torsdag 24 september 2015

Ljungbeck om narrarna i Allianspartierna. Expogrundaren Hübinette uttalar sig om hatbrott. Juncker om kvotflyktingarnaOlle Ljungbeck:
Alliansväljare - ni som fortfarande sympatiserar med era partier - känner ni inte självförakt?

Alltsedan decemberöverenskommelsen har Allianspartierna spelat teater för såväl folket som väljare och sympatisörer. Man kan tala om ett narrspel där narrarna spelas av Allianspolitikerna.

Nu senast vid budgetbehandlingen använde de hela sin verbala förmåga i sina försök att verka trovärdiga i sina fördömanden av de "Röd-grönas budget".

I de mera framträdande narr- och pajasrollerna fick vi under denna se sådana som Anna Kinberg Batra, Erik Ullenhag, Jakob Forssmed, Emil Källström och Ulf Kristersson. Deras uppträdanden utifrån vad det hela gick ut på var så löjeväckande och absurda att de närmast blev farsartade.

Självklart kan man inte enbart kalla deras agerande för teater. Det vore för överslätande och bortseende från vad som inte är något annat än förakt för demokratin såväl som medborgarna i Sverige. I parlamentarismens hemland - England - skulle aldrig något sådant varit möjligt. Ingen politiker som agerat så föraktfullt mot demokratin skulle blivit omvald.

Trots att de använde ord som katastrof och raserande av Sveriges ekonomi och utveckling har de inte en tanke på att fälla regeringen trots att de kan göra detta vilken dag som helst! Alternativt känner de sig oförmögna att ta över och lämnar därför walk over. Och varför då rösta på dem?

Deras vägran, påstås bero på att de inte vill bli beroende av Sverigedemokraterna! Ett  riksdagsparti som vid det här laget måste anses stå för en värdigare demokrati än alla de övriga sjuklöverpartierna. Men också ett parti som står fast vid de värderingar vi grundlagsfäst. I motsats till sjuklöverpartiernas förnedring av demokratin.

Än en gång vill jag fråga dig Alliansröstare eller sympatisör. Har Du ingen stolthet? Hur kan Du så gott som dagligen åse hur de inte bara trampar på vår demokrati? Utan också att de i varje framträdande där de "kritiserar" de "Röd-gröna" samtidigt visar sitt förakt för dig som väljare och sympatisör eftersom deras "kritik" inte är avsedd att följas av en misstroendeförklaring. Hur kan Du svälja att de ger sken av att föra en verklig kritik men aldrig har föravsikt att göra verklighet av denna? Hur kan Du med bibehållen självaktning fortsätta att ge dessa narrar och skojare din röst?

Detta, trots att de är beredda att köra ditt land i botten av ren prestige.

Och, handen på hjärtat. Vad skulle göra Sverigedemokraterna (SD) till sämre demokrater än sjuklöverpartierna.

Dessa sju partier har alltsedan EU-inträdet avvecklat demokratin systematiskt. De har tillsammans genom ett flertal grundlagsbrott stympat demokratin i sådan omfattning att vi i dag endast kan sägas ha en formell sådan, inte en reell, som vi hade fram till 1980-talet.

Decemberöverenskommelsen blev dödsstöten åt demokratin och parlamentarismen. Den senare innebär enligt den praxis som Sverige tillämpat allt sedan demokratins införande på 1920-talet att en regering skall ha riksdagen stöd för att kunna regera. Med Decemberöverenskommelsen gäller detta inte längre utan parlamentarismen har dödförklarats. 

När Sverigedemokraterna nu värnar om vår grundlag men också kritiserar massinvandringen, som kan innebära att välfärden snart är ett minne blott,
avstår sjuklöverpartierna från samarbeta med SD av ren prestige. Hur kan någon som valts till att leda Sverige kallas hedervärd om denne av ren prestige offrar sitt land och folk? 

Många har hittills köpt de lögnaktiga anklagelserna mot SD, att detta parti inte är tillräckligt demokratiskt och humanistiskt. Hur kan man påstå att sjuklöverpartierna står för humanism när de kallt kalkylerar med att tusentals svenska kvinnor våldtas och kommer att våldtas men också att tusentals svenska män, kvinnor, barn dagligen utsätts för och kommer att utsättas för mord, rån, grovt våld etc. av invandrare. Ja på vissa orter är otryggheten sådan att svenskar närmast kan uppfatta det som om de ockuperats av främmande makt.

Om ni verkligen granskar utvecklingen under 2000-talet så är det ju sjuklöverpartierna som är de verkliga brottslingarna genom att de hela tiden har förändrat Sveriges konstitution (styrelseskick) grundlagsstridigt och därmed gjort de svenska medborgarna maktlösa. Du känner väl till vår grundlags portalparagraf, "All offentlig makt utgår från folket".

Upplever Du att folket har någon makt? Nej, självklart inte, eftersom sjuklöverpartierna under en dryg femtonårsperiod fråntagit oss - svenska folket - allt inflytande. Att dessa partier brutit mot grundlagen (det allvarligaste brott en politiker kan göra) har vi såväl lagrådets som ett flertal av Sveriges skickligaste juristers ord på.

Om inte grundlagen ändrats hade det varit en självklarhet att vi folkomröstat om massinvandringen.

Men trots allt verkar det som om man nu inser att om vi fortsätter med massinvandringen som hittills kommer Sverige att gå under som välfärdsstat. Detta kan vi notera genom bland annat  till och med Löfven tvingas erkänna att vi måste hjälpa flyktingarna på plats och inte i första hand i Sverige.

Men en förutsättning att de verkligen gör detta är att Du ger SD din röst och sympatier annars får Du räkna med fortsatt massinvandring.

Det som sannolikt händer 2018. De rödgröna är större än Allianspartierna. Om Allianspartierna inte bryter Decemberöverenskommelsen och samarbetar med SD är det fritt fram för de rödgröna ytterligare en mandatperiod!  
 Olle Ljungbeck,  Gävle

I Svenska Dagbladet den 23 september kunde man läsa att hatbrott mot afrosvenskar ökar kraftigt och att Klippanmordet spred stor skräck för 20 år sedan.
”Mellan 2008 och 2014 ökade anmälningarna med afrofobiska hatbrottsmotiv med 41 procent. Afrosvenskar drabbas i högre utsträckning än andra minoriteter av våld.

– Det är hemskt att säga men främst svarta män är lovligt byte, säger docent Tobias Hübinette.
Inrikesminister Anders Ygeman (S) tror att polisens ökade fokus på hatbrott kommer att ge resultat.

…Docent Tobias Hübinette tror att ökad social status skulle minska risken att utsättas för hatbrott.

– Staten borde verka för att afrosvenskar blir positivt särbehandlade inom områden som utbildning och arbetsmarknad. SvD och  Klippanmordet spred stor skräck

Vem är då docent Tobias Hübinette? Han är den förra regeringens expert på rasism!
”Att känna eller t.o.m. tycka att den vita rasen är underlägsen på alla upptänkliga plan är naturligt med tanke på dess historia och nuvarande handlingar. Låt den vita rasens västerland gå under i blod och lidande. Leve det mångkulturella, rasblandade och klasslösa ekologiska samhället! Leve anarkin! " Källa: Creol, nr. 1/1996
Tobias Hubinette, som grundade Expo och Afa.

  Bildresultat för tobias hübinette
Så här skriver man på Fria Tider:
Rasism mot afrikaner är ett växande problem enligt en ny rapport beställd av regeringen. Bakom rapporten står Tobias Hübinette – en flerfaldigt brottsdömd AFA-veteran och grundare av den vänster­extrema tidskriften Expo. Fria Tider har tittat närmare på den 42-årige rapport­författarens bakgrund.

 
…Attackerade skolbarn och äldre damer
Om syftet med rapporten var att kartlägga och bekämpa en rasism som man redan bestämt sig för genomsyrar det svenska samhället, kunde uppdraget inte ha gått till en lämpligare person än Tobias Hübinette. En granskning av Hübinettes bakgrund visar nämligen att han tycker sig se rasism bokstavligt talat överallt. Han har dessutom lång erfarenhet av rasistbekämpning – av det mer handgripliga slaget.

…Efter att mannen förklarat för Hübinette att han tänkte polisanmäla honom sökte den då 34-årige Expo-grundaren upp mannens bostad, hällde in lacknafta genom brevinkastet och krossade ett fönster. Hübinette åtalades och dömdes för olaga hot och skadegörelse.

”"Det hotbrott som Hübinette gjort sig skyldig till innefattar konkreta gärningsmoment som tyder på att Hübinette var beredd att utföra mordbrand"”, skriver Stockholms tingsrätt i sin dom.

Redan året därpå, 2006, begick Hübinette nya brott. Den 19 juni hörde han av sig till sin före detta fru, hennes nya pojkvän och ytterligare en person genom ett hotfullt mejl, där han berättade att han var misstänkt för det så kallade Fryshusmordet.

”"Ni vet alla att jag är misstänkt för ett mord på en 16-årig nazist för över tio år sedan; han fick ansiktet söndermosat, kroppen sönderslagen och handen avhuggen..."”, skrev Hübinette.

Dagen därpå släpade han ut sin före detta hustrus kläder på balkongen, satte eld på dem och lämnade lägenheten. Därefter anlade han en brand i hans exfrus nya pojkväns postfack och sprutade tändvätska över hans dörr.

Regeringen medveten om Hübinettes bakgrund

Tre hundra miljoner människor har hittills förslavats under islam, nu är det Sveriges tur!
…Håller Sverige sig med slavar – som får betala beskyddaravgift via skattsedeln, och hela tiden anses som mindervärdiga? Vilka är det i så fall?
Svenska folkets förrädarligor i riksdag och massmedia har skapat detta samhälle åt oss, vi är slavarna.

Demokratbloggen fick ett email med denna artikel. Bedöm själva om det är sant och om vi har blivit slavar under ett koloniserande folk med hjälp av förrädare.

NAIVITET OCH KULTURMARXISM I HÖGFORM
av Publius Tacitus
En statsminister och regerings främsta uppgift är att med alla möjliga medel se till sitt folks bästa. De politiska ledarna har valts och lovat att kompromisslöst ha detta som ledstjärna och långsiktigt mål.
…Regeringen och dess etablissemang har nu nått höjdpunken på sin anti-nationella kulturmarxistiska ideologi som innefattar extrem omtanke för främmande folkslag på bekostnad av tvingande uppoffringar för den egna nationens befolkning. Det kulturmarxistiska etablissemanget (som nu även omfattar Moderaterna) är ointresserat och kallsinnigt mot den kvarts miljon svenska fattigpensionärer som lever i ekonomisk misär, mot 20 000 bostadslösa studenterna, sjukvårdens och äldreomsorgens underbemanning, de 300.000–400 000 arbetslösa och de 35.000–40,000 svenskar som är hemlösa m.m.
.. De mellan 35 000 och 40 000 hemlösa svenskarna får fortsätta att vara hemlösa eftersom staten med Migrationsverket och socialtjänsten i praktiken struntar i dem och i stället hyr in utländska snyltgäster på allt ifrån slott till vandarhem och gruppboende med uppassning av personal.

Invandrarna får dessutom genast lära sig att de är mera värda än svenskar. Minsta kritik mot en invandrare eller invandargrupp stämplas som rasism eller hets mot folkgrupp. Svenskar som gör sig skyldiga till detta hängs ut och bestraffas utan pardon. Däremot tillåter lagstiftningen och etablissemanget att invandrare förolämpar, kränker och hetsar mot svenskar. 

…Denna tid – det naiva vansinnets tidsepok – kommer att gå till historien. De "svenska" skolbarnen kommer att på arabiska läsa om de forna svenskarna och den muslimska erövringen av Sverige i sina skolböcker om 50 år.”Demokratbloggen

Massinvandringen några noteringar för och emot
”Vilka är för Sveriges ledande roll i Europa, som mottagarland för massinvandringen?
Svar:
Samtliga riksdagspartier utom ett, Sverigedemokraterna, som är svårt mobbade i den offentliga debatten. Varför? Därför att de vill att massinvandringen ska begränsas till en europeisk normalnivå samt att flyktingar hellre bör hjälpas på plats än importeras till Sverige. Att Sverigedemokraterna är på väg att bli Sveriges största riksdagsparti ändrar inte övriga riksdagspartiers politik, förutom att de genomför åtgärder som sätter demokratin ur spel, främst den så kallade Decemberöverenskommelsen.
Samtliga ledande politiker, utom Sverigedemokraternas politiker (och väljare).
Samtliga universitet och relevanta universitetsinstitutioner.
Samtliga fonder och andra forskningsfinansiärer.
Alla fackliga organisationer.
Alla arbetsgivarorganisationer.
Samtliga större medier: tidningar, tidskrifter, radio, teve.
Med ytterst få undantag, samtliga kända opinionsbildare.” Hela artikeln på Mörkläggning

Beslutet om flyktingar kan inte ändras

Junker-DIKTATET

Beslutet om vidarebosättning av 120 000 flyktingar i EU kan inte ändras;
EU-kommissionens chef Jean-Claude Juncker.

-Jag är inte benägen att kritisera någon, inte heller dem som är ovillig att stödja vårt beslut.

I dag förhandlar vi som vänner. Jag utesluter helt, att frågan som i går löstes åter tas upp.
Det ska inte diskuteras ånyo, vi vänder inte tillbaka till detta. 

Det är inte möjligt. Beslutet är fattat, det ska respekteras, därför att det fattats på grundval av europeiska avtal som ger möjlighet att lösa problemet med kvalificerad majoritet, säger Jean-Claude Juncker.
På tisdag beslöt EU-ländernas inrikesministrar att vidarebosätta i EU 120 000 invandrare som kommit till Grekland och Italien. Tjeckien, Slovakien, Rumänien och Ungern röstade emot, Finland avstod från att rösta.Hela artikeln

Läs:
Dissident varnar för EU
EU – det nya Sovjet
Kulturmarxisternasplan och målsättning

Avgå Löfven - demonstration på Sergels torg med initiativtagaren Johan Widén

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar