söndag 6 september 2015

Sandor Herold om en berikande tillgång. Den europeiska drömmen dör.Sydsvenskan: Dödsförare fast för trafikbrott

 

Till: Sydsvenskans chefredaktör m.fl. journalister på Asylsvenskan och samtliga kommunpolitiker i Malmö

Från: Sandor Herold

När man läser artikeln om dödsföraren som återigen är fast för trafikbrott så har i varje fall jag väldigt svårt att förstå varför vi överhuvudtaget skall ta emot en enda s k flykting från vissa länder och kulturer.

Den här mångkulturella tillgången lystrar till namnet Ahmad Abdel Rohman och är född 1992. Huruvida han är född i Syrien eller i Sverige har jag ej kunnat få fram men föräldrarna är komna därifrån och naturligtvis är samtliga i denna trevliga familj svenska medborgare numera och samtliga tillhör den skara som våra politiker kallar för tillgångar för vårat samhälle.

Ahmad Abdel Rohman var den mångkulturella tillgången som för ca tre år sedan körde ihjäl en 61- årig man vid namn Göran Nilsson nere i centrala Malmö och sedan med vansinnesfart försökte undkomma polisen.

Tillgången Ahmad Abdel Rohman har varit tungt kriminell sedan början av tonåren och verkar som så många andra personer som kommer från länder och kulturer där man löser allt med våld och där man ständigt roar sig med att föra krig sinsemellan totalt sakna allt vad empati heter för såväl människor som djur.

Tillgången Ahmad Abdel Rohman har innehaft en boaorm som cirkulerat flera gånger i pressen på grund av att den har rymt ett flertal gånger och en gång hittades av en boende i trapphuset i ett flerfamiljshus. Några dagar sedan så rymde samma orm från tillgången Ahmad Abdel Rohmans bil eftersom tillgången troligtvis medvetet inte hade vevat upp fönsterrutorna helt.

Som om detta inte räckte för detta oskyldiga djur så avslutade tillgången Ahmad Abdel Rohman sin karriär som ormtjusare med att helt sonika kasta ut ormen i farten från sin bil på en gata i Malmö. Numera är den stackars ormen omhändertagen.

Tillgången Ahmad Abdel Rohman dömdes till ett treårigt fängelsestraff för att ha ändat en skötsam svensk mans liv. En man som säkerligen till skillnad från tillgången själv och de andra tillgångarna i familjen Rohman arbetat hela sitt liv och verkligen varit en riktig tillgång för samhället. En tillgång som svenska politiker visade sin uppskattning mot genom att beskatta honom med världens högsta skattetryck och genom att lägga ytterligare en försörjningsbörda på hans axlar genom att ta hit sådana här som tillgångarna Rohmans i hundratusental under årens lopp.

Tilläggas bör att tillgången Ahmad Abdel Rohman var en fri man efter att ha avtjänat två tredjedelar av sitt fängelsestraff. Så lite var alltså en skötsam svensks liv värt.

När man ser vad vissa mångkulturella tillgångar är kapabla till att ställa till med i det landet som tagit emot dem så måste jag säga att jag vill inte ha hit
en enda j-a s k tillgång till komna från våldskulturer som t ex Syrien. Hade tillgången Ahmad Abdel Rohman varit kvar där han hör hemma så hade Göran Nilsson idag kunnat leva ett troligtvis lugnt och värdigt pensionärsliv. Ett pensionärsliv som han säkerligen hade gjort sig förtjänt av. Och boaormen,s om jag inte vet namnet på, hade inte behövt bli utkastad från en bil.

Men, de verkligt skyldiga till Göran Nilssons död och ormens öde är inte tillgången Ahmad Abdel Rohman, även om det handgripligen var han som orsakade det som skedde.

Nej, det är våra svenska politiker och en stor del av den ynkliga svenska journalistkåren som gör allt för att dölja det mesta som de importerade tillgångarna sysslar med i form av mord, våldtäkter, misshandel, inbrott, anlagda bränder, bedrägerier mm och sådant som här ovan beskrivs.

Dessa politiker och journalister drar sig inte ens för att beskylla oss som i åratal har varit emot den rådande invandringspolitiken för att var ansvariga för en treårings död i Medelhavet där de verkligt skyldiga till parvelns död var ansvarslösa föräldrar som satte sin dröm om ett bekymmersfritt liv i Sverige före sina egna barns säkerhet genom att sätta dem i en redan överfull gummibåt.

Det är ni, svenska politiker och journalister, som delvis är skyldiga till detta också på så vis att den generösa invandringspolitik med bl.a allehanda kravlösa bidrag naturligtvis lockar folk till att ta sådana risker som treåringens föräldrar gjorde.
  Sandor Herold, Malmö

Dödar migrationskrisen den europeiska drömmen?

av Douglas Murray  •  5 september, 2015
Dessa hot ligger knappast i linje med EUs uttalade ambition om en "allt fastare sammanslutning" mellan medlemsländerna. De är som en pistol mot EU-integrationens huvud.
Frågan "vad ska man göra" är politiskt gift för varje mainstream-politiker i Västeuropa. Under sommaren hänvisade den brittiske premiärministern David Cameron till "svärmen" av migranter i Calais. Hans politiska motståndare hoppade genast på honom och fördömde hans "stötande" ordval. Men finns det alls några möjligheter att föreslå det djärva tänkande vi måste överväga i Europa, om vi hela tiden förminskar våra svar på krisen till att handla om språket?
Professor Paul Collier föreslog nyligen att man upprättar EU-sponsrade arbetsstationer i Jordanien för att se till att syriska flyktingar (som utgör 40 procent av de nyligen anlända i EU) blir motiverade att stanna i regionen.
Det vore mycket förnuftigare om EU-länderna höll migranterna utanför Europa medan man tar reda på vilka de är (de flesta kommer utan id-handlingar) och därefter bedöma legitimiteten i deras påståenden. EU skulle kunna överväga att betala nordafrikanska länder för att tillhandahålla sådana center. Tunisien är en uppenbar möjlighet, liksom Marocko. Hela artikeln
 


Hur många barnlik ska flyta iland innan politiker tar sitt förnuft till fånga
Jag befarar att de röster som nu ännu mer än hittills kommer att dominera debatten är de som ropar på öppnare gränser, ökat asylmottagande, fler lagliga vägar in i Europa, mer av godtyckligt tummande på Dublinförordningen, ytterligare uppluckring av den ordnade och reglerade invandringen och fortsatt utsuddande av gränsen mellan legal och illegal invandring och vistelse i EU-länderna.

Dessa krav kommer att ackompanjeras av många vackra fraser om öppna hjärtan, solidariskt ansvar och alla människors lika värde. Minst lika många pejorativa tillmälen kommer att riktas mot alla som inte oreserverat sjunger med i änglakören utan understår sig att resa invändningar.

Konsekvensanalyser kommer i bästa fall att lysa med sin frånvaro och krav på sådana avfärdas med argument som att vi inte kan prata om kostnader, jobb och bostäder när det handlar om människor. I värsta fall kommer vi att få se konsekvensanalyser som är rena falsarier, glädjekalkyler och önskedrömmar, dvs. fler sådana än de som agendastyrda tankesmedjor redan fabricerat och/eller media vantolkat.

Möjligen kan vi få höra bisatser om att ”visst finns det utmaningar” följt av en uppräkning av vad vi måste göra – se till att fler kommer i arbete, se till att det byggs fler asylboenden och bostäder, se till att fler invandrarungdomar går ut skolan med godkända betyg, se till att det kastas färre handgranater i de invandrartäta förorterna, se till att färre invandrarungdomar reser till Syrien och Irak för att bli islamistiska terrorister, se till att de andra EU-länderna tar ett ökat ansvar, dvs. börjar föra en svensk invandringspolitik.

Listan på vad vi måste ”se till” kan göras lång. Listan på konkreta och trovärdiga åtgärder och lösningar är desto kortare. Och av de åtgärder som ändå finns på den listan har de flesta redan prövats och befunnits verkningslösa.

Mest naiv är kanske ändå föreställningen om att man ska lyckas övertyga folket och politikerna i den överväldigande majoritet av EU-länder som idag definierar ansvar som att till varje pris undvika Sveriges och Tysklands migrationspolitiska utveckling om att ansvar egentligen är det rakt motsatta.Avpixlat

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar