lördag 5 september 2015

Sanningen är inte vad svenska journalister berättarEn annan sanning om pojken på stranden


”Familjen åkte från Syrien redan 2012 till Turkiet och hade ett liv där ! Dom bodde där i 3 år hade jobb, bostad och ett liv! Han ansökte om visum till sin syster i Kanada! Det var svårt att få fram det rätta papperna skriver The Wall Street Journal. –
…Turkiet är inte i krig och dom hade ingen direkt anledning till att ” fly Turkiet” , däremot så behövde pappan nya tänder! Hans syster föreslog att han tar sig till Grekland och fixar tänderna där och kollar efter jobb!

Han tog alltså med familjen i en liten båt tydligen överlastat med för många passagerare helt frivilligt!!!! Frugan var skeptisk till att åka eftersom hon kunde inte simma!

Till en början var planen att den kurdiska familjen skulle ta sig till Kanada, där Abdullahs syster bor, men den planen ändrades senare till att försöka ta sig till Europa och Sverige där tandvården är gratis för illegala invandrare. Tre syriska muslimer, två barn och deras mamma, drunknade alltså på grund av pappans fåfänga – att få nya tänder gratis. Exponerat

”Treårige Aylan drunknade tillsammans med sin femårige bror och mamma efter deras båt kapsejsade när de försökte nå Grekland från Turkiet.
Jag har inte orkat läsa så mycket i nyheterna om den treårige pojken Aylan Kurdis tragiska död i medelhavet. Det beror främst på två orsaker. 

Propaganda
För det första är det mycket sorgligt och smärtsamt att ta del av den hjärtskärande nyheten. Många av oss har sett bilderna på den döda pojken som ligger på stranden med ansiktet  i vattnet och även bilden på mannen som bär den döda pojken i sin famn. 
För det andra insåg jag ganska snabbt att den här händelsen och bilderna används av cyniska krafter i sin falska propaganda för massinvandring.”Apg

Till:

Från: Sandor Herold

LITE VETT OCH SANS

Hur tragisk än det som hände den treårige Aylan Kurdi och hans familj än må vara så måste vi lägga känslorna lite åt sidan en stund och få in lite vett och sans i debatten. Familjen Kurdi hade ingen som helst anledning att sätta sig i en överfull gummibåt och ge sig ut på havet med sina barn. De hade inget akut hot över sig eftersom man befann sig i Turkiet sedan en längre tid och var långt från krigets Syrien.

Att ändock ta det beslutet att försöka ta sig över till Europa på detta riskfyllda sättet och sätta hela familjens liv på spel var inget annat än ett oansvarigt val som fick ett ödesdigert resultat. Om denna båtfärd hade utgått från det krigshärjade Syrien så hade jag haft full förståelse för beslutet men när man befinner sig utom akut fara i Turkiet så finns det inte mycket till ursäkt för detta oansvariga beteende att sätta sina barns liv på spel.

Som jag ser det så vilar hela skulden till det som hände på föräldrarna och ingen annan. Tydligen så var målet för familjen Sverige och naturligtvis så spelar Sveriges generösa invandringspolitik med ett mer eller mindre bekymmerslöst leverne på olika former av bidrag finansierat av svenska skattebetalare och uppfunnet av oansvariga svenska politiker en stor roll i det som hände och som ändade bl a treårige Aylans och hans brors samt moders liv.
De ansvariga är alltså de svenska politiker som i åratal förespråkat den förda invandringspolitiken och som nu står i kö och med tårfyllda ögon och darrande läppar skenheligt fäller vackra ord över det som hänt. Ni borde skämmas och varje fall hålla er ifrån det osmakliga apspel som ni nu spelar upp i massmedia.

Flera politiker skulle våga  säga det som Ungerns premiärminister Viktor Urban sade om att det idag rör sig om hundratusen invandrare från länder, där det inte råder något som helst krig och i morgon kommer det att röra sig om miljoner om vi inte sätter stopp för denna folkvandring till Europa idag.

En del av dem som läser ovanstående kommer säkert att förfasa sig på vanligt svenskt maner och dra till med de vanliga flosklerna om rasism, främlingsfientlighet, cynism och att undertecknad är både nazist och fascist och djävulens budbärare.

Det får de gärna göra,det rör mig inte i ryggen. Här är det frågan om helt andra saker, nämligen att värdesätta och bevara vårt ännu något så när homogena och civiliserade samhälle där det inte råder ständiga konflikter och krig vilket det mer eller mindre alltid gör i de länder och kulturer därifrån majoriteten av de som nu söker sig till Europa kommer ifrån. Detta kommer att resultera i att Europa kommer att kastas ut i samma kaos och inferno vi nu kan se i dessa länder.

Det är bara beklagligt att ovanstående rader måste skrivas av en invandrare kommen från just Ungern. På något konstigt sätt så verkar det som invandrare värderar Sverige och svensk kultur och främst landets framtid högre än många svenskar själva gör. Och just bristen från urbefolkningen när det gäller detta gör att detta landet tyvärr går en mycket mörk framtid till mötes.

Sandor Herold, Malmö
 
Sydsvenskan: Så blev Hovrättens dom över mannen som mördade hustru och barn i Dalby
Till:
Från: Sandor Herold

Pia Rehnquist, chefredaktör på Sydsvenska Dagbladet, skriver att anledningen till att man publicerar namnet på den dömde Dalbymördaren är att brottets art gör att allmänintresset väger tillräckligt tungt.

Nej du, Pia Rehnquist, det som väger tyngst i detta fallet och som säkerligen är den största anledningen till att ni publicerar namnet är att gärningsmannen är svensk och har ett helsvenskt namn. Om mannen i fråga t ex lystrat till namnet Mustafa Muhammed hade ni troligtvis aldrig publicerat namnet.

Hur som helst, Pia Rehnquist, efter detta beslut så förväntar jag mig att när dubbelmördaren på IKEA i Västerås väl blir dömd så publicerar ni även dennes namn. Han har ju f ö redan erkänt gärningen och upplysningsvis så heter han Abraham Ukbagabir.
 
Uppgiften om namnet har jag fått från tingsrätten i Västerås efter att han häktades.
 M V H  Sandor Herold, Malmö

Därför publicerar vi namnet på dubbelmördaren
Sydsvenskan väljer idag att publicera namnet på den dömda dubbelmördaren. Även hovrätten har fastställt hans skuld och följer tingsrättens linje ifråga om straffet som är fängelse och inte rättspsykiatrisk vård.
Att publicera namn på en dömd brottsling är ett ovanligt beslut. Här anser jag dock att brottets art gör att allmänintresset väger tillräckligt tungt. Läs gärna mer om de pressetiska reglerna på pressombudsmannens hemsida: www.po.se/regler
Pia Rehnquist, chefredaktör & ansvarig utgivare Sydsvenskan


2 kommentarer:

  1. Sverige var det mest homogena landet i världen när Sverige gick som bäst. Vi blev världsberömda för det svenska folkhemmet som framstod som ett paradis för hela världen.

    Idag är Sverige inte längre homogent och landet går allt sämre, vilket Pisa-undersökningen visar. Vi behöver sträva efter att åter göra Sverige homogent och återigen bli ett föredöme för världen!

    SvaraRadera
  2. Jag spar på mina känsloyttringar för framtiden. Det kommer dagar när både tårar och hårdhet kommer att behöva gå hand i hand för att rädda vårt land från undergång.

    SvaraRadera