något sådant händer är nästan obefintliga. Därför måste länder som Grekland och Italien dra sina slutsatser och slippa ifrån, ellerkommer också de att sugas ner i den anti-humanitära virvel som EU har blivit.
EU måste titta på framtiden för denna kris på många olika sätt än den gör nu. Eller kommer EU att möta mycket större problem än vad man gör nu.

Italiens Corriere della Sera lyfte lite på slöjan:

Desperationen hos miljontals människor, som manipuleras av människohandlare och terroristgrupper är också ett instrument för sönderdelning av ursprungsländerna och av destabilisering av värdländerna.

Det uppskattas att Afrika söder om Sahara kommer att ha 900 miljoner fler invånare de kommande tjugo åren. Av dessa är minst 200 miljoner ungdomar som söker arbete. Kaoset i deras ursprungsländer kommer att driva dem längre norrut.

Detta är framtiden. Det kommer inte längre att försvinna av sig självt, och genom att ignorera det, hur förödande det än är, förbleknar det i jämförelse. Europa riskerar att bli helt invaderade de kommande två decennierna. Och som det ser ut, verkar det inte finnas planer på att ta itu med detta, annat än militären och polishundar, taggtråd, tårgas, staket och chockgranater

Denna brist på realism på både politisk och mänsklig nivå kommer att slå tillbaka Europa och förvandla det till en mycket obehaglig plats, både för européer och för flyktingar. Troligtvis kommer det att vända hela kontinenten till en krigszon.
Den enda lösningen som finns är att återuppbygga de platser i Syrien och Libyen m.fl. där flyktingarna kommer från, och låta dem leva ett anständigt liv i sina hemländer. Om Bryssel och Washington inte inser detta, kommer saker och ting blir verkligt obehagliga. Vi har inte sett allt ännu. Zerohedge

Ungerns premiärminister: Flyktingarna hotar EU´s kristna rötter
 
Orban skriver i en tysk tidning att befolkningarna i EU är eniga med sina regeringar om flyktingkrisen
Ungerns premiärminister Viktor Orban, skriver: "tillströmningen av flyktingar i Europa hotar att undergräva kontinentens kristna rötter, och att regeringarna måste kontrollera sina gränser innan de kan bestämma hur många asylsökandes de kommer att acceptera."

…-Befolkningarna önskar att vi har kontroll över våra gränser skriver han och tillägger:
-Först när vi skyddar våra gränser kan vi börja tala om hur många vi skall ta in, och om det skall vara kvoter.
Ungern bygger ett 175 km lång taggtrådsstängsel längs gränsen mot Serbien för att hindra invandrare från att komma in i landet.
Europeiska kolleger har länge rynkat på näsan åt Orban och ifrågasatt hans demokratiska sinnelag.
Den ungerska regeringen kopplade tidigare i år ihop invandring och terrorism, som chockade FN: s kommissarie för mänskliga rättigheter, som kritiserade den ungerska regeringen för att ha skickat ut ett frågeformulär till alla vuxna medborgare för att få deras syn invandring.
-Undersökningen är extremt partisk och mycket chockerande sade kommissarien för mänskliga rättigheter, den jordanske diplomaten Zeid Ra’ad Al Hussein.”Hela artikeln
Följande inlägg är från Paul Weston och är bara översatt en liten del. Det är många bra citat och väl värda att läsas.

”Slutet på Väst kommer inte att sändas i television
Följande citat är från den utmärkta nya boken Adios, Amerika Ann Coulter.
 När man läser den  finner man en häpnadsväckande likhet mellan USA: s invandringsproblem och Storbritanniens invandringsproblem, nämligen att vi har en delaktig politisk klass som gynnas ekonomiskt av tredje världeninvandringen och en förrädisk media som direkt vägrar att rapportera fakta och i stället ljuger för folket. Den enda ytterligare skillnaden är att vi här i Storbritannien är ännu mer på väg att bli ett tredjevärlden helveteshål än Amerika.

…Här kan ni läsa Ann Coulter och hennes egna ord:
Det finns ingen mening med att argumentera om någon annan politisk fråga. Om vi förlorar invandring, förlorar vi allt.” Läs hela inläggetLäs:

2 kommentarer:

  1. Ingen hjälp från EU hjälper om det som det sägs Afrika växer med 900 miljoner på 20 år,Sverige har väl givit miljarder till utvecklingsländer i Afrika,har det hindrat nuvarande utveckling?

    SvaraRadera
  2. Hon har så rätt Ann Coulter. Därför skall SD fortsätta att ha invandringsfrågan högst upp på dagordningen. Den dagen när Sverige är ett paradis för oss Svenskar som står för den absolut största delen av alla samlade skatteinbetalningar till stat, kommun och regioner då möjligen kan det finnas medel över att hjälpa andra. Detta skall självklart INTE ske i Sverige utan i deras egna länder. slut

    SvaraRadera