torsdag 24 september 2015

Kenneth Sandberg: EU-migranter och Janne Josefsson, hycklaren framför andraTill: samtliga journalister på Sydsvenskan, övriga journalister i Sverige som syns i TV och skriver  i  tidningar samt förstås samtliga riksdagsledamöter

Cc: Trykkefrihed;Ekstra bladet<1224 eb.dk="">;Jyllandsposten;df@ft.dk;Venstre pressen;Konservative;Df Messerscmidt;partikontoret@partikontoret.dk;debat@berlingske.dk;jbh@weekendavisen.dk;tva@dr.dk;Mikael Jalving;udland@berlingske.dk;Weekendavisen;Danskeren;Ritzau;Dagsrevyn<03030 nrk.no="">;NRK-Standpunkt;Fremskrittspartiet;

“Janne Josefsson ger sig in ett av vår tids mest omdebatterade ämnen, EU-migranterna. Vad gör samhället? Och vad händer om samhället inte gör någonting alls?”
........Bildresultat för Bilder från Malmö EU-migranter
“Men Sverige är väl ingen bananrepublik.!?”
Frågan (?) ställs av ägarna till det fritidshus som ockuperats av “romer” från Bulgarien/Rumänien – och vars bön om hjälp klingar ohörd i dagens Sverige..!
Bildresultat för Bilder från Malmö EU-migranter

Mycket finns att säga om en hel del av de medverkande i programmet. Främst naturligtvis om de många företrädarna från politik- och myndighetshåll, där ängslan och PK-påbjuden försiktighet präglade de framkrystade svaren och kommentarerna. Vilket stod i kontrast till de enstaka personer med normalt förnuft som glimtvis fick komma till tals – och vars kommentarer kan konkluderas till det korta och lakoniska “Åk hem!”.

Bildresultat för Bilder från Malmö EU-migranter
Kontrasten till sans och förstånd illustrerades i Malmö av företrädaren för “Solidaritetsgruppen”, Jonas Bjärby. Och TV-tittarna måste ha ställt sig frågan hur vårt välfungerande välfärdssamhälle kan ha förändrats så till denna hemska – inte milda - grad. Förklaringarna är naturligtvis många och komplexa, men en faktor är definitivt att vi tidigare hade institutioner som S:t Lars med flera där det gavs adekvat vård. Till skillnad från idag då behövande lämnas därhän med sin egen vilsenhet.
 Jonas Bjärby 

Det som dock stack ut mer än något annat var den fege Janne Josefssons vidriga agerande:
- Hela tiden vridande fokus mot hur synd det är om de stackars “EU-migranterna” och en fördömande udd riktad mot de människor som uttryckte missnöje med att deras närmiljö och levnadssituation mycket drastiskt förvandlats till ett inferno på grund av “kulturberikningen” som hemsökt dem.
- Uttrycket “bita huvudet av skam” har kanske aldrig illustrerats starkare än när “skjutjärnsjournalisten”(!) Janna Josefsson vänder kamera och indignerade frågor om “hur det kändes” till kommunjuristen Andrea Hjärne Dalhammar. Detta med anledning av att hon uppfyllde sin roll som tjänsteman för att informera de ockuperande “romerna” om att de inte hade lov att bo på den privata fastigheten vid Industrigatan i Malmö. I närmast tortyrliknande stil försökte Janne Josefsson få henne – denna rekorderliga kvinna som förefaller vara den enda, såväl i programmet som i hela EU-migrant-farsen, som äger såväl förstånd som en hälsosam portion civilkurage..!

Det sistnämnda fick också i detta program sin absoluta kontrast vid hänvisningen till Sveriges statsminister, Stefan Löfvéns sommartal:
- Vi ska upprätthålla lag och ordning. Det krävs ett kraftfullt agerande här och nu.Vi tillåter inga olovliga bosättningar, vare sig på allmän eller privat mark.

Om en förtroendemätning kan registrera värden under noll, så måste väl snart det stå ett stort och svart minustecken för de procentenheter som gäller denna parodi på “statsman”. Det kan knappast undgå någon att konfunderas över Socialdemokratins ledarskap i dessa tider. Vad beträffar Stefan Löfvén är det närmast uppenbart att hans karriär har sin bakgrund i underkännandet av hans svetsarkunskaper, varvid enda reträttposten blev en karriär inom den socialdemokratiska fackföreningsrörelsen. Och resten är historia...

Men här ansåg uppenbarligen inte Janne Josefsson att det fanns anledning att ställa några frågor till statsministern. Vilket naturligtvis beror på att UG-reportern väl känner takhöjden i SVT och förutsättningarna för en bibehållen anställning. Ingen utrustad med ett minimum av förstånd kan tvivla på att Janne Josefsson – med sitt kunnande och sina fleråriga erfarenheter av de “känsliga” frågorna – egentligen har samma åsikt som det stora flertalet i vårt land. Och om han vågade skulle konkludera sin uppfattning kort och koncist med orden: Ös zigenarpacket tillsammans med deras skräp i en container för transport till deras hemländer!
 Bildresultat för Bilder från Malmö EU-migranter

Detta lär emellertid aldrig svenska folket få höra – åtminstone inte förrän Janne Josefsson gått i pension, skrivit sina memoarer och i samband med det ger en intervju för någon kanal som inte är i Bonniers- eller någon annan kulturmarxismregi.

Ett scenario som dock inte är helt omöjligt. För trots hans nuvarande “privilegie” att – liksom övriga PK-etablissemanget – bo och leva i reservat skyddade från det som i de mest groteska former väller in och över vårt land, så är riskerna oerhört stora, närmast oundvikliga, att hans barn och barnbarn (liksom alla andras!) kommer att få betala priset för den nu styrande generationens folk- och landsförräderi..!

//Kenneth Sandberg

1 kommentar:

  1. I Sverige är det numera ok att utländska medborgare ockuperar tar i besittning privat mark!Putin kan väl göra detsamma,polisen och politiker lägger sig platt,eller hur Statsministern?

    SvaraRadera