onsdag 30 september 2015

Paolo Roberto om invandring. Konfiskering eller "översyn" av svenskars och tyskars lägenheter och fastigheterLyssna först på Paolo Roberto om invandring.  Det han säger är inget märkvärdigt och nytt utan helt enkelt självklart....

Men det är bra att någon vågar säga dessa självklarheter öppet och än en gång är det en invandrare som vågar säga och göra det....
 
Nobelpristagaren Albert Camus förutspådde 1957 Europas undergång

"Utvecklingen i världen överväldigar mig. I det långa loppet kommer alla kontinenter
(de gula, de svarta och de bruna) att översvämma Europa.

De är hundratals och åter hundratals miljoner. De är hungriga och inte rädda att dö.
Vi vet inte längre hur man dör och hur man dödar.

Så vi måste invänta år 1000 [synonym för Domedagen] eller ett mirakel."
Asylkaos

Sverige: Hundratals asylsökande kan komma till Ovanåker. Gårdar och fastigheter inventeras 

 Länsstyrelsen har uppmanat kommunerna i länet att redovisa vilka gårdar och fastigheter som kan bli asylboenden.

Politikerna i Ovanåker i Hälsingland har svarat med att göra en lista över vilka fastigheter som de asylsökande kan få bo i.

Dessa fastigheter kan sammantaget rymma hundratals asylsökande (som kan vara kriminella, lycksökare, bidragsparasiter, IS-krigare eller vad som helst). Politikerna i Ovanåker med kommunalrådet Yoomi Renström (S) i spetsen skäms inte för att de bidrar till ett storskaligt befolkningsutbyte som man kan karaktärisera som ett mjukt folkmord. Hela artikeln

Hur man ska förändra boendesituationen
Gunnar Wetterberg skrev på sin tid i DN om hur man kunde förändra boendet för svenska folket. Problemet var 90-talets stora barnkullar bl.a.! Vi vet ju alla vilka som har extremt stora barnkullar!

Han har förslag på hur man skall lösa bostadssituationen. Här nedan kan du läsa mer om detta.Gatestone:

Tyskland: Migranter in, tyskar ut - äganderättens död

EU-människokärlek under tvång

Bildresultat för flyktingar i Hamburg

av Soeren Kern  - 28 september, 2015. Myndigheterna i Hamburg meddelar att ägare till lediga fastigheter har vägrat göra egendomarna tillgängliga för staden på frivillig basis, och att staden därför borde få rätt att beslagta fastigheterna med tvång.

"Den föreslagna konfiskationen av privat mark och byggnader är en massiv attack på Hamburginvånarnas äganderätt. Det är lika med expropriering från statens sida [och en] "skrämsellag". – André Trepoll, Tysklands kristdemokratiska union, CDU.

"Om en egendom konfiskeras... kan en rättsprocess för att fastslå lagligheten i konfiskationen bara avgöras i efterhand. Men förvärvet skulle hur som helst vara ett faktum. – Boris Palmer, borgmästare i Tübingen.

Myndigheterna i Nordrhein-Westfalen beslagtog ett privatägt hotell i staden Olpe för att ge plats åt 400 migranter.
"Jag kan omöjligt förstå hur staden kan behandla mig så här. Jag har kämpat med mycket i livet, bedrövelse och sorg, och nu får jag ett vräkningsbesked. Det är som en spark i magen." – Bettina Halbey, 51-årig sjuksköterska, efter beskedet att hon måste lämna sin lägenhet så att migranter kan flytta in.

Värden får 552 euro (cirka 5 500 kronor) för varje migrant han tar in. Genom att klämma ihop så många migranter som möjligt, kan han få närmare 20 miljoner kronor om året från staten.

"Med tanke på att migranter inte har råd att hyra nya fastigheter ... måste flyttkedjor initieras, där hushåll med högre inkomst köper eller bygger dyrare boenden till sig själva för att frigöra billigare boenden för migranter." – Berlins institut för stadsutveckling, byggnadsindustri- och långivarföreningarna.

"Jag såg en otrolig situation: den äldre frivilligarbetaren lyfte bordet halvvägs, tittade på migranten och tecknade med huvudet att denne skulle hjälpa till. Migranten stannade upp ett ögonblick och gick sedan därifrån." – Ögonvittnesuppgift, flyktingförläggning. Hela artikeln

Tjeckien:
Vaclav Klaus: "Jag känner djup oro för den europeiska civilisationens framtid”."
Tjeckiens tidigare president, Vaclav Klaus, har anklagat politiker som välkomnar invandrare till Europa för att göra kontinenten en björntjänst. Han varnade för att syftet med den välkomnande politiken är upplösningen av Europa som den kan kallas, och skapandet av ett nytt samhälle.

Vaclav Klaus skrev i den tyska tidningen Die Welt, och avser "oansvariga" europeiska politiker som Tysklands förbundskansler Angela Merkel och president Joachim Gauck. Han lägger skulden på dem för "hundratals döda i Medelhavet" som invandrare, deras barn och familjemedlemmar och lyssnar på deras samtal för att komma till Europa och betala orimliga summor till smugglare omedvetna om riskerna och hoten med sådana resor.

Värderar man det som ett exempel på samhällsvetenskap verksam "i sällsynt harmoni med sunt förnuft", skriver Klaus att ett samhälles inre sammanhållning är "avgörande för en smidig och produktiv funktion och den nödvändiga stabiliteten i varje samhälle."  Han hänvisar särskilt till de ekonomiska begrepp av "mänskligt och socialt kapital" utan vilka som han säger "en hälsosamt fungerande stat är omöjlig".

Klaus identifierar också "det ödesdigra misstaget" att tro att kortsiktiga problem som orsakas av migration uppvägs av långsiktiga effekter. Han säger att Tysklands egna erfarenheter hittills med invandrare och gästarbetare står i "skarp kontrast" till idén.

Klaus uppmärksammar det faktum att upp till 40 procent av migranter till Bayern under de senaste veckorna kom från Kosovo, där det inte har varit några strider på 15 år, och nästan lika många återigen från Afghanistan, där ingen ny nödsituation har föranlett det. Båda strömmarna  av invandring har inte varit svarsenaste "dramatiska förändring" hemma, utan till Merkels underförstådda och oförbehållsamma inbjudningar.

…Jag tror att syftet är att förstöra den sociala sammanhållningen. När allt kommer omkring, är hela Europas (och i själva verket hela världen) rökförbud redan extremt effektiva förstörare av den sociala sammanhållningen. I själva verket är mer eller mindre allt i dessa dagar kulturellt destruktiva och splittrande på ett eller annat sätt.

Men det är mycket lättare att förstöra saker än att skapa dem. Det krävs en hel del skicklighet och arbete med att skapa ett konstverk, men bara några slag med en hammare för att förstöra det.

Klaus sammanfattar:

"Kanske [Merkel och Gauck] tror att hennes inbjudan är en positiv humanitär gest. De har fel. De gör kontintenten en björntjänst. Breitbart och Snaphanen

Vaclav Klaus: Upprop till Europas folk

Vad vill Europeiska Unionen?

Om vackra konstverk

Cristian Lambert, Frankrikes tidigare ambassadör i Bryssel, i december 2007 skrev i en konservativ fransk tidning en artikel som han kallade ”Europas ofrånkomliga självmord”. 

Citat från artikeln:
”Europas ofrånkomliga självmord”.

”Fotot är av det vackra Pfalzkapellet i Aachen, betraktat som den arkitektoniska höjdpunkten av den karolingiska renässansen. När barbarerna konverterade till kristendomen hjälpte de till att skapa det Europa som nu demonteras. 

Frankerna avvisade också muslimerna som nu får sin hämnd, utan nämnvärd strid, under det att moskéer reses överallt i det europeiska landskapet för att ersätta storartade byggnadsverk som detta.

 Klichén "what goes around comes around" tycks kunna appliceras på vår aktuella situation.
 Vi måste nu räkna med det oväntade.”


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar