lördag 12 september 2015

Hur ska det gå för nationen Sverige?
Sedan tar ni del av senaste inlägget på Asylkaos Bojkotta DN

Gammelmedia och statstelevisionen är roten till mycket ont i Sverige. Dagens Nyheter och Bonnierkoncernen är en av de viktigaste makthavarna i vårt land. Ingenting blir bättre i landet så länge de tillåts att bedriva sin agendajournalistik som går ut på att välkomna hela världen och ta Sverige ifrån svenskarna.

Marika Formgren uppmanade nyligen till bojkott av DN och vi påminner gärna om den eftersom den är viktig. Varje person som avslutar prenumerationen på tidningen ger Wolodarski en känga och Bonnier mindre intäkter.

Olle Ljungbeck:
Servilitet intill utplåning!


 Inger Källgren Sawela, M, Gin Akgul Hajo, V, Åsa Wiklund Lång, S.


När jag i dag (11/9) slog upp Gefle dagblad och kom fram till sidan 5 häpnade jag över den servilitet  (fjäskande och krypande) Gävles kommunalråd visade när de besökte Gävles moske (bild) och pratade med företrädare för mosken. Samtliga tre kvinnliga kommunalråd hade  iklätt sig schalar! Det är inte nog med att de utan minsta kritik svalde allt de blev korvstoppade med. Deras naiva inställning och klädval vittnar om något, att de inte är vuxna uppgiften att värna att barnen i den muslimska friskolan inte hjärntvättas utan behandlas som barn i kommunala förskolor. För var dag som går inser man att dagens politiker inte är vuxna sin uppgift. Skam åt en sådan undfallenhet.

Olle Ljungbeck,  Gävle  


Bildresultat för Abo Raad

Man frågar sig:
Hur dumma får politiker vara?
Svar: Hur dumma som helst

Fr. Snaphanen:
 Befolkningsutvecklingen på planeten Sverige
Måndagen den 7 september gjorde Aftenposten en förtjänstfull insats för att åskådliggöra omfattningen i tillströmningen av invandrare till Europa, genom att se den i relation till ankomstländernas invånarantal  och bruttonanationalprodukt (BNP), och inte bara i rena tal.

Av historgrammen i Øystein Kløvstad Langs artikel, kan men se att Sverige i perioden juni 2014 till maj 2015 tar emot ca75 personer per. 10.000 invånare, Tyskland ca 30 (ett tal som kan förvänta att stiga kraftigt), Norge ca 20, Storbritannien ca 5 Tjeckien ca 1.

Bland moralposörerna som fyller medierna på nordkoreanskt sätt i dessa dagar, framhålls Sverige och Tyskland som någon slags förebild. Och 75 per 10.000 verkar inte så illa eller? Men oron skulle kanske breda ut sig på platser med 10.000 invånare - som Hammerfest - vars befolkning snabbt ökade med 75 personer från Afrika och Asien.
Med siffror från Eurostat, har vi tittat närmare på födslar och asylinvandring 2014 och så långt som vi har kommit 2015. En översikt över antalet asylsökande per 100 nyfödda ser ut så här:
 För Sveriges del motsvarar alltså asylinvandringen nästan två tredjedelar av den naturliga tillväxten i befolkningen. Det är ett så högt tal att det ensamt är tillräckligt för att fastslå att  asylpolitiken gör landet till  ett dårhus.

Eftersom annan invandring tillkommer och invandrarbefolkningen har naturlig tillväxt, gör denna politik relativt snabbt att svenskarna blir en minoritet i sitt eget land. Med tanke på brohodeeffekten (Brohodeeffekten är en "kolonisering på värdlandets bekostnad"),  världens demografi och konflikter, gällande politisk ortodoxi (politisk korrekthet) i Sverige, syns det som en oåterkallelig process redan.Läs kommentarerna Snaphanen och Document No


3 kommentarer:

 1. Svaret på frågan hur det kommer att gå för Sverige är käpprätt åt helvete. 75% av valmanskåren är mer eller mindre förståndshanikappade. Den del av Svenska folket som är röstberättigad skall i god tid inför nästa val genomgå en bred samhällsutbildning och avlägga ett gediget slutprov som till körkort och vapenlicenser bla som bevisar att de är kapabla att lägga en röst som påverkar oss alla nu levande och även kommande generationer Svenskar.

  SvaraRadera
 2. Jag förstår inte att det finns etniska svenskar som vill utplåna både Sverige och det etniska svenska folket.
  Vad är ni för avskum som kallar er för svenskar?
  Ni är inga svenskar och kommer heller aldrig att bli.
  Ni kan flytta till arab -och muslim länder där hör ni hemma där ni får slåss för er överlevnad varenda dag.
  Som etnisk svensk så får man skämmas varenda dag för att det finns sådana som ni i vårt fina Sverige.

  SvaraRadera
 3. Jävla blattar ni tror att ni äger allt när ni kommer till Sverige försvinn här ifrån.

  SvaraRadera