torsdag 17 september 2015

Nu faller Europa. IS i Sverige
Se denna video och ladda ner den från internet innan den försvinner!

 

 


IS i Sverige
Häromdagen demonstrerade anhängare till IS mitt i Stockholm. Vederbörligt tillstånd hade utfärdats och allt gick relativt lugnt till. Visserligen fanns det en motdemonstration med ett antal kurder, en sekt IS vill utplåna. Inga av IS-anhängarna bar mask, de anser tydligen att de intet har att frukta från det svenska samhället.

…Är det rätt att polismyndigheten, det vill säga staten, ger tillstånd till demonstrationer som vill förgöra samhällets nuvarande strukturer? Under 1900-talet höjdes röster för att förbjuda kommunismen, en ideologi som strävade mot proletariatets diktatur. I andra ändan av den politiska axeln har vi nazismen. Även i detta fall har röster höjts för ett förbud, men bara Tyskland har förbjudit sekten.

… De som klagar på nationen, flaggan, den kristna tron – eller avsaknad av tro – rekommenderas att använda en av landets rättigheter; rätten att lämna.

…Olika australiensiska politiker har hävdat att muslimer som kräver att få leva under sharialagar ska lämna landet och att det är flyktingarna och inte australiensarna, som måste anpassa sig. Vidare att i Australien talar man engelska; inte arabiska, indonesiska eller annat språk.

…Oavsett hur många flyktingar Sverige skall ta emot – kvotflyktingar, anhöriginvandring, arbetskraftinvandring – borde inte vi ha liknande villkor?”Det goda samhället

Angrepp
Angrip korsfararnationerna ni bor i, är budskapet från Ayman al-Zawahiri. Detta gäller särskilt i USA.
Al-Qaedas ledare, Ayman al-Zawahiri, uppmanar i en ljudinspelning unga muslimer i Amerika och Europa att attackera sina egna länder för att bekämpa "korsfararkoalitionen". 
- Jag uppmanar alla muslimer som kan skada länderna i korsfararen koalitionen inte tveka, säger han, med hänvisning till de västländerna.Politiken dk udland
Every Kinda People- ”Allt Vad Bin Laden hoppades på
 
14 år :
 -av krig, interventioner, mord, tortyr, kidnappningar.
-för den amerikanska nationella säkerhetsstaten att växa till proportioner vi aldrig kunde tänka oss.
-för att sprida islamisk extremism till stora delar av Mellanöstern och Afrika.
-av astronomiska kostnader, bombkampanjer och en militär utrikespolitik med upprepade nederlag, besvikelser, och katastrofer.
- av rädsla i Amerika, ändlösa larm och varningar och förutsägelser om terroristattacker.
-av säkerhetsklassificeringen av varje dokument i sikte, förföljelse av uppgiftslämnare och aktioner att hålla amerikanerna ovetande om vad deras regering gör.
-av militariseringen av polisen
-av utbyggnad av ett globalt övervakningssystem som kan hålla koll på alltifrån utländska ledare till stamhövdingar i öknen.
-att lansera afghanska krig, irakiska krig och krig i Libyen och Syrien.”EKP läs också kommentarerna
”Tidplan för muslimsk terrorism i Europa publicerad i tyska Der Spiegel för tio år sedan stämmer hittills till punkt och pricka - enligt planen är det nästa år dags för "total konfrontation" med väst
En artikel som publicerades i Der Spiegel redan 2005(!) tar upp tidplanen för muslimsk terrorism och det globala kalifatet.

Än så länge stämmer planen otroligt väl. Läs själva om ni inte tror det, och kom ihåg att det alltså var 10 år sedan artikeln skrevs, d.v.s. innan alla händelser som denna förutser med skrämmande precision.
…Femte Fasen.  Detta kommer att vara den punkt där en islamisk stat, eller kalifatet, kan utropas. Planen är att vid denna tid, mellan 2013 och 2016, västs inflytande i den islamiska världen kommer att bli så förminskas och Israel försvagats så mycket, att motstånd inte befaras. Al-Qaida hoppas att den islamiska staten kommer då att kunna få till stånd en ny världsordning.”Hela artikeln Newsdesk och Der Spiegel

Churchill om Islam - Från "The River War" 
”… den moderna europeiska civilisationen kommer att falla, såsom den antika Roms civilisation en gång föll.”

"Hur förfärliga är inte de förbannelser som anfäktar muhammedanismens anhängare! Förutom det fanatiska raseri, som är lika farligt i en man som rabies är i en hund, finns den där förskräckliga fatala likgiltigheten. Effekterna är synliga i många länder. Slösaktiga vanor, slarvigt jordbrukssystem, tröga handelsmetoder, och osäkert ägande finns överallt där profetens anhängare regerar eller finns. En degenererad sensualism berövar detta liv dess behag och förfining; och nästa liv dess värdighet och helighet. Det faktum att enligt muhammedansk lag måste varje kvinna tillhöra en man som hans absoluta egendom - antingen som ett barn, en fru, eller en konkubin - kommer att försena den slutliga utrotningen av slaveri tills dess islam har upphört att spela en ansenlig roll bland män.

Enskilda muslimer kan visa fantastiska egenskaper. Tusentals blir drottningens tappra och lojala soldater; alla vet hur de ska dö; men religionen förlamar den sociala utvecklingen för dem som följer den. Ingen starkare bakåtsträvande kraft finns i världen. Långt ifrån att vara döende, är muhammedanismen en militant missionerande tro. Den redan har spridit sig över hela Centralafrika, och i dess spår uppstår orädda krigare; och vore det inte för att kristendomen skyddades i vetenskapens starka armar - den vetenskap mot vilken den förgäves kämpat - så hade kanske Europas moderna civilisation fallit, på samma sätt som civilisationen i det antika Rom."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar